https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

valmet

Valmet

Uusi profilointisovellus mahdollistaa liekin reaaliaikaisen havainnoinnin ja valvonnan sellutehtaiden meesauuneilla. Samalla Valmet Furnace Imaging System, IR -infrapunakameraa on päivitetty uusilla optiikoilla ja kamera-aukon puhdistuslaitteella, mikä parantaa Valmetin polttoprosessien diagnostiikka- ja monitorointiteknologiatarjontaa.

– Kehitämme jatkuvasti kameroihin perustuvaa diagnostiikkatarjontaamme sekä sellu- että energia-asiakkaillemme. Liekin profilointisovelluksen avulla meesauunin kuuman pään lämpötiloja voidaan hallita ja siten optimoida jäännöskarboniittia lipeässä, Valmetin automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjan sellu- ja energia-analysaattoreiden liiketoimintapäällikkö Matti Selkälä sanoo. 

Tämä auttaa vähentämään meesauunin energian kulutusta, hän lisää.

Uusi liekin profilointiohjelmisto on lisäsovellus Valmet Visible Thermal Imaging System -kamerajärjestelmälle. Sovellus havaitsee liekin, mittaa sen suhteellisen koon ja tarjoaa etäisyysmittauksia havaitun liekin reunasta käyttäjän määrittämiin merkkeihin. Näin voidaan optimoida polttoaineen palamista, lisätä käytettävyyttä ja vähentää päästöjä. Myös turvallisuus paranee, kun käyttäjillä on parempi käsitys kulloinkin vallitsevista olosuhteista.

Uusimmat artikkelit

20.9.2023 | Alan Uutiset

Valmetin toimittama Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas käynnistettiin

Tänään onnistuneesti käynnistetty tehdas toimii täysin ilman fossiilisia polttoaineita ja sen selluntuotantokapasiteetti on 1,5 miljoonaa tonnia.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.