https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

Konecranes

Konecranesin t&k-toiminta saa tunnustusta Euroopassa. Konecranes palkittiin innovoinnin, standardoinnin ja markkinavaikutusten kategoriassa, kun eurooppalaista tutkimusta ja kehitystä edistävän EUREKA-ohjelman Information Technology for European Advancement (ITEA) jakoi tunnustuksia eurooppalaisille t&K-hankkeille.

Konecranesin OPTIMUM-tutkimuksessa on pyritty kehittämään ratkaisuja tehtaiden tehokkuuden lisäämiseksi.  OPTIMUM-ohjelmassa keskityttiin tekniseen suunnitteluun, käyttöönottoon ja hajautettuun ohjaukseen sekä näissä tapahtuvaan ihmisten ja koneiden väliseen vuorovaikutukseen. Konecranesin Demag Cranes & Componentsin johtamaan hankkeeseen osallistui 17 kumppania kuudesta eri maasta.

Tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

Esimerkiksi nostureihin, robotteihin ja itseohjautuviin ajoneuvoihin lisättiin uusia avustavia toimintoja, kuten koneiden käskeminen käyttäjän luokse tai johonkin tiettyyn paikkaan ja käsky seurata toista konetta. Tällaiset toiminnot voivat nopeuttaa kokoonpanoaikoja puoliautonomisissa prosesseissa, mikä tukee resurssien tehokkaampaa käyttöä, Konecranes arvioi tiedotteessaan .

Tutkimuksessa on edistetty myös globaalin Open Platform Communications Unified Architecture (OPC UA) ‑standardin määrittelynä nostureille ja nostimille.

”Hankkeen tulokset ylittivät omat odotuksemme reilusti. Tuloksiin sisältyy kahdeksan patentti-ideaa, joista kolmelle on jo hyväksytty kansalliset patentit. Hankkeen myötä syntyi yhteensä 12 uutta kokopäiväistä työpaikkaa, ja mukana olleet kumppanit saivat valmiiksi 43 tutkimusjulkaisua. Ennen kaikkea olemme kuitenkin löytäneet uusia tapoja parantaa aiheeseen liittyvien teollisuudenalojen kilpailukykyä entisestään”, kertoo Konecranes-konserniin kuuluvan Demagin hankepäällikkö Anja Fischer.

Uusimmat artikkelit

Kierrätysalumiinilla riittää kysyntää - Kuusakoski investoi uuteen tuotantolinjaan

Kuusakoski etsii kasvua ja kasvattaa kapasiteettiaan. Investointi nostaa Heinolan kierrätystehtaan ei-magneettisten metallien prosessoinnin kokonaiskapasiteettia 50 prosentilla.

31.1.2023 | Alan Uutiset

Stora Enso teki historiallisen tuloksen viime vuonna

Konsernin hyvät kasvuluvut kuitenkin hiipuivat viimeisellä vuosineljänneksellä. Tamän vuoden tuloksen ennustetaan jäävän heikommaksi.

Valmet kehitti uuden meesauunin liekin profilointisovelluksen sellutehtaille

Sovellus välittää reaaliaikaista tietoa meesauunin liekin lämpötilasta ja profiilista.

Tutkimus todistaa: aggregaattien päästöistä eroon kannettavalla virtalähteellä

Tuore EU-rahoitteinen tutkimus osoittaa kannettavien virtalähteiden päästövähennys- ja kustannusäästöpotentiaalin.

4.11.2022 | Kumppaniartikkeli

Mekaaninen tiiviste on laitteen herkin kohta - näin tuotteen valinta ja huolto säästää rahaa

Oikeanlaisella tiivisteellä vältetään rikkoontumisia ja optimoidaan käyttökustannuksia. Mekaanisen tiivisteen huolto säästää rahaa ja ympäristöä. Sulzerin asiantuntijaverkosto on asiakkaan tukena kaikissa tiivisteisiin liittyvissä aiheissa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.