https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 25.10.2023

Philippe Delormesta Koneen uusi toimitusjohtaja

Vuodenvaihteessa työnsä aloittava Philippe Delorme siirtyy Koneelle Schneider Electriciltä. 

Philippe_Delorme_KONE

Philippe Delorme aloittaa työnsä 1. tammukuuta 2024. Kuva: Kone Oyj

Koneen hallitus on nimittänyt Philippe Delormen, s. 1971, maisteri, MBA, KONE Oyj:n toimitusjohtajaksi 1. tammikuuta 2024 alkaen. Hän seuraa tehtävässään Henrik Ehrnroothia, joka jatkaa yhtiön neuvonantajana maaliskuun 2024 loppuun saakka tukeakseen uutta toimitusjohtajaa tehtävien siirrossa ja perehdytyksessä.

Philippe Delorme siirtyy KONEelle Schneider Electriciltä, missä hänelle on kertynyt yli 25 vuotta kokemusta yritysjohtamisesta. Viimeisimpänä hän työskenteli Schneider Electricin Euroopan liiketoimintojen johtajana, ja tätä ennen useissa strategian, teknologian ja operatiivisen toiminnan avainrooleissa, sekä myynnin tehtävissä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Hän oli Schneider Electricin johtoryhmän jäsen vuosina 2009-2023.

– Philippe on ansioitunut johtaja, jolla on vahvaa liiketoimintaosaamista. Olen varma, että hänen intohimonsa teknologiaa ja vastuullisuutta kohtaan yhdistettynä laajaan kokemukseen eri liiketoiminnan tehtävistä sekä kansainväliseen taustaan antavat hänelle vahvat valmiudet kehittää KONEtta eteenpäin yhdessä johtokunnan kanssa, Koneen hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin toteaa yhtiön tiedotteessa.

– Haluan myös kiittää jälleen Henrikiä hänen merkittävästä panoksestaan KONEen hyväksi viimeisen vuosikymmenen aikana, Herlin jatkaa.

– Olen hyvin innoissani päästessäni aloittamaan työskentelyn Koneella, joka on globaali johtaja hissi- ja liukuporrasalalla, ja kiitän Antti Herliniä sekä Koneen hallitusta minulle annetusta luottamuksesta. Henrik on rakentanut toimikautenaan Koneella yhdessä kollegojensa kanssa vaikuttavan perinnön, jota olen ylpeä voidessani jatkaa ja kehittää seuraavalle tasolle. KONEen strategia ja uusi toimintamalli muodostavat vankan perustan, josta jatkaa kilpailukykymme ja markkina-asemamme vahvistamista, tuleva toimitusjohtaja Philippe Delorm sanoo.

Kone julkisti tänään myös osavuosikatsaus tammi–syyskuulta 2023.

Heinä-syyskuussa saadut tilaukset laskivat 7,7 % 1 989,9 (7–9/2022: 2 155,5) miljoonaan euroon. Vertailukelpoisin valuuttakurssein laskettuna tilaukset kasvoivat 0,3 %. Liikevaihto laski 8,3 % 2 749,9 (2 998,2) miljoonaan euroon. Vertailukelpoisin valuuttakurssein liikevaihto laski 1,4 %.

Tammi-syyskuussa 2023 saadut tilaukset laskivat 9,2 % 6 528,5 (1–9/2022: 7 187,1) miljoonaan euroon. Vertailukelpoisin valuuttakurssein laskettuna tilaukset laskivat 4,6 %. Liikevaihto kasvoi 1,8 % 8 142,4 (7 995,2) miljoonaan euroon. 

KoneQ3_avainluvut

Lähde: KONE Q3 2023

Kuluvana vuonna yhtiö odottaa liikevaihdon kasvavan 3–6 % vertailukelpoisin valuuttakurssein. Toimitusjohtaja Henrik Ehrnroothin mukaan yhtiön kasvunäkymät ovat edelleen hyvät, vaikka taloudellinen toimintaympäristö on monilta osin epävarma.

– Kehityksemme oli vankkaa kolmannella vuosineljänneksellä. Olin erityisen tyytyväinen erinomaisena jatkuneeseen suoritukseemme huolto- ja modernisointiliiketoiminnoissa sekä Kiinan tilausten vahvaan kehitykseen. Alueista Intia ja Lähi-itä olivat kohokohtia. Näiden molempien alueiden kasvupotentiaali on merkittävä, ja olemme onnistuneet tarttumaan mahdollisuuksiin niissä vahvan kilpailuasemamme ansiosta. Tämän myötä saadut tilaukset olivat vakaat, mikä on mielestäni hyvä saavutus huomioiden uudisrakentamisen ratkaisujen heikko markkinaympäristö. Liikevaihto oli hieman matalammalla tasolla kuin viime vuonna, johtaen suhteellisesti korkeampiin kiinteisiin kustannuksiin. Tästä huolimatta kannattavuus parani suotuisamman liikevaihdon jakauman ja toimitusten paremman hinnoittelun tukemana.

– Vaikka taloudellinen ympäristö on monissa osissa maailmaa epävarma, meillä on edelleen hyvät kasvunäkymät, erityisesti huolto- ja modernisointiliiketoiminnoissamme. Kykymme parantaa ratkaisujemme asiakashyötyjä samalla, kun saavutamme selkeän harppauksen tuottavuudessa jatkamalla 24/7 Connected Services -palvelun piirissä olevien laitteiden osuuden kasvattamista huoltokannassamme on erityisen innostava. Tämä on selkeästi yksi houkuttelevimmista mahdollisuuksista Koneelle. Olen myös tyytyväinen, että jatkamme vastuullisuuden edelläkävijänä. Tästä esimerkkinä toimii kolmannen vuosineljänneksen merkittävä edistysaskel, kun tuotantolaitoksemme saavuttivat alan ensimmäisenä hiilineutraaliuden maailmanlaajuisesti. Olen vakuuttunut vastuullisuuden kasvavasta merkityksestä kilpailukyvylle vastuullisuuteen liittyvien näkökohtien vaikuttaessa yhä enemmän asiakkaidemme päätöksentekoon.

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.