https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 19.10.2023

Caverion Fingridin varavoimalaitosten kunnossapitotoimittajaksi

Fingrid valitsi Caverionin kahdeksan varavoimalaitoksensa käytön ja kunnossapidon palveluiden toimittajaksi.

904e5a4035466c9c_800x800ar

Kuva: Caverion

Caverionin vastuulla on laitosten käyttö ja kunnossapito 1.1.2024 alkaen. Caverionin palvelukseen siirtyy nykyiseltä palveluntuottajalta noin 15 varavoimalaitosten ammattilaista.

Varavoimalaitoksia ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, vaan niitä käytetään vain ajoittain sähköjärjestelmän häiriötilanteiden hallinnassa ensisijaisesti lyhyitä ajanjaksoja kerrallaan.

– Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä. Sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö varavoimalaitoksilla varmistaa varavoimalaitosten luotettavan käytön sähköjärjestelmän häiriötilanteissa. Panostimme hankinnassa erityisesti henkilöstön sitoutumiseen ja hyvinvointiin liittyviin prosesseihin, jotka ovat Caverionilla hyvin hoidettu, kertoo Sampsa Holmberg, Fingridin voimalaitospäällikkö.

Sopimuksen sisältävät käyttö- ja kunnossapitopalvelut kattavat varavoimalaitosten huollot ja korjaukset, laitosten koekäyttöjen suorittamisen sekä yleisen valvonnan. Caverion voitti julkisen kilpailutuksen palveluista. Sopimuksen arvo on kaikkiaan noin 6 miljoonaa euroa.

– Ammattilaisemme ovat valmiita tarttumaan tehtäviin ja uskomme, että voimme tuoda myös paljon uutta osaamista varavoimalaitosten valvontaan sekä ennakoivaan huoltoon. Osaajiemme joukko kasvaa tämän sopimuksen myötä ja toivotammekin kaikki uudet caverit lämpimästi tervetulleiksi, toteaa Elina Engman, divisioonajohtaja, Caverion Teollisuus.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.