https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 17.8.2023

Kuinka tilausvalmistus tukee innovaatioita

Uusien tuotemallien siirto valmistusprosessiin ja tuotantoketjun hallinnan uudelleen arviointi. Innovaatio on epäilemättä ratkaisevassa asemassa, kun puhutaan valmistusteollisuudesta ja insinööreistä. Tässä vaiheessa Xometry , tilausvalmistuksen globaali osaaja tulee mukaan kuvioihin.

image2

Innovaatiossa aika on selvästi ratkaiseva tekijä. Tämän vuoksi paras ratkaisu osien hankinnassa on kumppani, jolla on jo valmiiksi mittava tuotantokapasiteetti yhdellä alustalla.

Lataa vain CAD-mallisi

Xometryn mittava yli 2 000 sertifioidun valmistajan tuotantoverkosto ympäri Eurooppaa ja 10 000 valmistajaa maailmanlaajuisesti pitää toimitusajat lyhyinä kilpailukykyiseen hintaan. Yritys tarjoaa yli 15 valmistusprosessia perinteisistä valmistustekniikoista aina alan huipputekniikoihin saakka:

CNC-koneistus : CNC-sorvaus, jyrsintä ja poraus
Levymetallivalmistus : laser-, plasma- ja vesisuihkuleikkaus, taivutus
3D-tulostus : FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, Carbon DSL ja Polyjet
Ruiskuvalu : muovin ruiskuvalu, päällemuovaus, inserttivalu
Painevalu : kuuma- ja kylmäkammiopainevalu
Tyhjiövalu : edullinen ja nopea valmistustapa korkealaatuisille muoviosille

Xometry tukee yrityksiä sekä prototyyppi- että sarjavalmistuksessa. Asiantuntijaryhmämme neuvoo suunnittelussa ja antaa 3D-mallin perusteella palautteen osan valmistettavuudessa, jolloin prototyyppiosastasi tulee virheetön. Kun osan valmistettavuus on vahvistettu, voidaan aloittaa osan massatuotanto. Jos sinulla on aikakriittinen ja mittava valmistusprojekti, voi Xometry tuottaa osasi samaan aikaan useassa eri tuotantopaikassa.

How-On-Demand-Manufacturing-Strongly-Supports-Inno

Kuvakaappaus Xometryn pikatarjouskoneesta

Tilausvalmistus sopii useisiin sovelluksiin

Vuosien aikana Xometry on auttanut useita Iso-Britannialaisia yrityksiä heidän innovatiivisissa projekteissaan. Xometry on ollut mukana seuraavissa projekteissa:

● Hybrid Marine Ltd komponentteja hybridimoottoriin, jossa yhdistyvät polttomoottori, sähkömoottori, generaattori ja akut

● ConnectomX CNC-koneistettuja osia katana mikrotomiin (biologiseen tutkimukseen käytettävät elektroniset tieteelliset laitteet). Tämä projekti teki heistä alansa pioneereja.

● Warwick Moto apurungon CNC-koneistus 5-akselisella koneella innovatiiviseen sähkömoottoripyörään. Opiskelijoista ja tutkijoista koostuva 25 henkilön poikkitieteellinen ryhmä, joka työskentelee sähkömoottoriurheilun eturintamassa.

Xometry.eu

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.