https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

signify

Lähde: Signify

Yhtiön mukaan UV-C-valaistus on osoitettu luotettavaksi desinfiointimenetelmäksi Bostonin yliopiston suorittamissa laboratoriokokeissa. Tuloksien perusteella UV-C-valonlähteet deaktivoivat COVID-19 -sairauden aiheuttavan viruksen sekunneissa.

Yhtiön uusi UV-C-tuotevalikoima sisältää monenlaiseen ammattikäyttöön suunnattuja valaisimia ja kammioita. 

- Tuotteet on suunnattu eri asiakassegmenteille toimistoista, kouluista, kuntosaleista ja vähittäiskaupoista varastoihin sekä julkisiin liikennevälineisiin, kertoo Signifyn Digital Solutions -osaston johtaja Harsh Chitale.

Käytännössä nämä laitteet ovat hallintalaitteiden ja antureiden avulla toimivia ja käytettävissä ainoastaa silloin, kun ihmisiä tai eläimiä ei ole läsnä samassa tilassa. Lisäksi UV-C-valaisimia löytyy siirrettävinä ja itsenäisesti pystyssä pysyvinä, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi julkisen liikenteen, kuten linja-autojen ja junien, desinfiointiin.

UV-C-desinfiointikammion avulla voidaan desinfioida ihmisten mukana olleita tavaroita kuten puhelimia, kannettavia tietokoneita, lompakoita, laukkuja ennen niiden pääsyä eri toimijoiden tiloihin.

Esimerkiksi kaupoissa ne ovat ihanteellisia palautettujen tavaroiden, silmälasien tai pukuhuoneessa kokeiltujen vaatteiden desinfioimiseksi.

UV-C-valaisimia voidaan käyttää myös desinfiointitunnelien sisällä.

Pohjois-Amerikassa suuri jälleenmyyjä kokeilee UV-C-tunnelia ostoskärryjen desinfioimiseksi. Intiassa puolestaan eräs hotelli aikoo käyttää Signifyn UV-C-tunnelia vieraidensa laukkujen desinfioimiseen sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Teksti: Ossi Hiltunen

Lue Boston Universityn tutkimus tästä

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.