https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

parikkalan-torin-vesipiste-550x500

Antti Juntunen aloitti työnsä Parikkalan kuntatekniikan päällikkönä viime vuoden helmikuussa.

– Pilottivaihe kattoi 10 etäluettavaa mittaria. Tähän mennessä asennettuna on noin 50 mittaria ja vuosina 2021–2028 tarkoituksena on asentaa yhteensä noin 900 etäluettavaa mittaria, kertoo Juntunen.

Parikkalan vesihuollolle Digita on ollut oiva kumppani ja yhteistyö on sujunut mutkitta.

– Työt lähtivät heti vauhdilla liikkeelle ja Digita on osannut auttaa meitä erinomaisesti, toteaa Juntunen.

Etäluettavat mittarit ovat parantaneet Parikkalan vesihuollon palvelutasoa. Parikkalan vesihuolto ei ollut aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta uudet etäluettavat mittarit ovat merkki siitä, että tulevaisuudessa voidaan hyödyntää entistä laajemmin eri IoT-ratkaisuja.

– Käytännön hyöty on ollut merkittävä. Olemme saaneet tehostettua työskentelyämme kokonaisvaltaisesti ja laskettua kustannuksia. Laskutus, mittareiden lukeminen etänä ja eri häiriötilanteiden havaitseminen ja reagointi ovat helpottuneet huomattavasti. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä, kertoo Juntunen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme Parikkalan vesihuollon kanssa jatkuu. Parikkalan vesihuolto on ollut aktiivinen hyödyntämään uusia IoT-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassaan ja palvelukehityksessään”, iloitsee Digitan IoT-liiketoiminnan myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Digitan vesihuollolle tarjoamat IoT-palvelut, sisältäen IoT-verkon ja OmaVesi-pilvipalvelun, skaalautuvat kaikenkokoisille vesilaitoksille.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.