https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 45 »

10.2.2021 | Tutkimus ja koulutus

LUT-yliopisto aloittaa konetekniikan laajan avoimen koulutuksen

Ensimmäiset konetekniikan avoimet opinnot ovat tarjolla maaliskuussa 2021. LUT-yliopistossa konetekniikan opetus vastaa teollisuuden uusiin osaamistarpeisiin muun muassa tuotantoautomaatiossa ja tuotannon digitalisoinnissa sekä mekatroniikassa.

Turvallisempia ja itsenäisempiä robotteja tietokonenäöllä

Raskas teollisuus on käyttänyt automaatiota ja tehdasrobotiikkaa jo kymmeniä vuosia, mutta tulevaisuuden suunta ovat yhä pienemmät tuotantomäärät ja kullekin asiakkaalle räätälöity tuote. Tämän mahdollistamiseksi robottien tulee olla halpoja, omatoimisia, helposti koulutettavia ja turvallisia. Diplomi-insinööri Antti Hietasen väitöskirjassa kehitetään tällaisia robotteja.

28.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

STUK kouluttaa radonmittaajia

Säteilyturvakeskus (STUK) kertoo uusimmassa Radonuutiskirjeessään radonmittauksen verkkokoulutuksesta.

25.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

Vettä hylkivä panssaripinnoite voi pian tehostaa aurinkopaneeleja

Viime kesäkuussa Aalto-yliopiston tutkijat kertoivat kehittämästään pinnoitteesta Nature-lehdessä. Nyt pinnoitteesta aletaan kehittää lukuisia kaupallisia sovelluksia muun muassa rakennus- ja elektroniikkateollisuuden kanssa, kertoo Aalto-yliopisto verkkosivustollaan.

15.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

Kaupunkien ilmansaasteiden hallintaa parannetaan EU-rahoituksen tuella

Apulaisprofessori (tenure track) Matti Rissanen Tampereen yliopistosta on saanut Euroopan tutkimusneuvoston myöntämän Consolidator Grant -apurahan. Rahoitus myönnettiin antropogeenisten eli ihmisen toiminnan aikaansaamien hiilivetyjen autokatalyyttisen hapettumisen tutkimiseen.

13.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

EU:lta merkittävä rahoitus Vaasan yliopistolle vähähiilisen merenkulun tutkimukseen

Vaasan yliopiston johtama konsortio on saamassa merkittävän rahoituksen EU:n Horisontti2020 -ohjelmasta tutkimushankkeeseen, jolla edistetään vähähiilistä merenkulkua yhdistämällä useita energiatekniikoita ja innovatiivista laivasuunnittelua. CHEK – deCarbonizing sHipping by Enabling Key technology symbiosis on real vessels concept designs -hankkeessa mukana ovat Vaasan yliopiston lisäksi World Maritime University, Wärtsilä, Cargill, MSC Cruises, Lloyds Register, Silverstream Technologies, Hasytec, Deltamarin, Climeon ja BAR Technologies.

Taitotalo jatkaa AEL:n ja Amiedun perinteitä

Päivitä tietotaitosi meillä Taitotalossa ja kuulut jatkossakin osaajien eliittiin. Heihin, jotka tuntevat alan uusimmat välineet ja tekniset mahdollisuudet.