https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.3.2023

KP-ServicePartner viettää vuosipäivää

Kaksikymmentä vuotta sitten maaliskuun 21. päivä Siilinjärvellä Juha Kuusisto perusti yrityksen nimeltä KP-ServicePartner Oy ABB:n kumppaniksi kunnossapitomarkkinoille. 

KPS 5

– Meillä on yhteistyö aina toiminut todella hyvin. Yrityksen kasvaessa asiakkaidemme tarpeet ovat olleet keskiössä ja määrittäneet kehityksemme suunnan, Juha Kuusisto (oik.) ja Pekko Herola toteavat yhdessä. Kuva: KP-ServicePartner

Vuosien varrella perheyritys on kasvanut ja tarjonta on laajentunut teollisuuden kunnossapidosta myös teollisuusnostureiden puolelle. KP-ServicePartner työllistää noin sata henkeä ja toimii yli 10 paikkakunnalla Suomessa. Juha Kuusisto itse toimii nykyään hallituksen puheenjohtajana.

– Henkilöstöä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ajatellen organisaatiomme on aina ollut hyvin matala, tehokas ja avoin mahdollistaen ketterän toiminnan ja hyvän yhteishengen, Kuusisto toteaa.

Kahdessakymmenessä vuodessa yritystä on kehitetty asiakkaiden tarpeiden perusteella.

Teollisuuden kunnossapidosta se alkoi

KP-ServicePartner toimi ensin ABB:n franchising-yrityksenä teollisuuden kunnossapidossa ja toimintaa oli monella eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Aluksi kasvu tapahtui yritysostojen kautta.

– Irtauduimme ABB:stä 2013, jonka jälkeen Pekko Herola tuli varatoimitusjohtajaksi ja tammikuussa 2016 toimitusjohtajaksi. Hänellä oli kova tausta eri liiketoimintojen johtamisen puolelta ja se tuki tahtotilaamme jatkaa toimintaa itsenäisenä yrityksenä, Kuusisto kertoo.

Tiedolla johtaminen ja älykkäät etäkunnonvalvontaratkaisut sekä oma tuotekehitys nousivat yhdeksi yrityksen kilpailuvalteista.

– Lisäksi olemme halunneet kunnossapitomarkkinoilla keskittyä ydinosaamisemme mukaisesti rakennusaineteollisuuden puolelle, Herola linjaa.

Teollisuusnostureissa Suomen kärjessä

Toiminta laajeni nosturiliiketoiminnan puolelle vuonna 2015, kun KP-ServicePartner osti ABB:ltä teollisuusnosturiliiketoiminnan. Se kannatti, sillä tällä hetkellä yritys on saavuttanut vahvan jalansijan Suomen nosturimarkkinoiden kärjessä.

– Olemme ABUS-nostureiden virallinen maahantuoja ja edustamme myös Stahlin erikoisnostureita, molemmat yritykset ovat saksalaisia, sanoo Herola.

– Teollisuusnostureiden lisäksi valikoimastamme löytyvät nostureiden huollot, sertifioidut nosturitarkastukset, modernisoinnit ja varaosamyynti. Kysyntä on valtava ja KP-ServicePartner rekrytoi jatkuvasti lisää uusia osaajia.

Katse jo tulevaisuudessa

Kaksikymmentä vuotta on pitkä aika yritysmaailmassa ja nykyisen aseman saavuttaminen on vaatinut paljon myyntityötä sekä monen alan osaavia ammattilaisia. Osaava henkilöstö onkin yksi KP-ServicePartnerin suurimmista voimavaroista.

– Meillä on töissä paljon väkeä, jotka ovat olleet mukana luomassa yrityksen tarinaa pitkältä ajalta. He ovat oppineet ja kehittyneet yhtä matkaa yrityksen kanssa, Kuusisto toteaa.
Yrityksen kasvaessa kuluneen vuoden aikana tuli ajankohtaiseksi jakaa toiminta selkeästi kolmeen liiketoimintaan ja kirkastaa yrityksen visuaalinen ilme tukemaan kasvua.

– Tavoitteemme on nyt ja tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen vaihtoehto sekä teollisuusnostureiden puolella että kunnossapidon tiedolla johtamisen ratkaisuissa, Herola kiteyttää.

Maineen kasvaessa myös houkuttelevuus työnantajana on kasvanut.

– Katse on jo tulevaisuudessa ja henkilöstö tekee kovasti töitä sen eteen. Tavoitteena on, että tämän perheyrityksen tarina jatkuu vielä pitkään, Kuusisto sanoo tyytyväisenä.

KP-ServicePartner Oy on vuonna 2003 perustettu suomalainen perheyhtiö, joka toimii Suomessa yli kymmenellä paikkakunnalla työllistäen noin 100 alan ammattilaista verkosto mukaan lukien. Palvelutarjonnasta löytyvät ABUS- ja Stahl-teollisuusnostureiden myynti, kaikkien nosturivalmistajien elinkaari- ja huoltopalvelut, nosturitarkastukset sekä tuotantolaitosten kunnossapito. Liikevaihto on yhdessä kumppaniverkoston kanssa on yli 20 miljoonaa euroa.

teksti: Petra Herola

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.