https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

signify

Lähde: Signify

Yhtiön mukaan UV-C-valaistus on osoitettu luotettavaksi desinfiointimenetelmäksi Bostonin yliopiston suorittamissa laboratoriokokeissa. Tuloksien perusteella UV-C-valonlähteet deaktivoivat COVID-19 -sairauden aiheuttavan viruksen sekunneissa.

Yhtiön uusi UV-C-tuotevalikoima sisältää monenlaiseen ammattikäyttöön suunnattuja valaisimia ja kammioita. 

- Tuotteet on suunnattu eri asiakassegmenteille toimistoista, kouluista, kuntosaleista ja vähittäiskaupoista varastoihin sekä julkisiin liikennevälineisiin, kertoo Signifyn Digital Solutions -osaston johtaja Harsh Chitale.

Käytännössä nämä laitteet ovat hallintalaitteiden ja antureiden avulla toimivia ja käytettävissä ainoastaa silloin, kun ihmisiä tai eläimiä ei ole läsnä samassa tilassa. Lisäksi UV-C-valaisimia löytyy siirrettävinä ja itsenäisesti pystyssä pysyvinä, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi julkisen liikenteen, kuten linja-autojen ja junien, desinfiointiin.

UV-C-desinfiointikammion avulla voidaan desinfioida ihmisten mukana olleita tavaroita kuten puhelimia, kannettavia tietokoneita, lompakoita, laukkuja ennen niiden pääsyä eri toimijoiden tiloihin.

Esimerkiksi kaupoissa ne ovat ihanteellisia palautettujen tavaroiden, silmälasien tai pukuhuoneessa kokeiltujen vaatteiden desinfioimiseksi.

UV-C-valaisimia voidaan käyttää myös desinfiointitunnelien sisällä.

Pohjois-Amerikassa suuri jälleenmyyjä kokeilee UV-C-tunnelia ostoskärryjen desinfioimiseksi. Intiassa puolestaan eräs hotelli aikoo käyttää Signifyn UV-C-tunnelia vieraidensa laukkujen desinfioimiseen sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Teksti: Ossi Hiltunen

Lue Boston Universityn tutkimus tästä

Uusimmat artikkelit

25.1.2022 | Alan Uutiset

Tuulivoimatilastot 2021: Tuulivoiman rakentamisessa takana ennätyksellinen vuosi

Suomeen rakennettiin viime vuonna ennätysmäärä uutta tuulivoimaa, vaikka osa rakenteilla olevista projekteista viivästyi ja valmistuu siten vasta tämän vuoden puolella. Rakentamistahti kiihtyy vuosikymmenen puoliväliä kohti mentäessä. Tuulivoima kattaa kymmenisen prosenttia Suomen sähkönkulutuksesta, mikä on jälleen noussut koronaa edeltävälle tasolle, selviää tuoreista tilastoista.

25.1.2022 | Tutkimus ja koulutus

Väitös: Sanktiot haittaavat logistiikkatoimintojen ulkoistamista ja alan kehittymistä Iranissa

Logistiikkatoimintojen ulkoistaminen kolmansille osapuolille eli 3PL-kumppaneille voisi tuoda tuntuvia hyötyjä iranilaisille yrityksille. Isona haasteena logistiikkakumppanuuksien ja logistiikka-alan kehittymiselle Iranissa ovat kuitenkin maalle asetetut taloudelliset sanktiot sekä valtion tuen puute, käy ilmi Daniel Sahebin Vaasan yliopiston tuotantotalouden alan väitöskirjasta.

Pienreaktoriteknologiaa esillä EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä

Teknologiayhtiö Rosatom isännöi pienreaktoripäivän Dubain EXPO 2020 -maailmannäyttelyssä. Pienreaktoripäivä tarjosi kansainvälisen alustan keskusteluille pienreaktoreiden (SMR) eduista, niiden kehitysnäkymistä ja siitä, miten teknologiaa voidaan hyödyntää ympäri maailman. Ohjelman avasi multimediaesitys, joka toi esiin pienreaktoreiden etuja erilaisissa ilmasto-olosuhteissa.

Laser puolitti rekka-auton peruuttamiseen käytettävän ajan

Kuljetus- ja varastointipalveluja tarjoava yritys Ajomestarit Oy on ottanut Essityn pehmopaperivaraston lastauslaiturilla käyttöön laserit, jotka helpottavat yhdistelmäajoneuvokuljettajien työtä. Laser piirtää maahan vihreän viivan, jota kuljettaja seuraa peruuttaessaan pari-kolmekymmentä metristä autoa lastauslaituriin. 

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.

Fazer suunnittelee investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa

Fazer kertoo suunnittelevansa investointia uuteen makeistehtaaseen Suomessa. Toteutuessaan uusi tehdas korvaisi nykyiset makeistehtaat Vantaalla ja Lappeenrannassa. Päätös tehtaan mahdollisesta rakentamisesta ja sen sijainnista tehdään tulevan kevään aikana.

17.11.2021 | Kumppaniartikkeli

Fescon tarjoaa ympäristöystävällistä kuonaa hiekkapuhalluksen korvaajaksi

Patentoitu kvartsivapaa masuunikuona eli Granuli otettiin käyttöön korvaavana tuotteena perinteiselle luonnohiekalle. Hyödyt ovat merkittävät ympäristölle ja ihmisten terveydelle.