https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

Konecranes

Konecranesin t&k-toiminta saa tunnustusta Euroopassa. Konecranes palkittiin innovoinnin, standardoinnin ja markkinavaikutusten kategoriassa, kun eurooppalaista tutkimusta ja kehitystä edistävän EUREKA-ohjelman Information Technology for European Advancement (ITEA) jakoi tunnustuksia eurooppalaisille t&K-hankkeille.

Konecranesin OPTIMUM-tutkimuksessa on pyritty kehittämään ratkaisuja tehtaiden tehokkuuden lisäämiseksi.  OPTIMUM-ohjelmassa keskityttiin tekniseen suunnitteluun, käyttöönottoon ja hajautettuun ohjaukseen sekä näissä tapahtuvaan ihmisten ja koneiden väliseen vuorovaikutukseen. Konecranesin Demag Cranes & Componentsin johtamaan hankkeeseen osallistui 17 kumppania kuudesta eri maasta.

Tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

Esimerkiksi nostureihin, robotteihin ja itseohjautuviin ajoneuvoihin lisättiin uusia avustavia toimintoja, kuten koneiden käskeminen käyttäjän luokse tai johonkin tiettyyn paikkaan ja käsky seurata toista konetta. Tällaiset toiminnot voivat nopeuttaa kokoonpanoaikoja puoliautonomisissa prosesseissa, mikä tukee resurssien tehokkaampaa käyttöä, Konecranes arvioi tiedotteessaan .

Tutkimuksessa on edistetty myös globaalin Open Platform Communications Unified Architecture (OPC UA) ‑standardin määrittelynä nostureille ja nostimille.

”Hankkeen tulokset ylittivät omat odotuksemme reilusti. Tuloksiin sisältyy kahdeksan patentti-ideaa, joista kolmelle on jo hyväksytty kansalliset patentit. Hankkeen myötä syntyi yhteensä 12 uutta kokopäiväistä työpaikkaa, ja mukana olleet kumppanit saivat valmiiksi 43 tutkimusjulkaisua. Ennen kaikkea olemme kuitenkin löytäneet uusia tapoja parantaa aiheeseen liittyvien teollisuudenalojen kilpailukykyä entisestään”, kertoo Konecranes-konserniin kuuluvan Demagin hankepäällikkö Anja Fischer.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Konepajateollisuuden tehokkuuden edistäjä

Metallintyöstössä käytettävät lastuamisnesteet vaikuttavat suoraan konepajateollisuuden tuotannon tehokkuuteen, laatuun, ekologisuuteen sekä koneistajan työskentelyolosuhteisiin. Parhaimmillaan oikealla lastuamisnesteen valinnalla saadaan säästettyä aikaa, rahaa, koneita, ihmisiä ja luontoa.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.