https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lahti Energia investoi toiminnanohjauksen uudistamiseen – kumppaniksi Digia

Lahti Energia valitsi ERP-hankkeen kumppaniksi ohjelmisto- ja palveluyritys Digian. Monivuotisen sopimuksen arvo on noin 1,5 miljoonaa euroa.

acf2a2b1ad7a369a_800x800ar

Kuvituskuva: Digia

Lahti Energia on Lahden kaupungin tytäryhtiö, joka tuottaa kaukolämpöä ja sähköä kierrätys- ja biopolttoaineilla sekä räätälöityjä energiaratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille.

– Olemme kehittäneet toimintaamme ja uudistaneet mm. liiketoimintaprosessejamme. Toimintamme ja tavoitteidemme tueksi tarvitsemme modernin toiminnanohjausjärjestelmän, joka tukee uudistettuja prosessejamme, tuo läpinäkyvyyden koko konserniin ja mahdollistaa aidon tiedolla johtamisen, Lahti Energian ICT- ja kehitysjohtaja Juha-Pekka Moisio kertoo hankinnan taustoista.

Yhtiön nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä on ollut käytössä lähes 15 vuoden ajan ja sen ympärillä on hyödynnetty lisäksi erillisjärjestelmiä. Pitkään palvellut kokonaisuus ei vastaa enää yhtiön nykyisiä tarpeita.

– Haluamme käyttöömme strategiaamme aidosti toteuttavan yhtenäisen toiminnanohjausjärjestelmän, joka tuo käyttöömme tarvittavat työkalut toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen sekä luo mielekkään työskentely-ympäristön henkilökunnallemme, Moisio sanoo.

Lahti Energia kilpailutti toiminnanohjausjärjestelmän neuvottelumenettelyn kautta. Kumppaniksi valittiin ohjelmisto- ja palveluyritys Digia ja teknologiaksi Microsoft Dynamics 365. Digia vastaa käyttöönottoprojektin lisäksi myös järjestelmän tuki- ja ylläpitopalveluista.

– Lahti Energia saa uudistuksen myötä käyttöönsä kokonaisvaltaisen ja joustavan liiketoiminta-alustan, joka tukee yhtiön uutta tapaa toimia ja mahdollistaa operatiivisen toiminnan saumattomuuden. Se mahdollistaa myös pilvipalveluiden ja tekoälyn hyödyntämisen liiketoiminnan tehostamisessa sekä uusien palveluiden kehittämisessä, Digian liiketoimintajohtaja Jarkko Savolainen sanoo.

Digia on kokemusta yli 400 ERP-hankkeen toteutuksesta eri toimialoilla. Kilpailutuksessa pisteitä keräsivät erityisesti yhtiön osaaminen ja energia-alan referenssit.

– Digia on yksi Suomen suurimmista Microsoft Dynamics 365 -toimittajista ja meillä työskentelee noin 400 Dynamics 365 -asiantuntijaa, joilla on runsaasti kokemusta yrityskohtaisten prosessien ja Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten yhteensovittamisesta, Savolainen lisää.

Uudistushanke on jo käynnissä. Määrittely- ja analyysivaihe on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2024 alussa, jonka jälkeen alkaa toteutusvaihe. Tavoitteena on, että uusi järjestelmä on käyttöönotettu vuoden 2024 aikana.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.