https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.3.2023

KP-ServicePartner viettää vuosipäivää

Kaksikymmentä vuotta sitten maaliskuun 21. päivä Siilinjärvellä Juha Kuusisto perusti yrityksen nimeltä KP-ServicePartner Oy ABB:n kumppaniksi kunnossapitomarkkinoille. 

KPS 5

– Meillä on yhteistyö aina toiminut todella hyvin. Yrityksen kasvaessa asiakkaidemme tarpeet ovat olleet keskiössä ja määrittäneet kehityksemme suunnan, Juha Kuusisto (oik.) ja Pekko Herola toteavat yhdessä. Kuva: KP-ServicePartner

Vuosien varrella perheyritys on kasvanut ja tarjonta on laajentunut teollisuuden kunnossapidosta myös teollisuusnostureiden puolelle. KP-ServicePartner työllistää noin sata henkeä ja toimii yli 10 paikkakunnalla Suomessa. Juha Kuusisto itse toimii nykyään hallituksen puheenjohtajana.

– Henkilöstöä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ajatellen organisaatiomme on aina ollut hyvin matala, tehokas ja avoin mahdollistaen ketterän toiminnan ja hyvän yhteishengen, Kuusisto toteaa.

Kahdessakymmenessä vuodessa yritystä on kehitetty asiakkaiden tarpeiden perusteella.

Teollisuuden kunnossapidosta se alkoi

KP-ServicePartner toimi ensin ABB:n franchising-yrityksenä teollisuuden kunnossapidossa ja toimintaa oli monella eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Aluksi kasvu tapahtui yritysostojen kautta.

– Irtauduimme ABB:stä 2013, jonka jälkeen Pekko Herola tuli varatoimitusjohtajaksi ja tammikuussa 2016 toimitusjohtajaksi. Hänellä oli kova tausta eri liiketoimintojen johtamisen puolelta ja se tuki tahtotilaamme jatkaa toimintaa itsenäisenä yrityksenä, Kuusisto kertoo.

Tiedolla johtaminen ja älykkäät etäkunnonvalvontaratkaisut sekä oma tuotekehitys nousivat yhdeksi yrityksen kilpailuvalteista.

– Lisäksi olemme halunneet kunnossapitomarkkinoilla keskittyä ydinosaamisemme mukaisesti rakennusaineteollisuuden puolelle, Herola linjaa.

Teollisuusnostureissa Suomen kärjessä

Toiminta laajeni nosturiliiketoiminnan puolelle vuonna 2015, kun KP-ServicePartner osti ABB:ltä teollisuusnosturiliiketoiminnan. Se kannatti, sillä tällä hetkellä yritys on saavuttanut vahvan jalansijan Suomen nosturimarkkinoiden kärjessä.

– Olemme ABUS-nostureiden virallinen maahantuoja ja edustamme myös Stahlin erikoisnostureita, molemmat yritykset ovat saksalaisia, sanoo Herola.

– Teollisuusnostureiden lisäksi valikoimastamme löytyvät nostureiden huollot, sertifioidut nosturitarkastukset, modernisoinnit ja varaosamyynti. Kysyntä on valtava ja KP-ServicePartner rekrytoi jatkuvasti lisää uusia osaajia.

Katse jo tulevaisuudessa

Kaksikymmentä vuotta on pitkä aika yritysmaailmassa ja nykyisen aseman saavuttaminen on vaatinut paljon myyntityötä sekä monen alan osaavia ammattilaisia. Osaava henkilöstö onkin yksi KP-ServicePartnerin suurimmista voimavaroista.

– Meillä on töissä paljon väkeä, jotka ovat olleet mukana luomassa yrityksen tarinaa pitkältä ajalta. He ovat oppineet ja kehittyneet yhtä matkaa yrityksen kanssa, Kuusisto toteaa.
Yrityksen kasvaessa kuluneen vuoden aikana tuli ajankohtaiseksi jakaa toiminta selkeästi kolmeen liiketoimintaan ja kirkastaa yrityksen visuaalinen ilme tukemaan kasvua.

– Tavoitteemme on nyt ja tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen vaihtoehto sekä teollisuusnostureiden puolella että kunnossapidon tiedolla johtamisen ratkaisuissa, Herola kiteyttää.

Maineen kasvaessa myös houkuttelevuus työnantajana on kasvanut.

– Katse on jo tulevaisuudessa ja henkilöstö tekee kovasti töitä sen eteen. Tavoitteena on, että tämän perheyrityksen tarina jatkuu vielä pitkään, Kuusisto sanoo tyytyväisenä.

KP-ServicePartner Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomessa yli kymmenellä paikkakunnalla työllistäen noin 100 alan ammattilaista verkosto mukaan lukien. Palvelutarjonnasta löytyvät ABUS- ja Stahl-teollisuusnostureiden myynti, kaikkien nosturivalmistajien elinkaari- ja huoltopalvelut, nosturitarkastukset sekä tuotantolaitosten kunnossapito. Liikevaihto on yhdessä kumppaniverkoston kanssa on yli 20 miljoonaa euroa.

teksti: Petra Herola

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.