https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 14.12.2023

Pinja perustaa Ruotsiin maayhtiön

Pinja tavoittelee kasvua Ruotsista erityisesti puunjalostusteollisuudessa, bioenergiassa, kiertotaloudessa ja valmistavan teollisuuden digitalisaatiossa.

Promaint_Pinja

”Vaikeina talousaikoina voittajina selviävät ne teollisuuden yritykset, jotka panostavat tuotannon digitalisaatioon”, globaalin BI-yritys Qlikin palveluksesta Pinjaan siirtyvä Robert Törnqvist toteaa. Kuva: P Castillo, Eriksbergsphoto

Teollisuuden SaaS-palveluihin ja tekoälyyn erikoistunut Pinja laajentaa toimintojaan Ruotsiin ja perustaa sinne maayhtiön. 

Ruotsiin laajentuminen on osa yhtiön pitkän aikavälin strategian toteutusta.

– Voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä tuotannon ja toimitusketjun digitaaliseen toimintatapaan ja tekoälyn hyödyntämiseen siirtyvät yritykset rakentavat vahvan aseman markkinoilla. Tekoälypohjaisten ratkaisuidemme avulla saavutettavat useiden kymmenien prosenttien energia- ja materiaalisäästöt teollisuudessa mahdollistavat asiakkaillemme vastuullisemman liiketoiminnan, Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen kertoo .

Pinjan Ruotsin maayhtiöön on nimitetty myyntijohtajaksi Robert Törnqvist. Hän siirtyy Pinjan uuteen tehtävään globaalin BI-yrityksen Qlikin palveluksesta.

– Robert tuo asiakkaidemme avuksi paitsi markkinan johtavat tuotteet, myös vahvan kokemuksen ja osaamisen tiedolla johtamisen ratkaisuiden hyödyntämisestä teollisuudessa. Saimme Robertista kovan luokan osaajan, jolla on vahva tausta toimimisesta keskisuurten ja suurten yritysten digitalisaatiohaasteiden ratkaisemisessa, Nurminen toteaa.

Pinjalla on asiakkaita 30 maassa. Yhtiö näkee teollisuuden markkinamuutoksen lisäävän pitkän aikavälin kysyntää, ja se tarjoaa vastuullista liiketoimintaa mahdollistavia tekoälypohjaisia ratkaisuja. Pinja on markkina-alueensa johtava SaaS-ohjelmistoratkaisujen tarjoaja muun muassa metsäteollisuudessa, valmistavassa teollisuudessa, kiertotaloudessa, bioenergiatoimialalla ja katsastusliiketoiminnassa.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.