https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 3.11.2022

Kilpailuta vakuudeton yrityslaina netissä - myös uudelle yritykselle

On hyvin tavallista, että yritykselle tulee jossain vaiheessa eteen tilanne, jossa tarvitaan rahoitusta yrityksen ulkopuolelta. Syitä rahoituksen tarpeelle on monia. Rahaa voidaan tarvita esimerkiksi uusien tuotantokoneiden hankintaan, henkilökunnan palkkaamiseen tai varaston täydentämiseen.

thumbnail_yrityksen-investointien-rahoitus

Vakuudeton yrityslaina on tällaisessa tilanteessa hyvä vaihtoehto, sillä sitä on helppo hakea. Rahat saa käyttöön todella nopeasti, tavallisesti huomattavasti nopeammin kuin perinteisen pankkilainan. Siksi tällainen vakuudeton laina soveltuu myös kiireellisiin tilanteisiin.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus lainavertailupalvelu Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit sillä saada jopa yli 10 lainatarjousta. Nordic Bankin kautta yrityslainaa voi hakea enintään 250 000 euroa. Usein sitä haetaan kuitenkin pienempiä summia, esimerkiksi 20 000 tai 40 000 euroa.

Myös uusi yritys voi hakea vakuudetonta lainaa yrityksen perustamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen. Jos yrityksellä ei vielä ole Y-tunnusta, yrittäjä voi hakea lainaa yksityishenkilönä omiin nimiinsä. Yksityishenkilön on mahdollista saada lainaa enintään 70 000 euroa.

Miksi valita vakuudeton yrityslaina?

Perinteiset pankkilainat ovat usein edullisempia kuin vakuudettomat lainat. Vakuudettomissa yrityslainoissa on kuitenkin monia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä hyvän vaihtoehdon monissa tilanteissa. Tavallisten pankkilainojen ehdot ovat tiukat, joten sellaisen saaminen voi olla hankalaa. Vakuudetonta lainaa on helpompi hakea ja mahdollisesti myös helpompi saada.

Nopea

Vakuudettoman yrityslainan voi saada tilille parhaimmillaan jo yhden työpäivän kuluessa – siis paljon nopeammin kuin perinteisen pankkilainan. Siksi tällainen laina sopii myös kiireellisiin tilanteisiin.

Vakuudeton laina on nopea sen vuoksi, että hakuprosessi tapahtuu kokonaan, alusta loppuun saakka netissä. Ei siis tarvitse varata aikaa lainaneuvotteluun pankin kanssa, vaan kaikki hoituu netin välityksellä. Tällaista yrityslainaa varten ei tarvita lainkaan vakuuksia, mikä myös nopeuttaa prosessia, kun vakuuksia ei tarvitse tarkistella.

Vakuudeton

Reaalivakuuksia ei tarvita. Hakija vastaa henkilökohtaisesti lainasta, eli toimii lainan takaajana. Jos yritys ei siis pysty maksamaan lainaa pois ajallaan, yrittäjä ottaa vastuun lainasta kokonaisuudessaan.

Rahat saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen

Rahojen käyttökohteesta ei tarvitse tehdä tarkkaa selvitystä. Rahat voi siis käyttää monenlaisiin yrityksen kuluihin, investointeihin ja yrityksen kasvattamiseen. Tyypillisesti vakuudeton yrityslaina käytetään esimerkiksi tilojen hankkimiseen ja remontointiin, henkilöstön palkkaamiseen tai varaston täydentämiseen.

Helppo kilpailutus

Vakuudettomien yrityslainojen kilpailutus on erittäin helppoa. Hakemusta ei tarvitse lähettää jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen. Täytä vain yksi täysin maksuton yrityslainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla . Välitämme lainahakemuksesi yli 10 pankkiin ja rahoitusyhtiöön. Voit siis saada useita lainatarjouksia yhdellä helpolla hakemuksella. Tarjoukset lähetetään sähköpostitse ja sen lisäksi niitä voi tarkastella verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Näin helppoa lainojen kilpailutus on Nordic Bankissa!

Yrityslaina sopii erinomaisesti esimerkiksi tällaisiin tilanteisiin

Yrityksen kasvattaminen vaatii rahaa. Jos rahoitus puuttuu, investointien tekeminen ei onnistu. Pankkilainan saaminen saattaa olla hankalaa, vaikka yrityksellä olisi näyttöä toiminnan tuottavuudesta. Esteeksi saattaa tulla esimerkiksi reaalivakuuksien puute. Tällöin netistä haettava vakuudeton yrityslaina voi olla hyvä ratkaisu.

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea esimerkiksi tällaisia hankintoja varten:

- työkoneet ja ajoneuvot

- investoinnit

- laitehankinnat

- työntekijöiden palkkaaminen

- käyttöpääoma

- liiketilojen hankinta

Kuka voi hakea vakuudetonta yrityslainaa?

Jokaista lainahakemusta tarkastellaan yksilöllisesti. Laina voidaan myöntää, jos yrityksellä on hyvä maksukyky ja sen tulevaisuus vaikuttaa valoisalta. Yrityslainaa voi saada suomalainen

kaupparekisterissä oleva yritys, jonka talous on tasapainossa eikä sillä ole maksuvaikeuksia. Yrityksen vastuuhenkilöiden pitää asua Suomessa.

Vakuudetonta yrityslainaa varten ei tarvita reaalivakuuksia. Yrittäjä toimii itse lainan takaajana. Hän siis vastaa velasta, jos yritys ei pystykään maksamaan sitä takaisin.

Myös aloittava yrittäjä voi hakea lainaa meidän kauttamme. Yrityslainaa myönnetään ainoastaan yrityksille, joilla on jo Y-tunnus. Jos Y-tunnusta ei vielä ole, yrittäjä voi hakea lainaa omiin nimiinsä. Lainan voi saada, jos hakijan taloudellinen tilanne on hyvä ja hänellä on puhtaat luottotiedot.

Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten tarkastelu ei sido ottamaan lainaa. Lainahakemuksen tekeminen on siis riskitöntä. Voit huoletta kokeilla, millä hinnalla yrityksesi voisi tällä hetkellä saada lainaa. Usein ainakin osa tarjouksista on voimassa monta viikkoa, joten voit pohtia lainan ottamista rauhassa.

Yrityksen rahoitus kuntoon nopeasti Nordic Bankin avulla

Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa kilpailutat yrityslainat jopa 250 000 euroon asti. Palvelumme kautta saat rahoituksen yrityksen kasvun ja erilaisten investointien rahoittamiseen. Reaalivakuuksia ei tarvita ollenkaan, vaan yrittäjä toimii lainan takaajana.

Yrityslainaa voi saada yritys, jonka raha-asiat on hoidettu hyvin eikä sillä ole esimerkiksi verovelkoja. Yrityksen pitää olla kaupparekisterissä ja sen vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa. Vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto, jos yrityksen talous on tasapainossa ja se pystyy varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan. Vakuudettoman lainan saa todella nopeasti tilille, minkä vuoksi se sopii mainiosti myös yllättävien, kiireellisten rahavajeiden paikkaamiseen.

Vakuudettomat yrityslainat kannattaa kilpailuttaa. Se on todella helppoa, eli pienellä vaivalla voit säästää huomattavia summia! Täytä yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa yli 10 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat tavallisesti jo parin kymmenen minuutin kuluttua. Vertaile tarjouksia rauhassa. Kun olet valinnut niistä yrityksellesi sopivimman vaihtoehdon, saat rahat käyttöösi yleensä jo yhden työpäivän kuluttua. Pääset siis nopealla aikataululla kehittämään ja kasvattamaan yritystäsi.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Alan Uutiset

Fingrid jättää perimättä kantaverkkomaksuja

Fingridin suunnitelmissa on jättää perimättä kantaverkkomaksuja kaikkiaan kuudelta kuukaudelta vuonna 2024, ja alentaa näin asiakkaidensa kantaverkkomaksuja noin 250 miljoonalla eurolla. Suunnitelman taustalla on poikkeuksellisen suuret pullonkaulatuotot.  

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.