https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 25.9.2023

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

SEW6605_20-(2)

”Olemme havainneet, että ennakoivan kunnossapidon ratkaisuille on kysyntää muuttuvassa toimintaympäristössä. Kehittyvä teknologia mahdollistaa muun muassa siirtymisen reaaliaikaiseen kunnonvalvontaan. Esimerkiksi käyttölaitteiden tiedot voidaan tallentaa ja analysoida etäyhteydellä. Näin ennakoidaan tulevia huoltotoimenpiteitä, estetään suunnittelemattomia seisokkeja ja minimoidaan yllättäviä vikaantumisia", kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n huoltojohtaja Jukka Venäläinen.

SEW-EURODRIVE Oy tarjoaa vaihdehuoltopalveluita vaihteen koko elinkaaren ajaksi. Käyttölaitteiden kokonaisvaltaisella kunnonvalvonnalla ylläpidetään ja parannetaan niiden käytettävyyttä.

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut - yksi kumppani!

DriveRadar®-palvelu

Palvelu mahdollistaa käyttölaitteiden huolto- ja korjaustoimenpiteiden ennakoivan suunnittelun ja vähentää odottamattomia vikaantumisia. SmartDataCollector-ohjelmisto muuttaa SEW-EURODRIVEn käyttölaitteet "älykkäiksi laitteiksi", jotka toimittavat tietoa suoraan sovelluksesta kunnonvalvontaan ja järjestelmäanalyyseihin. Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön joustavasti ja liittää myös jälkiasennuksena olemassa oleviin järjestelmiin.

SEW6485_20

Kunnonvalvonta-anturi DUV40A

Ohjelmoitavalla kunnonvalvonta-anturilla saat värähtely- ja lämpötilatietoa käyttölaitteistasi vuorokauden kaikkina aikoina. Se mahdollistaa siirtymisen vuosittaisesta visuaalisesta tarkastuksesta jatkuvaan kunnonvalvontaan yhteistyössä SEW-EURODRIVE Oy:n asiantuntijan kanssa. Asennus ja käyttööönotto tehdään asiakkaan luona. Konfigurointi voidaan tehdä myös ennen anturin toimitusta. Anturissa on helppokäyttöinen, sisäänrakennettu Smartweb-käyttöliittymä. Minimoi seisokit ja havaitse ajoissa järjestelmäsi mahdolliset häiriötilanteet.

SEWduv2

Lisätietoja:

DriveRadar®-palvelu

Kunnonvalvonta-anturi DUV40A

SEW-EURODRIVE Oy huoltopalvelut

SEW-EURODRIVE Oy

SEW-EURODRIVE Oy on vuonna 1975 perustettu käyttötekniikkaan erikoistunut yritys. Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Hollolassa, Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa ja Torniossa.

Yritys on osa käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW- EURODRIVE -konsernia. Vuonna 1931 perustetun perheyrityksen palveluksessa on yli 20 000 työntekijää 54 maassa ja liikevaihto on yli 4,2 miljardia euroa.

SEW-EURODRIVE Oy
Puh. 0201 589 300
sew@sew.fi
www.sew-eurodrive.fi

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.