https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 136 »

16.11.2021 | Alan Uutiset

Ponsse avasi uuden palvelukeskuksen Tomskissa Venäjällä

Ponsse on investoinut yli kaksi miljoonaa euroa uuden palvelukeskuksen rakentamiseen Länsi-Siperian Tomskiin. Palvelukeskuksen kattavat varastot ja tehokas logistiikkajärjestelmä takaavat asiakkaille lyhyet huoltoajat ja nopeat varaosatoimitukset.

16.11.2021 | Alan Uutiset

Fieldwire yhdistyy Hiltiin kehittääkseen alan johtavan työmaanhallintajärjestelmän

Kansainvälinen rakennusalan sähkötyökalujen, kiinnitysjärjestelmien, palveluiden ja ohjelmistojen toimittaja Hilti on tehnyt ostosopimuksen San Fransiscosta lähtöisin olevasta rakennusalan ohjelmistoyritys Fieldwirestä. Hiltin tuella Fieldwire pystyy tehostamaan järjestelmän kehitystyötä.

15.11.2021 | Alan Uutiset

Ulkomaisomisteiset yritykset merkittäviä alihankkijoita Suomessa

Vaikka ulkomaisessa omistuksessa olevia yrityksiä on Suomessa vain yksi prosentti, niillä on merkittävä vaikutus talouteen. Suorien hyötyjen, kuten investoitujen eurojen ja luotujen työpaikkojen lisäksi ne luovat runsaasti välillisiä vaikutuksia. Ulkomaisomisteiset yritykset ovatkin merkittäviä alihankkijoita Suomessa.

2.11.2021 | Alan Uutiset

Suomen investointilama – ”olemme investoineet seiniin, ei teknologiaan”

Suomen investointien heikkous 2010-luvulla selittyy lähes kokonaan sähköteknisen teollisuuden tuotekehityspanosten romahtamisella, ilmenee Etlan tutkimuksesta. Sen ulkopuolella yritykset kyllä investoivat, mutta koko taloudessa investointien painopiste on siirtynyt teknologiasta rakentamiseen.

28.10.2021 | Alan Uutiset

Valmet on valittu toiseksi ihanteellisemmaksi työnantajaksi Suomessa

Valmet on valittu tekniikan alan ammattilaisten keskuudessa toiseksi ihanteellisimmaksi työnantajaksi Suomessa. Sijoitus julkistettiin Universumin vuosittaisessa tutkimuksessa, joka on Suomen suurin työnantajamielikuvatutkimus.

27.10.2021 | Alan Uutiset

Tehoreservilaki on uudistumassa

Sähköntuotannon ja -kulutuksen välistä tasapainoa varmistava tehoreservilaki on uudistumassa vuoden 2022 alusta. Muutokset koskevat sähkön sisämarkkinoista annetun EU-asetuksen mukaisesti resurssien riittävyyden arviointia sekä kapasiteettimekanismien käyttöönottoa.

25.10.2021 | Alan Uutiset

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynti kasvoi 10,6 prosenttia kolmannella vuosineljänneksellä

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynnin arvo kasvoi heinä-syyskuussa 10,6 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Vuoden alusta tilastoituna myynnin arvo oli syyskuun loppuun mennessä yhteensä 835 miljoonaa euroa, mikä on 5,8 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin. Kun tarkastellaan takautuvasti edellisen 12 kuukauden myyntiä, sen kumulatiivinen arvo osoitti 5,3 prosentin kasvua.