https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

valmet

Valmet

Uusi profilointisovellus mahdollistaa liekin reaaliaikaisen havainnoinnin ja valvonnan sellutehtaiden meesauuneilla. Samalla Valmet Furnace Imaging System, IR -infrapunakameraa on päivitetty uusilla optiikoilla ja kamera-aukon puhdistuslaitteella, mikä parantaa Valmetin polttoprosessien diagnostiikka- ja monitorointiteknologiatarjontaa.

– Kehitämme jatkuvasti kameroihin perustuvaa diagnostiikkatarjontaamme sekä sellu- että energia-asiakkaillemme. Liekin profilointisovelluksen avulla meesauunin kuuman pään lämpötiloja voidaan hallita ja siten optimoida jäännöskarboniittia lipeässä, Valmetin automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjan sellu- ja energia-analysaattoreiden liiketoimintapäällikkö Matti Selkälä sanoo. 

Tämä auttaa vähentämään meesauunin energian kulutusta, hän lisää.

Uusi liekin profilointiohjelmisto on lisäsovellus Valmet Visible Thermal Imaging System -kamerajärjestelmälle. Sovellus havaitsee liekin, mittaa sen suhteellisen koon ja tarjoaa etäisyysmittauksia havaitun liekin reunasta käyttäjän määrittämiin merkkeihin. Näin voidaan optimoida polttoaineen palamista, lisätä käytettävyyttä ja vähentää päästöjä. Myös turvallisuus paranee, kun käyttäjillä on parempi käsitys kulloinkin vallitsevista olosuhteista.

Uusimmat artikkelit

23.3.2023 | Alan Uutiset

Outokumpu ja Fortum selvittävät pienydinvoiman toteuttamisen mahdollisuuksia Suomessa

Outokumpu ja Fortum tutkivat mahdollisuuksia ruostumattoman terästeollisuuden hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Kuusakoski rakentaa ensimmäisen hiilivapaan teräksenkierrätyslaitoksen Kemin Veitsiluotoon

Investointi lisää Kuusakosken metallipitoisten jätteiden kierrätyskapasiteettia neljänneksellä ja vastaa kysynnän kasvuun Suomessa ja Ruotsissa. 

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Fortumin jätteenpolton pilotointi onnistui – seuraava askel on fossiilivapaan muovin valmistuksen testaus

Yhtiön viime vuonna julkaisema jätteenpolttosektorin Carbon2x-konseptin tavoitteena on muuntaa kierrättämällä jätteenpoltosta syntyvät hiilidioksidipäästöt muoveiksi.

23.2.2023 | Tutkimus ja koulutus

Uusien polttoaineteknologioiden kaupallistamista nopeutetaan toteuttamalla kaikille avoin simulointialusta

GECFD-tutkimushankkeessa luodaan avoimesti saataville tuleva simulaatio- ja yhteistyöalusta vihreiden polttoaineiden vaatimien uusien teknologioiden kehitykseen ja niiden käytön mallintamiseen.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.