https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

parikkalan-torin-vesipiste-550x500

Antti Juntunen aloitti työnsä Parikkalan kuntatekniikan päällikkönä viime vuoden helmikuussa.

– Pilottivaihe kattoi 10 etäluettavaa mittaria. Tähän mennessä asennettuna on noin 50 mittaria ja vuosina 2021–2028 tarkoituksena on asentaa yhteensä noin 900 etäluettavaa mittaria, kertoo Juntunen.

Parikkalan vesihuollolle Digita on ollut oiva kumppani ja yhteistyö on sujunut mutkitta.

– Työt lähtivät heti vauhdilla liikkeelle ja Digita on osannut auttaa meitä erinomaisesti, toteaa Juntunen.

Etäluettavat mittarit ovat parantaneet Parikkalan vesihuollon palvelutasoa. Parikkalan vesihuolto ei ollut aiemmin hyödyntänyt IoT-ratkaisuja, mutta uudet etäluettavat mittarit ovat merkki siitä, että tulevaisuudessa voidaan hyödyntää entistä laajemmin eri IoT-ratkaisuja.

– Käytännön hyöty on ollut merkittävä. Olemme saaneet tehostettua työskentelyämme kokonaisvaltaisesti ja laskettua kustannuksia. Laskutus, mittareiden lukeminen etänä ja eri häiriötilanteiden havaitseminen ja reagointi ovat helpottuneet huomattavasti. Asiakkaat ovat myös olleet tyytyväisiä, kertoo Juntunen.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme Parikkalan vesihuollon kanssa jatkuu. Parikkalan vesihuolto on ollut aktiivinen hyödyntämään uusia IoT-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia liiketoiminnassaan ja palvelukehityksessään”, iloitsee Digitan IoT-liiketoiminnan myyntipäällikkö Mona Miettinen.

Digitan vesihuollolle tarjoamat IoT-palvelut, sisältäen IoT-verkon ja OmaVesi-pilvipalvelun, skaalautuvat kaikenkokoisille vesilaitoksille.

Uusimmat artikkelit

22.5.2025 | Alan Uutiset

Avaako merituulivoima miljardiluokan mahdollisuudet – alihankintaketjun rooli keskeinen

Erityisesti Itämeren vaativien olosuhteiden tuntemus on Suomen kilpailuetu. "Useat suomalaisyritykset toimivat jo kansainvälisissä hankkeissa kriittisten komponenttien toimittajina", Arenson projektijohtaja Manu Grönlund toteaa.  

UPM investoi Tervasaaren erikoispaperitehtaan modernisointiin

Valkeakoskella sijaitsevan Tervasaaren tehtaan kilpailukyky paranee, mikä tukee UPM:n liiketoiminnan globaalia kasvustrategiaa erikoispaperisegmentissä.

Rail Baltica -ratatyömaalla hyödynnetään suomalaista 3D-koneohjausjärjestelmää

Täysin digitalisoidussa mallipohjaisessa rakentamisessa työtä voivat tehdä yhdessä reaaliaikaisesti infrasuunnittelija, työkoneenkuljettaja, työmaapäällikkö ja projektinjohto.

Suomen ja Viron välisen EstLink 2 -yhteyden korjaustyöt alkavat toukokuussa

Merenpohjaan asennetaan uutta kaapelia noin kilometrin verran. Sähkönsiirtoyhteyden odotetaan palaavan kaupalliseen käyttöön heinäkuun puolivälissä.

Kemikaalit aiheuttavat paljon vakavia työtapaturmia – laiminlyönnit voivat johtaa rikosseuraamuksiin

”Työpaikoilla käytetään paljon vaarallisia kemikaaleja huolimattomasti. Valitettavasti monet työnantajat eivät tunnista kemiallisten tekijöiden aiheuttamaa vaaraa omalla työpaikallaan”, työsuojelutarkastaja Mikko Järvenreuna toteaa.

10.3.2025 | Kumppaniartikkeli

Sulzerin innovatiiviset ratkaisut vedenkäsittelyyn ja pumppaamiseen

Sulzer on yksi Suomen johtavista vedenkäsittelyn ja pumppausteknologian toimijoista. Yhtiön panostukset kotimaisuuteen, kestävään kehitykseen, kokonaisratkaisuihin ja asiakaspalveluun tekevät siitä luotettavan kumppanin sekä kunnallisille että teollisille toimijoille.

30.1.2025 | Tutkimus ja koulutus

VTT:n uusi valmennusohjelma auttaa suomalaisyrityksiä puolustusteollisuuden markkinoille

VTT käynnistää maksuttoman valmennusohjelman kaksikäyttöteknologiasta. Puolustusmarkkinat kiinnostavat, mutta yritysten on vaikea tunnistaa osaamista. Siviiliteknologiakin voi soveltua puolustuskäyttöön.