https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 24.4.2017

Suomalaisyritykset digitalisoivat Saksan teollisuuskentän Hannover Messessa

Suomalaisyritykset tuovat esiin digitaaliset taitonsa teollisuuden teknologiaan keskittyvillä Hannover Messe 2017 -messuilla 24.–28.4.2017. Hannover Messe on yksi maailman suurimmista alan tapahtumista, joka kokoaa vuosittain Saksan Hannoveriin lähes 200 000 vierasta ja yli 5000 näytteillepanijaa.

hannover

Arviolta jopa puoli miljoonaa saksalaisyritystä on heräämässä teollisen internetin tuomiin mahdollisuuksiin tuotantoprosesseissaan. Suomessa Saksan potentiaali on hyvin tiedossa.

Finpron, Tekesin, BusinessOulun ja Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredean yhteistyönä toteuttamalla Suomi-paviljongilla (halli 16, standi D10) näkyvän yritysjoukon ratkaisut soveltuvat kattavasti teollisuusprosessien eri vaiheisiin.

Peräti viisi suomalaisosallistujaa lanseeraa uuden tuotteen heti messujen avauspäivänä. Uusista tuotteista vastaavat virtuaalipintojen ja älylasien kaltaisiin ratkaisuihin keskittyvä Augumenta , turvallisista konnektiviteettiratkaisuista tunnetut Bittium ja Tosibox , tuotannonsuunnitteluyritys Delfoi ja langattomien laitteiden asiantuntija Wirepas .

- Tuotelanseeraukset korostavat suomalaisyritysten kykyä viedä teollinen internet pelkkää tehokkuuden lisäämistä pidemmälle. Heille tehokkuus on vasta alkua. Tätä seuraavat uudet palvelut ja liiketoimintamallit. Konnektiviteetin avulla suomalaisyritykset yhdistävät datan keräämisen ja analytiikan uusimpien interaktiivisten visualisointiteknologioiden, palveluiden ja applikaatioiden kanssa, sanoo Finpron ohjelmajohtaja Reijo Smolander .

Hannover Messeen osallistuvien suomalaisyritysten kokonaistarjoama kattaa koko teollisen internetin arvoketjun. Edellä mainittujen tuotelanseeraajien lisäksi 13 yrityksen suomalaisjoukossa mukana ovat niin älyratkaisuista tunnettu Distence , reaaliaikaiseen tiedonkeruuseen erikoistunut TreLab kuin esineiden internetin seuranta- ja hallintajärjestelmiä toimittava Wapice .

Suomi-paviljongilla nähdään myös teollisuuden projekteihin erikoistunut Enersense , teollisuusautomaatioyritys CS Control Software ja langattomien tuotteiden kuten älypuhelinten suunnittelija Creoir .

Edellä mainittua joukkoa täydentävät vielä digitalisaatiohubi Analytics+ , esineiden internetin alusta SuperIoT ja osaamiskeskittymä Smart Machines and Manufacturing Competence Centre SMACC .

Lisätietoa yrityksistä ja Suomi-paviljongista: http://www.techhub.fi/hm17finland/ .

Liiketoimintamahdollisuuksia Suomessa

Suomi-paviljongin lisäksi Hannoverissa nähdään Invest in Finlandin ja Invest in Southeast Finlandin yhteisstandi (halli 3, standi H27/2). Kansainvälisten investoijien kohtaaminen messuilla on osa Kaakkois-Suomen ja Invest in Finlandin yhteistyötä, jonka tavoitteena on saada neljä kansainvälistä investointia Kaakkois-Suomeen vuoteen 2020 mennessä.

Keskiviikkona 26.4. standilla järjestettävä infosessio avaa Kaakkois-Suomen liiketoimintamahdollisuuksia kansainvälisille yrityksille ja sijoittajille. Teemoina ovat Kaakkois-Suomen kannalta olennaiset toimialat kuten ICT, logistiikka, matkailu sekä metsä ja uusiutuva teollisuus. 

Uusimmat artikkelit

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

18.4.2024 | Alan Uutiset

Finavia liittyi Suomen vetyklusteriin – valmistautuu vedyn käyttöön ja siihen tarvittavaan infrastruktuuriin lentoasemalla

Finavia osallistuu lisäksi EU-hankkeeseen, jossa yhtiö pilotoi Helsinki-Vantaalla vedyn käyttöä kunnossapidon kalustossa ensimmäisenä Euroopassa.

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.