https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 19.10.2023

Teknologia 23 -tapahtuman startup-kilpailun kuusi finalistia on valittu

Kolmatta kertaa järjestettävän kilpailun tavoitteena on nostaa esille teknologian merkitystä tulevaisuuden haasteiden ratkaisemisessa. Palkinnon voi saada esimerkiksi uudesta kaupallisesta tuotteesta, menetelmästä tai sovelluksesta.

40d4786b-d632-4f71-8ae8-6c2f3e53714d-w_960

Pitchaus-finaali järjestetään keskiviikkona 8.11. klo 14.30–15.30 MXSystem-lavalla. Kuva: Messukeskus

Pitchaus-finaali käydään Teknologia 23 -tapahtumassa keskiviikkona 8.11. Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 10 000 euron palkinnolla.  

Teknologia 23 startup-kilpailun finalistit:

Coldins on kehittänyt ainutlaatuisen patentoidun eristysratkaisun, jonka avulla voidaan säästää 10–25 % jäähdytykseen käytettävästä sähköstä. Maailmanlaajuisesti sähköisten LVI-järjestelmien käyttö muodostaa 10–20 % kaikesta rakennuksissa käytetystä sähköstä. Jokainen säästetty 10 % vastaa 5 kertaa Suomen kaltaisen maan tuotantokapasiteettia. Ratkaisun avulla on mm. mahdollista rakentaa paremmin, tuottaa vähemmän CO2-päästöjä sekä säästää virtaa ja materiaalia.

Datafarm on kansainvälistymiseen ja merkittävään kasvuun lähivuosina tähtäävä yritys, jonka osaamisessa yhdistyvät data, AI ja ESG. Yritys tuottaa analytiikkapalveluita ja datakonsultaatiota ja keskittyy pääasiassa Data Farm eRating -nimiseen tuotteeseen ja sen jatkokehitykseen. Tuote on automatisoitu raportointiratkaisu, joka tuottaa kuukausittain päivittyvän tilannekuvan yrityksen tai yhteisön hiilijalanjäljestä. Tuotekehitys on matkalla kohti mahdollisimman automatisoitua ESG-raportointialustaa.

Finnadvancen tavoitteena on mullistaa lääkekehitystä. Yrityksen patentoitua alustaa kehitetään ennustamaan tarkasti ihmisten reaktioita, mikä vähentää kustannuksia ja kehitysaikaa. Eettinen, tehokas ja kustannustehokas tekniikka vähentää muovin ja biologisen materiaalin kulutusta ja tasoittaa tietä yksilölliselle lääketieteelle, turvallisemmille lääkkeille ja kestävälle tulevaisuudelle lääkkeissä.

Nelinor on kehittänyt maailman ensimmäisen smart-kotiakkujärjestelmän. Grid Battery mahdollistaa energiankulutuksen optimoinnin vihreämmän energian käyttöä varten. Järjestelmä seuraa spot-hintoja ja sopeutuu käyttäjän kulutustapoihin auttaen säästämään energiaa ja rahaa sekä edistäen samalla ympäristöystävällisempää elämäntapaa.

Onit Sport on kehittänyt lasten ja nuorten psyykkisen valmennuksen tueksi innovatiivisen SKILLS –mobiilisovelluksen, joka toimii lasten ja nuorten mielen taitojen vahvistajana. Lasten ja nuorten hyvinvointi ja monipuoliset mielen taidot ovat kestävän tulevaisuuden perusta. Sovelluksen avulla on helpompi käsitellä voittoja ja tappioita niin pelikentillä kuin elämässä yleensäkin. Kertyvän hyvinvointidatan avulla kehitetään toimintakulttuuria, joka keskittyy taitojen vahvistamiseen.

VitalSignsin tavoitteena on virtaviivaistaa potilaan hoitoaikoja ja parantaa diagnostista tarkkuutta. VitalSignsin kehittämä seuraavan sukupolven lääkinnällinen laite pystyy samanaikaisesti havaitsemaan ja analysoimaan useita biosignaaleja samalla kun se dokumentoi tulokset automaattisesti ja ehdottaa diagnoosia lääkäreille. Laitetta, sen sovellusta ja tekoälypohjaista analyysiä voivat käyttää myös esimerkiksi kuluttajat kotona, telelääketieteen alustat sekä eläinlääketiede.

Pitchaus-finaali järjestetään keskiviikkona 8.11. klo 14.30–15.30 MXSystem-lavalla, ja palkinto jaetaan samana iltana Teknologia Partyssa noin klo 19.15.

Startup-kilpailun raati koostuu monipuolisesti teknologia-alan asiantuntijaorganisaatioiden edustajista: Antti Lehtimäki ja Elina Koivumäki FIBANista, Veli-Matti Kankaanpää ELKOMIT ry:stä, Ossi Ojainmaa Finnish Fluid Power Association ry:stä, Nina Lehtinen Suomen Robotiikkayhdistys ry:stä, Jan Sucksdorff Teknisen Kaupan Liitosta, Erkki Mäkelä Promaint ry:stä, Marko Vuorio Automaatioseurasta, Jouni Partanen FIRPAsta, Tatiana Pospelova Women in Techista ja Päivi Brunou METSTAsta.

Startup-kilpailu järjestetään yhteistyössä Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) kanssa.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.