https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 19.10.2023

Caverion Fingridin varavoimalaitosten kunnossapitotoimittajaksi

Fingrid valitsi Caverionin kahdeksan varavoimalaitoksensa käytön ja kunnossapidon palveluiden toimittajaksi.

904e5a4035466c9c_800x800ar

Kuva: Caverion

Caverionin vastuulla on laitosten käyttö ja kunnossapito 1.1.2024 alkaen. Caverionin palvelukseen siirtyy nykyiseltä palveluntuottajalta noin 15 varavoimalaitosten ammattilaista.

Varavoimalaitoksia ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, vaan niitä käytetään vain ajoittain sähköjärjestelmän häiriötilanteiden hallinnassa ensisijaisesti lyhyitä ajanjaksoja kerrallaan.

– Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä. Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö varavoimalaitoksilla varmistaa varavoimalaitosten luotettavan käytön sähköjärjestelmän häiriötilanteissa. Panostimme hankinnassa erityisesti henkilöstön sitoutumiseen ja hyvinvointiin liittyviin prosesseihin, jotka ovat Caverionilla hyvin hoidettu, kertoo Sampsa Holmberg, Fingridin voimalaitospäällikkö.

Sopimuksen sisältävät käyttö- ja kunnossapitopalvelut kattavat varavoimalaitosten huollot ja korjaukset, laitosten koekäyttöjen suorittamisen sekä yleisen valvonnan. Caverion voitti julkisen kilpailutuksen palveluista. Sopimuksen arvo on kaikkiaan noin 6 miljoonaa euroa.

– Ammattilaisemme ovat valmiita tarttumaan tehtäviin ja uskomme, että voimme tuoda myös paljon uutta osaamista varavoimalaitosten valvontaan sekä ennakoivaan huoltoon. Osaajiemme joukko kasvaa tämän sopimuksen myötä ja toivotammekin kaikki uudet caverit lämpimästi tervetulleiksi, toteaa Elina Engman, divisioonajohtaja, Caverion Teollisuus.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.