https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Kumppaniartikkeli | 16.2.2024

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

service_van_loading_kotka_css_spfin_M2A2463

Huoltomiehet Jani Tukeva (vas.) ja Samu Ojala palvelevat asiakkaita.

Sulzerin strateginen painopiste on valikoiman kehittämisessä asiakkaan tarpeiden ja kilpailukyvyn pohjalta. Siksi asiakassuhteisiin panostetaan huomattavasti. Yhteistyö asiakasprosessien parantamisessa on olennainen osa toimintaa ja molemminpuoliseen tutkimus- ja kehitystoimintaan panostetaan paljon.

Huippuluokkaisten prosessilaitteiden taustalla on ymmärrys asiakkaan tarpeista

Pitkäaikainen suhde on pohja syvälliselle asiakastuntemukselle. Syvä tuntemus asiakkaan toiminnasta vaatii avointa kommunikaatiota ja yhdessä tekemistä. Avoimuus luo luottamusta ja vahvistaa suhteita entisestään.
– Asiakas voi olla aina varma siitä, että on meille tärkein. Hyödynnämme monialaista kokemustamme ja tietämystämme heidän prosessiensa parantamiseksi, huoltoinsinööri Aaro Kukkurainen kertoo.

Mitä enemmän asiakkaan prosesseista, sovelluksista ja kehityskohteista opitaan, sen paremmin voidaan tarjota räätälöityjä ratkaisuja ja palveluja sekä opastaa asiakasta oman toimintansa tehostamisessa. Parhaimmillaan yhteistyö voi johtaa myös innovatiivisiin ratkaisuihin.

– Asiakkaamme tietävät, että ymmärrämme heidän tarpeensa ja he voivat luottaa kykyymme toimittaa laadukkaita tuotteita tai palveluita. Tavoitteenani on tukea tätä omalla tekemiselläni, summaa huoltoliiketoiminnan päällikkö Niko Toikka.

Joustavuus asiakastarpeissa kattaa tuotteiden elinkaaren

Vaikka valmistavassa teollisuudessa usein pyritään tuottamaan standardia, on Sulzerin tuotevalikoima kehitetty muuntelukykyiseksi tehokkuudesta tinkimättä. Tiivis yhteistyö tuotekehityksen ja tuotannon välillä takaa uusien ja edistyksellisten ratkaisujen luomisen. Pumpputyypin täsmällisellä valinnalla, laajalla materiaalivalikoimalla ja erilaisilla komponenteilla pystytään vastaamaan useimpien teollisten prosessien erityisvaatimuksiin sekä kirimään esimerkiksi toimitusajassa.

Parhaiden mahdollisten ratkaisujen tarjoaminen asiakkaalle on selviö, mutta laitteiden muutostarpeet ovat asia, joihin tarvitaan syvällisempää tuote- ja prosessiosaamista. Sulzerilla on kattavasti mahdollisuuksia muunnella ja päivittää laitteita asiakkaan tarpeiden ja prosessin muuttuessa.

– Oman valikoiman syvä tuntemus ja asiantuntijoidemme jatkuva koulutus ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan ratkaisuja myös erikoisempiin tarpeisiin, kertoo prosessipumppujen pääsuunnittelija Jouni Vartiainen.

– Jatkuva oppiminen ja osaamisen syventäminen pitää myös omaa mielenkiintoa yllä tehokkaasti, hän lisää.
Tavallisimmin asiakastyön erikoistoiveet tarkoittavat asiakkaan prosessia varten valikoituja teknisiä ominaisuuksia, mutta erikoisempiakin tapauksia on tullut vastaan. Esimerkiksi pumpun maalaaminen asiakkaan toiveiden mukaan ei ole täysin ennenkuulumatonta.

– Hauska tapaus, mikä itselle muistuu mieleen, on vaaleanpunaiset prosessipumput. Ne olivat kerrassaan veikeä näky! muistelee Vartiainen.

_M2A5102_kotka_research_center_mce_dropleg_juho_aalto

Juho Aalto Sulzerin tutkimuskeskuksessa.

Myös Sulzerin omaa toimintaa on järjestelty edesauttamaan sujuvaa asiakastyötä ja vastaamaan nopeammin esimerkiksi huollon tarpeisiin.

– Huoltokeskusten toimintaa on kehitetty ja ne sijaitsevat asiakaskohteisiin nähden keskeisesti, hyvän saavutettavuuden ja nopean palvelun takaamiseksi, kertoo Niko Toikka.

Asiakas on kehitystyön keskiössä

Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa tuottaa innovaatioita prosessiteollisuuteen. Useat tuotekehitysprojektit ovat lähtöisin asiakastyön lomassa ilmenneistä tarpeista ja erityistilanteista, joihin on kehitetty uusi laite, ominaisuus tai teknologia.

– Globaalin markkinajohtajan asema puu- ja paperiteollisuuden pumppuratkaisuissa rakentuu pitkälle yhteistyölle suomalaisten paperiteollisuuden toimijoiden kanssa, kertoo segmenttijohtaja Sirpa Välimaa.

Sulzer on teknologiapartnerina useissa asiakkaiden kehityshankkeissa, joissa roolina on konsultoida pumppaus- ja prosessilaitteiston kehittämisessä. Laitteet valikoidaan ja räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita. Lisäksi kehitetään täysin uusia ratkaisuja esimerkiksi uudenlaisille raaka-aineille, joita asiakkaat haluavat hyödyntää tehokkaammin.

Tutustu palveluihin

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.