https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

parikkalan-torin-vesipiste-550x500

Antti Juntunen aloitti työnsä Parikkalan kuntatekniikan päällikkönä viime vuoden helmikuussa.

– Pilottivaihe kattoi 10 etäluettavaa mittaria. Tähän mennessä asennettuna on noin 50 mittaria ja vuosina 2021–2028 tarkoituksena on asentaa yhteensä noin 900 etäluettavaa mittaria, kertoo Juntunen.

Parikkalan vesihuollolle Digita on ollut oiva kumppani ja yhteistyö on sujunut mutkitta.

– Työt lähtivät heti vauhdilla liikkeelle ja Digita on osannut auttaa meitä erinomaisesti, toteaa Juntunen.

Etäluettavat mittarit ovat parantaneet Parikkalan vesihuollon palvelutasoa. Parikkalan vesihuolto ei ollut aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta uudet etäluettavat mittarit ovat merkki siitä, että tulevaisuudessa voidaan hyödyntää entistä laajemmin eri IoT-ratkaisuja.

– Käytännön hyöty on ollut merkittävä. Olemme saaneet tehostettua työskentelyämme kokonaisvaltaisesti ja laskettua kustannuksia. Laskutus, mittareiden lukeminen etänä ja eri häiriötilanteiden havaitseminen ja reagointi ovat helpottuneet huomattavasti. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä, kertoo Juntunen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme Parikkalan vesihuollon kanssa jatkuu. Parikkalan vesihuolto on ollut aktiivinen hyödyntämään uusia IoT-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassaan ja palvelukehityksessään”, iloitsee Digitan IoT-liiketoiminnan myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Digitan vesihuollolle tarjoamat IoT-palvelut, sisältäen IoT-verkon ja OmaVesi-pilvipalvelun, skaalautuvat kaikenkokoisille vesilaitoksille.

Uusimmat artikkelit

Riippuvuus maakaasusta voidaan katkaista älykkäällä energianhallintajärjestelmällä

Siemens Osakeyhtiö on kehittänyt ratkaisun, joka vähentää sekä päästöjä että riippuvuutta tuontienergiasta. 

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Uusi pulssipesu vähentää kiertopesunesteen määrää jopa 95 prosenttia

Tyhjennysventtiilien osuus tavanomaisen tuotantolaitoksen venttiileistä on noin 20 prosenttia. Niiden puhdistaminen on kuitenkin kallista, vaikeaa ja aikaavievää pitkien pesujaksojen ja paineiskujen riskin vuoksi. Alfa Lavalin uusi ThinkTop-pulssipesulla tyhjennysventtiilit puhdistuvat nopeasti ja tehokkaasti samalla, kun kiertopesunesteen määrä vähenee jopa 95 prosenttia.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.