https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 17.8.2023

Kuinka tilausvalmistus tukee innovaatioita

Uusien tuotemallien siirto valmistusprosessiin ja tuotantoketjun hallinnan uudelleen arviointi. Innovaatio on epäilemättä ratkaisevassa asemassa, kun puhutaan valmistusteollisuudesta ja insinööreistä. Tässä vaiheessa Xometry , tilausvalmistuksen globaali osaaja tulee mukaan kuvioihin.

image2

Innovaatiossa aika on selvästi ratkaiseva tekijä. Tämän vuoksi paras ratkaisu osien hankinnassa on kumppani, jolla on jo valmiiksi mittava tuotantokapasiteetti yhdellä alustalla.

Lataa vain CAD-mallisi

Xometryn mittava yli 2 000 sertifioidun valmistajan tuotantoverkosto ympäri Eurooppaa ja 10 000 valmistajaa maailmanlaajuisesti pitää toimitusajat lyhyinä kilpailukykyiseen hintaan. Yritys tarjoaa yli 15 valmistusprosessia perinteisistä valmistustekniikoista aina alan huipputekniikoihin saakka:

CNC-koneistus : CNC-sorvaus, jyrsintä ja poraus
Levymetallivalmistus : laser-, plasma- ja vesisuihkuleikkaus, taivutus
3D-tulostus : FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, Carbon DSL ja Polyjet
Ruiskuvalu : muovin ruiskuvalu, päällemuovaus, inserttivalu
Painevalu : kuuma- ja kylmäkammiopainevalu
Tyhjiövalu : edullinen ja nopea valmistustapa korkealaatuisille muoviosille

Xometry tukee yrityksiä sekä prototyyppi- että sarjavalmistuksessa. Asiantuntijaryhmämme neuvoo suunnittelussa ja antaa 3D-mallin perusteella palautteen osan valmistettavuudessa, jolloin prototyyppiosastasi tulee virheetön. Kun osan valmistettavuus on vahvistettu, voidaan aloittaa osan massatuotanto. Jos sinulla on aikakriittinen ja mittava valmistusprojekti, voi Xometry tuottaa osasi samaan aikaan useassa eri tuotantopaikassa.

How-On-Demand-Manufacturing-Strongly-Supports-Inno

Kuvakaappaus Xometryn pikatarjouskoneesta

Tilausvalmistus sopii useisiin sovelluksiin

Vuosien aikana Xometry on auttanut useita Iso-Britannialaisia yrityksiä heidän innovatiivisissa projekteissaan. Xometry on ollut mukana seuraavissa projekteissa:

● Hybrid Marine Ltd komponentteja hybridimoottoriin, jossa yhdistyvät polttomoottori, sähkömoottori, generaattori ja akut

● ConnectomX CNC-koneistettuja osia katana mikrotomiin (biologiseen tutkimukseen käytettävät elektroniset tieteelliset laitteet). Tämä projekti teki heistä alansa pioneereja.

● Warwick Moto apurungon CNC-koneistus 5-akselisella koneella innovatiiviseen sähkömoottoripyörään. Opiskelijoista ja tutkijoista koostuva 25 henkilön poikkitieteellinen ryhmä, joka työskentelee sähkömoottoriurheilun eturintamassa.

Xometry.eu

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.