https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 ... 163 »

8.4.2015 | Alan Uutiset

Suomen ABB:lle yli 60 miljoonan tilaus Azipod®-järjestelmistä

ABB on saanut yli 60 miljoonan dollarin tilauksen Azipod-sähköpropulsiojärjestelmien toimituksesta kahteen Norwegian Cruise Linen alukseen. Breakaway-Plus-luokan risteilyalukset rakennetaan Saksan MEYER WERFTin telakalla ja ne toimitetaan vuoden 2018 alkupuolella ja vuoden 2019 lopussa.

8.4.2015 | Alan Uutiset

Valmisteilla olevia standardeja voi kommentoida verkossa

SFS:n vuonna 2014 avaamaan Lausuntopyyntöpalveluun on rekisteröitynyt jo lähes 350 standardiehdotuksista kiinnostunutta, kertoo palvelua SFS:ssä hoitava tietojärjestelmäassistentti Virve Ukkonen. Palvelu tarjoaa vaivattoman mahdollisuuden päästä lukemaan ja kommentoimaan standardiehdotuksia. 

5.3.2015 | Alan Uutiset

Big Data ennustaa käyttöhäiriöt ennakkoon kartonkikoneella

Stora Enso on valjastanut kartonkikoneen historiatiedon ennakoimaan tulevia käyttöhäiriöitä. Toteutus on koekäytössä yhtiön Imatralla olevalla kartonkikoneella.

4.3.2015 | Alan Uutiset

Uusi ryhmittymä tuo avoimuutta big dataan

Johtavat big data -yritykset ovat ilmoittaneet perustavansa Open Data Platform -ryhmittymän. Sen tarkoituksena on edistää avoimeen lähdekoodiin perustuvien big data -teknologioiden käyttöä Apache Hadoop -ympäristössä.

4.3.2015 | Alan Uutiset

VISEDO Oy ja Maxwell Tecnologies yhteistyöhön: PowerCAP™-energiavarastot valtaavat maailman työkoneteollisuuden markkinoita

Raskaiden ajoneuvojen ja koneiden hybridiratkaisuistaan tunnettu VISEDO on solminut amerikkalaisen Maxwell Tecnologies -yhtiön kanssa yhteistyösopimuksen, joka kattaa älykkäiden superkondensaattori energiavarastojen tuotannon ja kehittämisen esimerkiksi kone-, laivanrakennus- ja hyötyajoneuvoteollisuuden sekä raskaan kuljetuskalustoteollisuuden tarpeisiin. Visedon älykäs energiavarastoratkaisu PowerCAP™ on jatkossa merkittävä osa myös Maxwellin superkondensaattoriliiketoimintaa. Teknologia mahdollistaa sovellukset myös vaativissa olosuhteissa.

18.2.2015 | Alan Uutiset

Kunnossapidon Osto-opas siirtyy uudelle alustalle

Yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n kanssa vuosittain tehty Kunnossapidon Osto-opas siirtyy tänä keväänä uudelle alustalle. Painetun osto-oppaan sisältö julkaistaan hakukoneystävällisellä, kaikilla myös mobiililaitteilla luettavissa olevalla verkkosivustolla.

12.2.2015 | Alan Uutiset

Alstomille 5-vuotinen kunnossapitosopimus Olkiluoto 1 ja2 -laitosyksiköiltä

Alstom on allekirjoittanut viisivuotisen kunnossapitosopimuksen Teollisuuden Voima Oyj:n (TVO) kanssa Olkiluodon ydinvoimalaitoksen OL1- ja OL2-laitosyksiköiden turbiini-generaattoreiden sekä reaktorilaitoksen prosessilaitteiden kunnossapidosta. Tämä monivuotinen sopimus on jatkoa aiemmille onnistuneille huoltosopimuksille vuodesta 2000 lähtien.