https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 3.10.2024

Vuoden teollisuustekotunnustus teknologiayritys Epecille - kestävän kehityksen elektroniikkatehdasinvestointi

Palkinto jaettiin Alihankinta 2024 -tapahtuman yhteydessä Tampereella. ”Epecin uusi tehdas on moderni kestävän kehityksen esimerkki. Tuotteet ovat kilpailukykyisiä ja volyymia pystytään skaalaamaan Suomen mittakaavassa – tässä on potentiaalia isoon kasvuun”, summaa Erkki Ahola Teknologiateollisuus ry:stä.

vuoden-teollisuusteko-2024_palkintoseremonia_epec

Kuvassa vasemmalta: Riku Färm, liiketoimintajohtaja, Glaston, Eeva Koskela, toimitusketjun johtaja, Epec, Jyri Kylä-Kaila, toimitusjohtaja, Epec, Jari Käkelä, toimitusjohtaja, Avant Tecno, Jani Vilenius, teknologiajohtaja, Sandvik, Harri Ojala, toimitusjohtaja, Business Tampere, Sami Siurola, projektipäällikko, Alihankintamessut, Erkki Ahola, uudet teknologiat -kokonaisuuden johtaja, Teknologiateollisuus, ja Ella Laakio, projektiasiantuntija, Business Tampere.

Palkinnon voitti seinäjokinen järjestelmätoimittaja Epec. Valintaraati luonnehti voittajan elektroniikkatehdasinvestointia keihäänkärkihankkeeksi.

– Uusi tehdas on erittäin merkittävä panostus Suomalaisen elektroniikkavalmistuksen saralla. Elektroniikkatehtaita ei paljoa Suomesta löydy. Lisäksi on tärkeää koko suomalaisen teollisuuden kannalta, että Suomesta löytyy kyvykäs toimija, joka voi tehdä rauta- ja softaratkaisuja liikkuville työkoneille, kertoo valintaraadin jäsen, uudet teknologiat -kokonaisuuden johtaja Erkki Ahola Teknologiateollisuus ry:stä.

Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila vastaanotti palkinnon edellisen vuoden voittajalta, Sandvikin Jani Vileniukselta.

– Lämmin kiitos hienosta tunnustuksesta. Olemme tehneet Epecissä pitkäjänteistä työtä suomalaisen teknologiaosaamisen saralla. On tärkeää, että tämä työ näkyy maamme teknologiateollisuudelle tärkeinä investointeina. Epec on kasvuhaluinen yritys ja me uskomme, että yhteistyöllä saamme huipputuloksia aikaan kansainvälisillä markkinoilla. Etelä-Pohjanmaalla sanotaan että ’tavallista yrittää, mutta priimaa tuloo’, Jyri Kylä-Kaila toteaa.

Finalisteiksi Epecin lisäksi kisassa ylsivät lasinjalostusteknologiayhtiö Glaston sekä pienkuormaimia valmistava teollisuusyritys Avant Tecno. Tuomaristo löysi finalistien tekemästä työstä paljon mahdollisuuksia.

– Glastonin kehittämä Autopilot-järjestelmä automatisoi tasolasin karkaisun. Tämä automaation lisäys Glastonin tuotteissa on merkittävä ja ison työn tulos. Se antaa avaimia liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen. Yhtiöltä löytyy rohkeutta, kertoo tuomariston jäsen, teollisuustiimin vetäjä Heini Wallander Business Tampereesta.

Tuomariston arvion mukaan Avantin merkittävä panostus sähköistykseen muun muassa omalla akkupakettisuunnittelulla ja -tuotannolla voi toimia esimerkkinä muillekin.

– Uskallus investoida sähköistyksen rakentamiseen kokonaisuutena on hieno ja rohkea teko, joka voi tarjota inspiraatiota myös muille. Tarvitsemme yrityksiä, jotka edistävät uskallus-kulttuuria, Wallander jatkaa.

Vuoden teollisuusteko palkinto jaettiin nyt Alihankintamessujen yhteydessä neljättä kertaa. Tämän vuoden palkintoraadin muodostivat Erkki Ahola, uudet teknologiat -kokonaisuuden johtaja Teknologiateollisuus ry:stä, päätoimittaja Harri Junttila Tekniikka & Talous -lehdestä, projektipäällikkö Sami Siurola Alihankintamessuilta sekä teollisuuden tiiminvetäjä Heini Wallander Business Tampereesta.

Uusimmat artikkelit

15.10.2024 | Alan Uutiset

Fortum valmisti biohajoavaa muovia jätteenpolton hiilidioksidista ensimmäisenä maailmassa

Carbon2x-ohjelman myötä syntynyt hiilidioksipohjaisen muovin tuotebrändi esitellään Euroopan markkinoille marraskuussa 2024. Teollisen tuotannon on arvioitu voivan alkaa vuosikymmenen lopussa.

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen molempien yksiköiden vuosihuollot valmistuivat

Fortumin Loviisan ydinvoimalaitoksen molemmat yksiköt ovat jälleen tuotannossa vuosihuoltojen päätyttyä.

Investointi sähkökattiloihin pienentää Atrian Nurmon tehtaan lämmöntuotannon päästöjä merkittävästi

Sähkökattilan arvioidaan pienentävän Nurmon tehtaan lämmöntuotannon hiilidioksidipäästöjä yli 30 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.

2.10.2024 | Tutkimus ja koulutus

SSAB:n Raahen tehtaan uusi päälaboratorio on Pohjoismaiden suurimpia

Laborotorion rakentaminen on osa yhtiön valmistautumista fossiilivapaaseen teräksentuotantoon. Vuosittain laboratoriossa analysoidaan noin 240 000 näytettä, joista tehdään noin 4,4 miljoonaa määritystä.

27.9.2024 | Kumppaniartikkeli

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.