https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 25.1.2024

Teknologia-ala on merkittävä kesätöiden tarjoaja – kaikki työpaikat löytyvät samasta osoitteessa

Viime kesänä teknologia-alan yritykset tekivät kaikkien aikojen ennätyksen tarjoamalla noin 21 000 kesätyöpaikkaa. Alan yritysten ensi kesän työpaikkailmoitukset löytyvät nyt kootusti Duunitorin TeknoKesä-sivustolta.

kesatyo

Kuva: Freepik

Teknologiateollisuus ry kokoaa jäsenyritystensä kesätyöilmoituksia TeknoKesä-sivustolle nyt jo toista vuotta peräkkäin. Työpaikkoja nostetaan esiin tammikuun puolivälistä lähtien TeknoKesä-somekampanjalla.

Tavoitteena on helpottaa nuorten työpaikkojen etsimistä, lisätä teknologiayritysten kesätyöpaikkojen näkyvyyttä sekä monipuolistaa mielikuvaa teknologia-alan töistä.

– Saimme TeknoKesä-sivustosta ja -kampanjasta paljon positiivista palautetta ja näkyvyyttä teknologia-alan töille. Tänä vuonna mennään entistä isommalla vaihteella yhteistyössä Duunitorin kanssa, kertoo viestintäjohtaja Taru Jussila Teknologiateollisuus ry:stä.

Kesätyöt ja -harjoittelut ovat monelle nuorelle tärkeä väylä työelämään – ja usein myös ensimmäinen kokemus työstä ja mahdollisuus löytää suuntaa tuleville opinnoille.

– Kannustamme lämpimästi yrityksiä tarjoamaan näitä mahdollisuuksia nuorille. Kyseessä on parhaimmillaan molemminpuolinen oppimiskokemus, joka myös luo meille kaikille tärkeää uskoa tulevaan, Jussila sanoo.

Yrityksille puolestaan kesätyöntekijöiden palkkaaminen mahdollistaa paitsi helpotusta lomakauden työtaakkaan ja oppimismahdollisuuksia, myös kontaktin potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihin.

Työpaikkoja voi hakea Duunitorin ylläpitämältä TeknoKesä-sivustolta esimerkiksi paikkakunnan mukaan. Sivustolla on erikseen haku myös englanninkielisille ilmoituksille.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.