https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

valmet

Valmet

Uusi profilointisovellus mahdollistaa liekin reaaliaikaisen havainnoinnin ja valvonnan sellutehtaiden meesauuneilla. Samalla Valmet Furnace Imaging System, IR -infrapunakameraa on päivitetty uusilla optiikoilla ja kamera-aukon puhdistuslaitteella, mikä parantaa Valmetin polttoprosessien diagnostiikka- ja monitorointiteknologiatarjontaa.

– Kehitämme jatkuvasti kameroihin perustuvaa diagnostiikkatarjontaamme sekä sellu- että energia-asiakkaillemme. Liekin profilointisovelluksen avulla meesauunin kuuman pään lämpötiloja voidaan hallita ja siten optimoida jäännöskarboniittia lipeässä, Valmetin automaatiojärjestelmät-liiketoimintalinjan sellu- ja energia-analysaattoreiden liiketoimintapäällikkö Matti Selkälä sanoo. 

Tämä auttaa vähentämään meesauunin energian kulutusta, hän lisää.

Uusi liekin profilointiohjelmisto on lisäsovellus Valmet Visible Thermal Imaging System -kamerajärjestelmälle. Sovellus havaitsee liekin, mittaa sen suhteellisen koon ja tarjoaa etäisyysmittauksia havaitun liekin reunasta käyttäjän määrittämiin merkkeihin. Näin voidaan optimoida polttoaineen palamista, lisätä käytettävyyttä ja vähentää päästöjä. Myös turvallisuus paranee, kun käyttäjillä on parempi käsitys kulloinkin vallitsevista olosuhteista.

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

Viranomaiselta hyväksyntä: Helen siirtää käyttö- ja kunnossapitopalveluita Enersenselle

Helen ostaa palvelut jatkossa Enersense IN Oy:ltä. Sopimuksen kesto on vähintään neljä vuotta.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.