« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 15 »

Virtuaalitodellisuutta rakennusteollisuuden tarpeisiin

Rakennusteollisuudessa VR-tekniikasta hyötyvät niin suunnittelijat kuin asunnonostajakin. YIT:n asiakkaat voivat tutustua tuleviin koteihinsa virtuaalitodellisuuden (VR) avulla Slovakiassa. Suomessa tekniikka on mahdollista ottaa käyttöön nopeassakin aikataulussa.

Älykameroilla koneille tehokkuutta ja tuotteille laatua

Älykamerasovelluksia käytetään monella teollisuuden alalla, muun muassa paperi-, sellu- ja painoteollisuudessa ja pian myös terveydenhuollossa esimerkiksi vanhusten apuna. Älysovellusten avulla tietokoneet, älykamerat sekä muut prosessityökalut analysoivat näkemäänsä ja tuottavat tietoa, jonka perusteella voidaan toimia. 

Ohut ja monipuolinen VUCAM AM 4 MM-videoskooppi

ViZaar on kehittänyt 6 mm valojohteella varustetun Vucam XO:n rinnalle uuden 4mm valojohteella varustetun version. VUCAM AM 4 mm valojohteella on saatavilla 1,1, 2,2 ja 3,3 m työskentelypituudella.

ABB on tuonut markkinoille uuden hiilijalanjälkeä pienentävän AirPlus-teknologian

Uuden kojeiston eristeenä käytetään kasvihuonekaasu SF6-rikkiheksafluoridin sijasta ympäristöystävällisempää fluoroketone-pohjaista kaasuseosta. Sen ilmaston lämmitysvaikutus (GWP, Global Warming Potential) on jopa 99.9 prosenttia pienempi kuin SF6-kaasun.

Lämpökameroista on moneksi

Metropolian Myyrmäen yksikössä suoritettiin kevätkauden kestänyt harjoitustyö, jossa kolme kolmannen vuosikurssin insinööriopiskelijaa tutustui markkinoilla oleviin lämpökameroihin ja niiden ominaisuuksiin. Käytössä oli koulun omia sekä mukaan lähteneiden yhteistyökumppaneiden laitteita.

Intuitiivista, älykästä ja helppoa 3D-tarkastusta

SICKin konfiguroitavan TriSpector1000-konenäköanturin intuitiivinen käyttö, monipuolinen yhteensopivuus ja tehtaalla kalibroitu 3D-tietojen anto mm-arvoina varmistavat, että monenlaiset tunnistustehtävät sujuvat helposti.

Vaisala MHT410​​​ antaa reaaliaikaista tietoa muuntajan vikatilanteista

Vaisala MHT410 on muuntajiin asennettava jatkuvatoiminen muuntajien kunnonhallinnan työkalu. MHT410 laite voidaan kiinnittää muuntajan olemassa oleviin rakenteisiin. Laite mittaa jatkuvatoimisesti muuntajan öljyn vety- ja kosteuspitoisuutta. Tämä mahdollistaa tarveperusteisen muuntajan kunnon hallinnan.