https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Etäosoittimella ongelman ytimeen

Suomalaisyritys Delta Cygni Labs Oy:n kehittämä Pointr -etätukisovellus syntyi alun perin ratkaisuksi kansainvälisen avaruusaseman ongelmaan. Maan ja astronauttien välistä kommunikointia piti parantaa, mutta kätevä kommunikointiväline puuttui, jolla voisi maasta käsin sujuvasti ja selkeästi ohjeistaa avaruudessa työskenteleviä kollegoita erilaisten ongelmien ratkaisemisessa.

POINtr

Suomalaisyritys Delta Cygni Labs Oy:n kehittämä Pointr -etätukisovellus syntyi alun perin ratkaisuksi kansainvälisen avaruusaseman ongelmaan. Maan ja astronauttien välistä kommunikointia piti parantaa, mutta kätevä kommunikointiväline puuttui, jolla voisi maasta käsin sujuvasti ja selkeästi ohjeistaa avaruudessa työskenteleviä kollegoita erilaisten ongelmien ratkaisemisessa.

VTT:n spin-off yritys Delta Cygni Labs esitteli Pohjoinen Teollisuus 2016 -tapahtumassa uutta laitettaan, joka auttaa teollisuutta kaikessa teknisessä kommunikoinnissa.

– Erityisesti huollon ja teknisen tuen käyttöön suunniteltu sovellus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden auttaa asiakkaita tai omaa kenttähenkilöstöä etäosoittimella tarvitsematta lähteä paikanpäälle ohjeita antamaan tai korjaustoimenpiteitä itse toteuttamaan, kertoo Harri Hykkö, Delta Cygni Labsin Business Development and Sales -yksiköstä.

Huoltotöiden avuksi yksityisille ja yrityksille

Etäosoitin välittää kuvaa verkon kautta esimerkiksi puhelimen tai tietokoneen sovellukseen ja päinvastoin. Kuvatun laitteen yksityiskohtia voi sovelluksen avulla osoittaa myös merkkien ja värien avulla. Esimerkiksi vihreällä ympyrällä voi ohjata laitteen tai koneen käyttäjää kääntämään oikeaa katkaisijaa.

– Suomalaisen teollisuuden kärki on ottanut sovelluksen hyvin vastaan. Kun käytetään kunnollisia kommunikointityökaluja, säästetään aikaa ja resursseja ja voidaan palvella asiakasta nopeammin ja luotettavasti, Hykkö muotoilee.

Etäosoitin kiinnostaa tällä hetkellä esimerkiksi suomalaista paperiteollisuutta ja koneteollisuutta sekä lääketieteellisten laitteiden valmistajia.

– Yhtiön referensseistä löytyvät jo muun muassa KONE, Valmet ja Valtra. Nyt laajennamme parhaillaan asiakaskuntaamme myös energiateollisuuden puolelle.

Android- ja iOS-laitteisiin voi ladata sovelluskaupasta saatavan ”Pointr Easy Remote Support”-sovelluksen, tietokoneisiin sovelluksen saa puolestaan yrityksen verkkosivuilta ( www.pointr.it ).

Huoltotöiden avuksi tarkoitettu sovellus on maksuton yksityisessä käytössä. Käyttäjä voi näyttää ongelmakohteesta elävää videokuvaa asiantuntijalle, joka voi opastaa tarkasti kuvan päälle erilaisia symboleita käyttäen ja samalla suullisesti ohjaten.

– Suomessa on paljon raskaan teollisuuden yrityksiä, jotka toimivat globaalisti. Yrityksissä taistellaan markkinoiden luomien paineiden alla tuotannon ja asiakaskunnan ollessa hajautettuna useille mantereille. Liiketoiminta on lisäksi muuttunut pelkästä laitevalmistuksesta palveluliiketoiminnaksi. Tämä näkyy hyvin esimerkiksi kaivosteollisuuden laitteita valmistavien yritysten liikevaihdossa, josta noin puolet tulee after sales-palveluista. Pointr on ainutlaatuinen mahdollisuus lisätä asiakastyytyväisyyttä ja varmistaa, että laitetoimitukset saadaan hoidettu ajallaan.

www.deltacygnilabs.com

Uusimmat artikkelit

15.4.2024 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n miljoonainvestointi plasma-FIB-pyyhkäisyelektronimikroskooppiin – Huippuluokan materiaalikehitystä teollisuuden tarpeisiin

Suomen ensimmäinen plasma-FIB-tekniikkaan perustuva pyyhkäisyelektronimikroskooppi on otettu käyttöön VTT:n tiloissa Espoossa. Investointi edistää merkittävästi suomalaista materiaalien tutkimusta esimerkiksi vetytalouden, laivateollisuuden ja akkuteollisuuden tarpeisiin sekä palvelee materiaalivaurioiden selvitystä.

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.