https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Algol Technics toimittaa Meyer Turulle automaatiotekniikkaa

Algol Technics on tehnyt Meyer Turun kanssa noin 4,2 miljoonan euron suuruisen kauppasopimuksen pitkäntavaran automaattivarastosta. Varaston toimitusaika on noin 11 kuukautta ja se luovutetaan asiakkaalle ensi vuonna.

shipyard

Sopimus pitää sisällään varaston lisäksi kuljettimia, useita erikoisnostureita, turvallistamisratkaisuja ja automatiikkaa käyttöönottoon valmiiksi toimitettuna. Algol Technics on tänä vuonna toimittanut myös Meyer konserniin kuuluvalle Piikkiö Worksille automatisoidun hyttivalmistuslinjan. Kaupan arvo on noin 3,5 miljoonan euroa 

- Näiden ratkaisujen tarkoitus on paitsi lisätä tuotannon tehokkuutta sekä läpäisykykyä myös parantaa laatua ja prosessien läpinäkyvyyttä, projektiliiketoiminnan johtaja Antto Shemeikka Algol Technicsistä kertoo.

Tavoitteena tuotantokapasiteetin moninkertaistaminen

Meyer Turku on julkaistanut kaksinkertaistavansa aiemmin julkistetut investoinnit Turun telakalle. Valmistuslinjastoihin, laserhybriditeknologiaan ja toiminnan automatisaatioon kohdistettujen 185 miljoonan euron investointien tavoitteena on kolminkertaistaa tuotantokapasiteetti ja näin vastata vuoteen 2024 ulottuvaan suureen tilauskantaan.

Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Evers näkee yhteistyössä monia mahdollisuuksia

- Meyerin tavoitteena on rakentaa Turkuun yksi maailman moderneimmista telakoista.

Kyseessä on tämän hetken merkittävimpiä teollisuuden investointeja, jolla on suuri kansantaloudellinenkin merkitys Suomessa. Olen ylpeä siitä, että olemme valikoituneet heidän kumppanikseen näissä automaatiprojekteissa. Yhteistyömme myötä pääsemme tuomaan alan uusinta teknologiaa Meyerin käyttöön ja siten auttamaan heitä saavuttamaan omat tavoitteensa.

www.algol.fi

Uusimmat artikkelit

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

Metsä Group ja ANDRITZ rakentavat koetehtaan uusien ligniinituotteiden kehittämiseksi

Metsä Group rakentaa Äänekosken biotuotetehtaan yhteyteen ligniininjalostuksen koetehtaan. Laitteet toimittaa teknologiayhtiö ANDRITZ. Rakennustyöt alkavat kesällä 2024 ja koetehdas valmistuu loppuvuonna 2025. Koetehtaan kapasiteetti tulee olemaan kaksi tonnia uudenlaista ligniinituotetta päivässä.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Tuulivoima-ala tarvitsee lisää tekijöitä – Turun AMK ja VAMK kouluttavat uusia osaajia

Tuulivoimaloihin tullaan tarvitsemaan paljon teknisen alan osaajia.Turun ja Vaasan ammattikorkeakoulut aloittavat yhteisen tuulivoimaan liittyvän maksuttoman koulutuksen. Opinnot ovat työelämälähtöisiä ja ne on mahdollista suorittaa työn ohessa. 

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.