https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

valmet

Valmet

Uusi profilointisovellus mahdollistaa liekin reaaliaikaisen havainnoinnin ja valvonnan sellutehtaiden meesauuneilla. Samalla Valmet Furnace Imaging System, IR -infrapunakameraa on päivitetty uusilla optiikoilla ja kamera-aukon puhdistuslaitteella, mikä parantaa Valmetin polttoprosessien diagnostiikka- ja monitorointiteknologiatarjontaa.

– Kehitämme jatkuvasti kameroihin perustuvaa diagnostiikkatarjontaamme sekä sellu- että energia-asiakkaillemme. Liekin profilointisovelluksen avulla meesauunin kuuman pään lämpötiloja voidaan hallita ja siten optimoida jäännöskarboniittia lipeässä, Valmetin automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjan sellu- ja energia-analysaattoreiden liiketoimintapäällikkö Matti Selkälä sanoo. 

Tämä auttaa vähentämään meesauunin energian kulutusta, hän lisää.

Uusi liekin profilointiohjelmisto on lisäsovellus Valmet Visible Thermal Imaging System -kamerajärjestelmälle. Sovellus havaitsee liekin, mittaa sen suhteellisen koon ja tarjoaa etäisyysmittauksia havaitun liekin reunasta käyttäjän määrittämiin merkkeihin. Näin voidaan optimoida polttoaineen palamista, lisätä käytettävyyttä ja vähentää päästöjä. Myös turvallisuus paranee, kun käyttäjillä on parempi käsitys kulloinkin vallitsevista olosuhteista.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.