https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 16.2.2024

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

service_van_loading_kotka_css_spfin_M2A2463

Huoltomiehet Jani Tukeva (vas.) ja Samu Ojala palvelevat asiakkaita.

Sulzerin strateginen painopiste on valikoiman kehittämisessä asiakkaan tarpeiden ja kilpailukyvyn pohjalta. Siksi asiakassuhteisiin panostetaan huomattavasti. Yhteistyö asiakasprosessien parantamisessa on olennainen osa toimintaa ja molemminpuoliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan panostetaan paljon.

Huippuluokkaisten prosessilaitteiden taustalla on ymmärrys asiakkaan tarpeista

Pitkäaikainen suhde on pohja syvälliselle asiakastuntemukselle. Syvä tuntemus asiakkaan toiminnasta vaatii avointa kommunikaatiota ja yhdessä tekemistä. Avoimuus luo luottamusta ja vahvistaa suhteita entisestään.
– Asiakas voi olla aina varma siitä, että on meille tärkein. Hyödynnämme monialaista kokemustamme ja tietämystämme heidän prosessiensa parantamiseksi, huoltoinsinööri Aaro Kukkurainen kertoo.

Mitä enemmän asiakkaan prosesseista, sovelluksista ja kehityskohteista opitaan, sen paremmin voidaan tarjota räätälöityjä ratkaisuja ja palveluja sekä opastaa asiakasta oman toimintansa tehostamisessa. Parhaimmillaan yhteistyö voi johtaa myös innovatiivisiin ratkaisuihin.

– Asiakkaamme tietävät, että ymmärrämme heidän tarpeensa ja he voivat luottaa kykyymme toimittaa laadukkaita tuotteita tai palveluita. Tavoitteenani on tukea tätä omalla tekemiselläni, summaa huoltoliiketoiminnan päällikkö Niko Toikka.

Joustavuus asiakastarpeissa kattaa tuotteiden elinkaaren

Vaikka valmistavassa teollisuudessa usein pyritään tuottamaan standardia, on Sulzerin tuotevalikoima kehitetty muuntelukykyiseksi tehokkuudesta tinkimättä. Tiivis yhteistyö tuotekehityksen ja tuotannon välillä takaa uusien ja edistyksellisten ratkaisujen luomisen. Pumpputyypin täsmällisellä valinnalla, laajalla materiaalivalikoimalla ja erilaisilla komponenteilla pystytään vastaamaan useimpien teollisten prosessien erityisvaatimuksiin sekä kirimään esimerkiksi toimitusajassa.

Parhaiden mahdollisten ratkaisujen tarjoaminen asiakkaalle on selviö, mutta laitteiden muutostarpeet ovat asia, joihin tarvitaan syvällisempää tuote- ja prosessiosaamista. Sulzerilla on kattavasti mahdollisuuksia muunnella ja päivittää laitteita asiakkaan tarpeiden ja prosessin muuttuessa.

– Oman valikoiman syvä tuntemus ja asiantuntijoidemme jatkuva koulutus ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan ratkaisuja myös erikoisempiin tarpeisiin, kertoo prosessipumppujen pääsuunnittelija Jouni Vartiainen.

– Jatkuva oppiminen ja osaamisen syventäminen pitää myös omaa mielenkiintoa yllä tehokkaasti, hän lisää.
Tavallisimmin asiakastyön erikoistoiveet tarkoittavat asiakkaan prosessia varten valikoituja teknisiä ominaisuuksia, mutta erikoisempiakin tapauksia on tullut vastaan. Esimerkiksi pumpun maalaaminen asiakkaan toiveiden mukaan ei ole täysin ennenkuulumatonta.

– Hauska tapaus, mikä itselle muistuu mieleen, on vaaleanpunaiset prosessipumput. Ne olivat kerrassaan veikeä näky! muistelee Vartiainen.

_M2A5102_kotka_research_center_mce_dropleg_juho_aalto

Juho Aalto Sulzerin tutkimuskeskuksessa.

Myös Sulzerin omaa toimintaa on järjestelty edesauttamaan sujuvaa asiakastyötä ja vastaamaan nopeammin esimerkiksi huollon tarpeisiin.

– Huoltokeskusten toimintaa on kehitetty ja ne sijaitsevat asiakaskohteisiin nähden keskeisesti, hyvän saavutettavuuden ja nopean palvelun takaamiseksi, kertoo Niko Toikka.

Asiakas on kehitystyön keskiössä

Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa tuottaa innovaatioita prosessiteollisuuteen. Useat tuotekehitysprojektit ovat lähtöisin asiakastyön lomassa ilmenneistä tarpeista ja erityistilanteista, joihin on kehitetty uusi laite, ominaisuus tai teknologia.

– Globaalin markkinajohtajan asema puu- ja paperiteollisuuden pumppuratkaisuissa rakentuu pitkälle yhteistyölle suomalaisten paperiteollisuuden toimijoiden kanssa, kertoo segmenttijohtaja Sirpa Välimaa.

Sulzer on teknologiapartnerina useissa asiakkaiden kehityshankkeissa, joissa roolina on konsultoida pumppaus- ja prosessilaitteiston kehittämisessä. Laitteet valikoidaan ja räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita. Lisäksi kehitetään täysin uusia ratkaisuja esimerkiksi uudenlaisille raaka-aineille, joita asiakkaat haluavat hyödyntää tehokkaammin.

Tutustu palveluihin

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.