https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 21.12.2023

Metsä Groupin toimittajien ensimmäisen vastuullisuuskilpailun voitti Soilfood

Metsä Group järjesti ensimmäistä kertaa palvelu- ja tavarantoimittajilleen vastuullisuuskilpailuun. "Vaativia 2030-kestävyystavoitteita ei saavuteta ilman kumppaneidemme työtä."

solifood_800x800ar

Soilfoodin CTO Olli Lehtovaara (vas.) ja toimitusjohtaja Eljas Jokinen iloitsevat tunnustuksesta. Kuva:Metsä Group

Soilfood Oy valittiin voittajaksi Metsä Groupin toimittajien vastuullisuuskilpailussa. Yritys valmistaa muun muassa metsäteollisuuden jäte- ja sivuvirroista maanparannusaineita maatiloille ja uusioraaka-aineita teollisuudelle. Metsä Group haastoi tänä vuonna palvelu- ja tavarantoimittajat ensimmäistä kertaa vastuullisuuskilpailuun, johon osallistui yhteensä 92 ehdotusta.

Soilfood hyödyntää tuotteissaan sivuvirtoja, jotka sisältävät muun muassa typpeä, fosforia, kalkkia ja hiiltä.

– Polton sijaan nämä tuotannossamme syntyvät materiaalit ohjataan hyötykäyttöön, ja ne palaavat luontoon parantamaan peltomaiden kasvukuntoa. Metsäteollisuuden jätteestä seulottu aines vähentää myös uusien raaka-aineiden tarvetta lannoitteiden tuotannossa. Yhteistyömme Soilfoodin kanssa on hyvä esimerkki kiertotaloudesta, josta hyötyvät kaikki osapuolet, Metsä Groupin kestävän kehityksen johtaja Katja Tuomola sanoo.

– Soilfood perustettiin, jotta teollisuuden materiaalitehokkuudessa ja maatalouden lannoitteiden ja maanparannusaineiden valmistuksessa voitaisiin käynnistää merkittävä muutos. Metsä Groupin myöntämä palkinto on todella arvokas tunnustus ja osoitus siitä, että olemme onnistuneet luomaan teollisuudelle lisäarvoa tuottavia hyötykäyttöratkaisuja. Kun kestävin ratkaisu on kannattavin, kaikki voittavat, Soilfoodin toimitusjohtaja Eljas Jokinen iloitsee palkinnosta.

Kilpailun tavoitteena oli antaa tunnustusta kumppanille, joka tukee esimerkillisesti Metsä Groupin 2030-kestävyystavoitteita omalla toiminnallaan ja yhteistyössä kanssamme. Metsä Groupin kestävän kehityksen johtoryhmän valitsema voittaja edistää yhtiön tavoitetta: ”ei yhtään prosessijätettä kaatopaikalle vuoden 2030 loppuun mennessä”.

– Vuoden vastuullinen toimittaja 2023 -palkinto luovutetaan ansioituneelle yhteistyökumppanille. Kuitenkin aivan jokaisen, niin pienen kuin suurenkin, kumppanimme vastuullisuustyö on tärkeää, sillä Metsä Groupin vaativia 2030-kestävyystavoitteita ei saavuteta ilman kumppaneidemme työtä. Yhdessä olemme enemmän. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille hyvästä yhteistyöstä, Tuomola sanoo.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.