https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 4.3.2024

SEW-EURODRIVE vahvistaa toimintaansa investoimalla Hollolassa

Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-EURODRIVE Oy investoi noin miljoona euroa nykyisiin toimitiloihinsa Hollolan  huoltokeskuksessa ja kokoonpanotehtaassa. Investointi luo pohjaa yrityksen kasvulle, huoltoliiketoiminnan  kehittämiselle ja uusille työpaikoille tulevina vuosina. 

Kokoonpanotehdas_Hollola

Kokoonpanotehdas Hollola Kuva: SEW-EURODRIVE

”Investointihankkeidemme tavoitteena on varmistaa kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Kokoonpanotehdas ja  huoltokeskuksemme Hollolassa ja Torniossa ovat merkittävä lisäarvo liiketoimintamme kehittämiselle. Lisäksi  kokoonpanotehtaamme 24/7-toimituskyky tuottaa ainutlaatuista arvoa asiakkaillemme. Pikatoimituspalvelumme  ansiosta asiakas saa uuden käyttölaitteen jopa muutamassa tunnissa”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n  toimitusjohtaja Juha Korhola.  

Yritys investoi huoltoliiketoimintaan myös vuonna 2018 perustamalla SEW-EURODRIVE -konsernin pohjoisimman  huoltokeskuksen Tornioon.  

”Toimintamme lähtökohtana on tuottaa arvoa asiakkaille tarjoamalla tuotteita, palveluita ja ratkaisuja tukemaan  heidän liiketoimintaa. Asiakaslähtöisyys, paikallinen läsnäolo ja kumppanuus ovat toimintaamme ohjaavia tekijöitä”,  jatkaa Juha Korhola. 

Yritys toteuttaa huoltokeskukseen uusia työpisteitä. Samalla päivitetään myös käytössä olevaa työkalu- ja laitekantaa.  Käytännössä yritys lähes tuplaa vaihdehuoltojen kapasiteetin ja varmistaa vaihdehuoltojen nopeamman läpimenoajan. 

Kokoonpanotehtaan toimituskyvyn vahvistamiseksi suurempien vaihteiden työpisteille tehdään layout-muutos.  Hankkeen myötä kapasiteettia nostetaan muun muassa lisäämällä työpisteiden määrää ja optimoimalla  komponenttien sijoittelua. Lisäksi kiinnitetään huomiota myös työn sujuvuuteen ja työturvallisuuteen.  

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.