https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 27.9.2024

Innovaatiot vaativat yhteistyötä

Suomalainen osaaminen on tärkeässä roolissa globaalin pumppujätti Sulzerin toiminnassa. Sen varaan rakentuvat sekä oma että kumppanien prosessien tutkimus- ja kehitystoiminta ja tehokkuuden jatkuva parantaminen.

_MG_3891

Sulzer on suomalaisen pumppuosaamisen kehityksen ytimessä.

Perinteisellä alalla toimivassa suuryrityksessä kehittäminen ja innovointi vaativat resursseja ja sitoutumista johtotasolta asti. Kehitystyössä hedelmällisimmät tulokset saadaan, kun haastetaan perinteisiä näkemyksiä ja etsitään niihin uusia ratkaisuja. Suomalainen koulutus ja insinööriosaaminen antavat Sulzerille välineitä tehdä asioita jatkuvasti paremmin ja tehokkaammin.

Pitkäjänteinen kehitystyö tuottaa suomalaisia menestystarinoita

Pumppaamiseen kehitetään jatkuvasti parempaa ja monipuolisempaa laitteistoa.

Panostukset näkyvät parempana hydrauliikkana sekä eri teollisuuden aloille ja eri tyyppisille raaka-aineille soveltuvina pumpputyyppeinä. Eikä kehitystyö rajoitu suinkaan vain pumppuihin, vaan kattavasti erilaisiin prosessilaitteisiin kuten sekoittimiin ja turbo-kompressoreihin.

AHLSTAR-prosessipumput ovat malliesimerkki siitä, kuinka suomalaista insinööriosaamista arvostetaan teollisuudessa ympäri maailman. Korkealuokkaisten pumppujen sarja kehitettiin ja sitä valmistetaan edelleen Karhulan tehtaalla. AHLSTAR-pumput ja niitä edeltävät tuotesukupolvet ovat olleet käytössä eri teollisuuden aloilla jo lähes kahden vuosisadan ajan.

Myös digitaalisia ratkaisuja tuodaan jatkuvasti vahvemmin pumppaukseen. Muun muassa Suomessa kehitetyn Sulzer Sensen avulla monitoroidaan laitteiden kuntoa ja kerätään dataa niiden toiminnasta. Näin huollon tarvetta ja huoltotoimenpiteitä voidaan ajoittaa ja toteuttaa täsmällisemmin. Seurannan avulla asiakas säästää huoltokustannuksissa ja pitää laitteet
toimintakuntoisina pidemmän aikaa.

Uusien pumppaussovellusten kehittäminen Sulzerin oman tuotannon lisäksi kehitystoiminta kattaa laajemmin teollisuuden uusien prosessien innovaatioita.

Kuva2 (1)

Kotimaista tuotantoa. Sulzerin pumpputehdas ja huipputehokas logistiikkayksikkö sijaitsevat Kotkassa.

Uudet, kestävät teollisuuden raaka-aineet ja kiertotalouden tehokkaampi hyödyntäminen vaativat ratkaisuja uudenlaisten materiaalien käsittelyyn ja jalostukseen. Teollisuuden muutosten ja alojen kehittymisen myötä myös pumppauksen toimijoilta vaaditaan kykyä sopeutua ja edistää muutoksia.

Puun ja sellun hyödyntäminen uusissa, kestävissä materiaaleissa tarkoittaa uusia mahdollisuuksia Suomessa pitkään merkittävässä asemassa olleille metsä- ja paperiteollisuuden toimijoille.

Sulzerin pitkät perinteet alan prosesseista ovat luoneet ennennäkemättömät valmiudet muutokseen.

– Olemme osaava teknologiapartneri ja osa strategiaamme on kehittää uusia, vastuullisia prosessiteknologioita, kertoo Saku Vanhala, tuoteportfolio-päällikkö Sulzer Pumps Finland Oy:ltä.

Laaja osaajaverkosto tukee innovaatiotyötä

Sulzerin menestys Suomessa rakentuu yhteistyölle paikallisten kumppanien kanssa. Pitkäaikaiset suhteet yrityksiin ja instituutioihin ovat luoneet kestävän pohjan kehitysyhteistyölle, oman liiketoiminnan kasvulle ja koko alan edistämiselle. Lisäksi korkealuokkaisen tekniikan alan koulutuksen myötä verkostoituminen suomalaisten oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa on ollut menestyksekästä.

Tekninen ja mekaaninen osaaminen ovat Suomessa kovalla tasolla, ja täältä löytyy pitkälle teollisuuden erityistarpeisiin kehitettyjä korkealuokkaisia ratkaisuja. Sulzer käyttää toiminnassaan useita suomalaisia alihankkijoita ja teknisiä erikoisosaajia, mikä on osaltaan panostus tuotteiden korkean laadun varmistamiseen. Suomalaisen osaamisen arvostus näkyy myös yritysostoissa, joissa keskiössä ovat olleet osaamisen hankkiminen sekä tehokkuuden parantaminen.

Sulzerin tavoitteena on olla luotettava ja vastuullinen toimija. Tämä näkyy myös panostuksissa paikalliseen kehitykseen ja yhteiskuntaan. Yritys on tehnyt merkittäviä investointeja Suomessa, luonut työpaikkoja ja tukee osaltaan paikallisia yhteisöjä.

Uusimmat artikkelit

16.1.2025 | Alan Uutiset

Sähkön vuosi 2024: päästöt vähenivät 25 prosenttia

Ydinvoima on edelleen suurin sähkön tuotantomuoto, tuuli on noussut toiseksi suurimmaksi. Sähkön päästöt ovat nyt vain kymmenes vuoden 2010 päästöistä.

Iijoen Haapakosken vesivoimalaitoksen turbiinin peruskunnostus valmistui

Tammikuun alussa tehtyjen onnistuneiden koekäyttöjen jälkeen voimalaitoksen molempien turbiinien koko kapasiteetti on taas käytössä.

30.12.2024 | Tutkimus ja koulutus

Ammoniakki -tutkimusprojekti sai miljoonarahoituksen

Ammoniakki kytkeytyy erittäin vahvasti vetytalouden edistämiseen. Sen käyttöön liittyy kuitenkin monia kysymyksiä, joita selvitetään yliopistojen ja teollisuuden yhteisessä tutkimushankkeessa.

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.