https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

parikkalan-torin-vesipiste-550x500

Antti Juntunen aloitti työnsä Parikkalan kuntatekniikan päällikkönä viime vuoden helmikuussa.

– Pilottivaihe kattoi 10 etäluettavaa mittaria. Tähän mennessä asennettuna on noin 50 mittaria ja vuosina 2021–2028 tarkoituksena on asentaa yhteensä noin 900 etäluettavaa mittaria, kertoo Juntunen.

Parikkalan vesihuollolle Digita on ollut oiva kumppani ja yhteistyö on sujunut mutkitta.

– Työt lähtivät heti vauhdilla liikkeelle ja Digita on osannut auttaa meitä erinomaisesti, toteaa Juntunen.

Etäluettavat mittarit ovat parantaneet Parikkalan vesihuollon palvelutasoa. Parikkalan vesihuolto ei ollut aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta uudet etäluettavat mittarit ovat merkki siitä, että tulevaisuudessa voidaan hyödyntää entistä laajemmin eri IoT-ratkaisuja.

– Käytännön hyöty on ollut merkittävä. Olemme saaneet tehostettua työskentelyämme kokonaisvaltaisesti ja laskettua kustannuksia. Laskutus, mittareiden lukeminen etänä ja eri häiriötilanteiden havaitseminen ja reagointi ovat helpottuneet huomattavasti. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä, kertoo Juntunen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme Parikkalan vesihuollon kanssa jatkuu. Parikkalan vesihuolto on ollut aktiivinen hyödyntämään uusia IoT-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassaan ja palvelukehityksessään”, iloitsee Digitan IoT-liiketoiminnan myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Digitan vesihuollolle tarjoamat IoT-palvelut, sisältäen IoT-verkon ja OmaVesi-pilvipalvelun, skaalautuvat kaikenkokoisille vesilaitoksille.

Uusimmat artikkelit

12.12.2024 | Kumppaniartikkeli

Väylät kuntoon

Väylävirastolla, kunnilla ja kaupungeilla on paljon tieverkoston korjausvelkaa. Teitä ei kuitenkaan kannata päällystää ennen kuin on tutkittu kantavatko teiden pohjat. Pahimmassa tapauksessa päällystetty tie on seuraavana keväänä taas rikki.

12.12.2024 | Alan Uutiset

Suomeen sijoitetaan uusi yhteiseurooppalainen supertietokone ja EU:n tekoälytehdas

EuroHPC tekee merkittäviä investointeja – Suomi mukana uuden sukupolven supertietokoneiden ja tekoälytehtaiden kehityksessä.

Metsä Group: Puuperäisen hiilidioksidin talteenotto on iso mahdollisuus

Metsä Group ja Andritz ovat selvittäneet, millaisia vaikutuksia aiheutuisi noin neljän miljoonan hiilidioksiditonnin talteenotosta Kemin biotuotetehtaalla.

26.11.2024 | Tutkimus ja koulutus

Vaasan yliopiston johtama uusi konsortio tutkii vety-argon-kierron mahdollisuuksia

Hydrogen-Argon Power Cycle (iHAPC) tutkimus pilotoi vety-argon-kierron käyttöä energiantuotannossa. Tavoitteena on osoittaa, että teknologia on täysin päästötön sekä myös hyötysuhteeltaan ainutlaatuinen.

Alykkäämpää ja turvallisempaa lasintuotantoa

Jo minuutin sähkökatkos voi aiheuttaa lasintuotannolle jopa kuuden kuukauden suunnittelemattoman seisokin. Schneider Electricin ja Saint-Gobainin yhteisellä hankkeella varmistetaan lasintuotannolle kriittisen hehkutusprosessin luotettavuus ohjelmistopohjaisen automaation avulla.

Fazer sähköistää Lappeenrannan makeistehtaan höyryn tuotannon – yli 10 prosentin vähennys koko konsernin päästöihin

Höyryn tuotannon sähköistyksen myötä tehtaan hiilidioksidipäästöt vähenevät vuositasolla noin 90 prosenttia ja koko Fazer-konsernin päästöt yli 10 prosenttia.

Vesilaitosyhdistyksen Kalkkikivialkalointiopas on päivitetty ajantasalle

Päivitettyyn oppaaseen on kerätty käyttökokemuksia vedenkäsittelylaitoksilta ja uutta tietoa muun muassa kalkkikivialkaloinnin hiilijalanjälkeen, huoltovarmuuteen ja turvallisuuteen liittyen.