https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Signify tuo markkinoille uusia desinfioivia valaisimia

UV-teknologiaan perustuvaan valaistukseen erikoistunut Signify kertoi kasvattavansa UV-C-valaistuksen tuotantokapasiteettiaan ja laajentavansa UV-C-tuotevalikoimaansa maailman kasvaneen desinfiointitarpeen vuoksi.

signify

Lähde: Signify

Yhtiön mukaan UV-C-valaistus on osoitettu luotettavaksi desinfiointimenetelmäksi Bostonin yliopiston suorittamissa laboratoriokokeissa. Tuloksien perusteella UV-C-valonlähteet deaktivoivat COVID-19 -sairauden aiheuttavan viruksen sekunneissa.

Yhtiön uusi UV-C-tuotevalikoima sisältää monenlaiseen ammattikäyttöön suunnattuja valaisimia ja kammioita. 

- Tuotteet on suunnattu eri asiakassegmenteille toimistoista, kouluista, kuntosaleista ja vähittäiskaupoista varastoihin sekä julkisiin liikennevälineisiin, kertoo Signifyn Digital Solutions -osaston johtaja Harsh Chitale.

Käytännössä nämä laitteet ovat hallintalaitteiden ja antureiden avulla toimivia ja käytettävissä ainoastaa silloin, kun ihmisiä tai eläimiä ei ole läsnä samassa tilassa. Lisäksi UV-C-valaisimia löytyy siirrettävinä ja itsenäisesti pystyssä pysyvinä, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi julkisen liikenteen, kuten linja-autojen ja junien, desinfiointiin.

UV-C-desinfiointikammion avulla voidaan desinfioida ihmisten mukana olleita tavaroita kuten puhelimia, kannettavia tietokoneita, lompakoita, laukkuja ennen niiden pääsyä eri toimijoiden tiloihin.

Esimerkiksi kaupoissa ne ovat ihanteellisia palautettujen tavaroiden, silmälasien tai pukuhuoneessa kokeiltujen vaatteiden desinfioimiseksi.

UV-C-valaisimia voidaan käyttää myös desinfiointitunnelien sisällä.

Pohjois-Amerikassa suuri jälleenmyyjä kokeilee UV-C-tunnelia ostoskärryjen desinfioimiseksi. Intiassa puolestaan eräs hotelli aikoo käyttää Signifyn UV-C-tunnelia vieraidensa laukkujen desinfioimiseen sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Teksti: Ossi Hiltunen

Lue Boston Universityn tutkimus tästä

Uusimmat artikkelit

21.1.2021 | Alan Uutiset

Valmet toimittaa kattilalaitoksen kaukolämmön tuotantoon Seinäjoen Energialle

Valmet toimittaa kattilalaitoksen Seinäjoen Energia Oy:n Kapernaumin lämpökeskukseen. Uusi kattila mahdollistaa uusiutuvien polttoaineiden käytön lisäämisen kaukolämmön tuotannossa.

Noin 1 000 automaatiolaitetta yhä suojaamatta suomalaisissa verkoissa

Kyberturvallisuuskeskus on kartoittanut suomalaisten verkkojen turvallisuutta etsimällä verkosta suojaamattomia automaatiolaitteita. Vuonna 2020 havaittiin niitä noin tuhat. Automaatiolaitteita ovat esimerkiksi automaation hallintajärjestelmät, erilaiset näyttöpaneelit ja kiinteistöjen hallintaan käytetyt järjestelmät.

15.1.2021 | Tutkimus ja koulutus

Kaupunkien ilmansaasteiden hallintaa parannetaan EU-rahoituksen tuella

Apulaisprofessori (tenure track) Matti Rissanen Tampereen yliopistosta on saanut Euroopan tutkimusneuvoston myöntämän Consolidator Grant -apurahan. Rahoitus myönnettiin antropogeenisten eli ihmisen toiminnan aikaansaamien hiilivetyjen autokatalyyttisen hapettumisen tutkimiseen.

Enersense on allekirjoittanut jatkosopimuksen koskien Elektrilevin sähköverkkojen huoltoa Virossa

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj:n International operations -liiketoimintaan kuuluva virolainen tytäryhtiö Empower AS on allekirjoittanut Viron suurimman verkko-operaattorin, Elektrilevin, kanssa jatkosopimuksen koskien sähköverkkojen huoltoa. 

Lämmityskattiloiden ohjaaminen siirtyi mobiiliin

Biolämmityskattiloita Karstulassa suunnitteleva ja valmistava Boweco on tuonut Suomen markkinoille lämmityskattiloiden ohjausratkaisun, jonka käyttö onnistuu mobiililaitteella.

Stora Enso investoi 80 miljoonaa euroa Imatran tehtaiden puunkäsittelyyn

Metsäjätti Stora Enso kertoo investoivansa Imatran tehtaiden puunkäsittelyn keskittämiseen ja nykyaikaistamiseen. 80 miljoonan euron investoinnilla parannetaan Stora Enson korkealuokkaisen pakkauskartongin tuotantokykyä. 

16.11.2020 | Kumppaniartikkeli

FINN-Tarkastus Oy laajensi nostolaitteiden tarkastuksiin

Tämän vuoden elokuussa sähkölaitteistojen tarkastuksista tunnettu FINN-Tarkastus Oy aloitti uuden vaiheen panostamalla vahvasti koneturvallisuus- ja koulutuspalveluihin. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen aloittamalla nostureiden, henkilönostimien ja muiden nostolaitteiden lakisääteiset käyttöönotto- ja määräaikaistarkastukset FINAS-akkreditointipalvelun myönnettyä 5.11.2020 pätevyysalueeseen nostolaitteiden tarkastuksia koskevan laajennuksen.