https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

evision_002

Kuva: Evison

Yhtiöiden kehittämä uusi verkon luotettavuusperusteisuuden hallintatyökalu auttaa sähköverkkoyhtiöitä aikatauluttamaan verkon kunnossapitotoimenpiteitä entistä tehokkaammin. 

Drone-, tekoäly- ja analytiikkateknologioihin perustuvan ratkaisun ansiosta sähköverkkojen kunnossapitoa voidaan tehdä ennakoivasti ja paljon nykyistä tehokkaammin. Sähköverkosta kerätään drone-lennoilla korkealaatuisia kuvia ja videomateriaalia. Kerätyn kuvamateriaalin analysointi tapahtuu edistyksellisen analytiikan avulla, mikä tarjoaa sähköverkkoyhtiöille arvokasta tietoa verkon kunnosta.

Analytiikkaan luotu malli tunnistaa potentiaaliset ongelmat, kuten kuluneet komponentit, kasvillisuuden aiheuttamat riskit ja muut kunnossapitotarpeet. Malli mahdollistaa ennakoivien toimenpiteiden suunnittelun ja toteutuksen ennen kuin vakavampia ongelmia ehtii syntyä. Tiedot kunnossapitokohteiden tarkoista sijainneista ja vaikutuksista helpottavat kohteiden priorisointia tulevia kunnossapitotoimenpiteitä varten.

evision_001

Luotettavuusmallin karttakuvan koodivärit näyttävät verkon osat luotettavuuden mukaan. Kuva: Evision

Vuonna 2022 perustettu Evision kuuluu Suur-Savon Sähkö -konserniin. Sen tarjoaa dataan ja analytiikkaan pohjautuvia kunnossapidon palveluita Suur-Savon Sähkö -konsernin lisäksi myös muille energia-alan toimijoille.

Uusi luotettavuusperusteinen kunnossapitomenetelmä on saatavissa yhteistyönä Esri Finland Oy:n kautta integroituna ArcGIS-työkaluun.

Uusimmat artikkelit

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.