https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

Konecranes

Konecranesin t&k-toiminta saa tunnustusta Euroopassa. Konecranes palkittiin innovoinnin, standardoinnin ja markkinavaikutusten kategoriassa, kun eurooppalaista tutkimusta ja kehitystä edistävän EUREKA-ohjelman Information Technology for European Advancement (ITEA) jakoi tunnustuksia eurooppalaisille t&K-hankkeille.

Konecranesin OPTIMUM-tutkimuksessa on pyritty kehittämään ratkaisuja tehtaiden tehokkuuden lisäämiseksi.  OPTIMUM-ohjelmassa keskityttiin tekniseen suunnitteluun, käyttöönottoon ja hajautettuun ohjaukseen sekä näissä tapahtuvaan ihmisten ja koneiden väliseen vuorovaikutukseen. Konecranesin Demag Cranes & Componentsin johtamaan hankkeeseen osallistui 17 kumppania kuudesta eri maasta.

Tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

Esimerkiksi nostureihin, robotteihin ja itseohjautuviin ajoneuvoihin lisättiin uusia avustavia toimintoja, kuten koneiden käskeminen käyttäjän luokse tai johonkin tiettyyn paikkaan ja käsky seurata toista konetta. Tällaiset toiminnot voivat nopeuttaa kokoonpanoaikoja puoliautonomisissa prosesseissa, mikä tukee resurssien tehokkaampaa käyttöä, Konecranes arvioi tiedotteessaan .

Tutkimuksessa on edistetty myös globaalin Open Platform Communications Unified Architecture (OPC UA) ‑standardin määrittelynä nostureille ja nostimille.

”Hankkeen tulokset ylittivät omat odotuksemme reilusti. Tuloksiin sisältyy kahdeksan patentti-ideaa, joista kolmelle on jo hyväksytty kansalliset patentit. Hankkeen myötä syntyi yhteensä 12 uutta kokopäiväistä työpaikkaa, ja mukana olleet kumppanit saivat valmiiksi 43 tutkimusjulkaisua. Ennen kaikkea olemme kuitenkin löytäneet uusia tapoja parantaa aiheeseen liittyvien teollisuudenalojen kilpailukykyä entisestään”, kertoo Konecranes-konserniin kuuluvan Demagin hankepäällikkö Anja Fischer.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.