https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 25.9.2023

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

SEW6605_20-(2)

”Olemme havainneet, että ennakoivan kunnossapidon ratkaisuille on kysyntää muuttuvassa toimintaympäristössä. Kehittyvä teknologia mahdollistaa muun muassa siirtymisen reaaliaikaiseen kunnonvalvontaan. Esimerkiksi käyttölaitteiden tiedot voidaan tallentaa ja analysoida etäyhteydellä. Näin ennakoidaan tulevia huoltotoimenpiteitä, estetään suunnittelemattomia seisokkeja ja minimoidaan yllättäviä vikaantumisia", kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n huoltojohtaja Jukka Venäläinen.

SEW-EURODRIVE Oy tarjoaa vaihdehuoltopalveluita vaihteen koko elinkaaren ajaksi. Käyttölaitteiden kokonaisvaltaisella kunnonvalvonnalla ylläpidetään ja parannetaan niiden käytettävyyttä.

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut - yksi kumppani!

DriveRadar®-palvelu

Palvelu mahdollistaa käyttölaitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteiden ennakoivan suunnittelun ja vähentää odottamattomia vikaantumisia. SmartDataCollector-ohjelmisto muuttaa SEW-EURODRIVEn käyttölaitteet "älykkäiksi laitteiksi", jotka toimittavat tietoa suoraan sovelluksesta kunnonvalvontaan ja järjestelmäanalyyseihin. Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön joustavasti ja liittää myös jälkiasennuksena olemassa oleviin järjestelmiin.

SEW6485_20

Kunnonvalvonta-anturi DUV40A

Ohjelmoitavalla kunnonvalvonta-anturilla saat värähtely- ja lämpötilatietoa käyttölaitteistasi vuorokauden kaikkina aikoina. Se mahdollistaa siirtymisen vuosittaisesta visuaalisesta tarkastuksesta jatkuvaan kunnonvalvontaan yhteistyössä SEW-EURODRIVE Oy:n asiantuntijan kanssa. Asennus ja käyttööönotto tehdään asiakkaan luona. Konfigurointi voidaan tehdä myös ennen anturin toimitusta. Anturissa on helppokäyttöinen, sisäänrakennettu Smartweb-käyttöliittymä. Minimoi seisokit ja havaitse ajoissa järjestelmäsi mahdolliset häiriötilanteet.

SEWduv2

Lisätietoja:

DriveRadar®-palvelu

Kunnonvalvonta-anturi DUV40A

SEW-EURODRIVE Oy huoltopalvelut

SEW-EURODRIVE Oy

SEW-EURODRIVE Oy on vuonna 1975 perustettu käyttötekniikkaan erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Hollolassa, Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa ja Torniossa.

Yritys on osa käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW- EURODRIVE -konsernia. Vuonna 1931 perustetun perheyrityksen palveluksessa on yli 20 000 työntekijää 54 maassa ja liikevaihto on yli 4,2 miljardia euroa.

SEW-EURODRIVE Oy
Puh. 0201 589 300
sew@sew.fi
www.sew-eurodrive.fi

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.