https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Lahti Energia investoi toiminnanohjauksen uudistamiseen – kumppaniksi Digia

Lahti Energia valitsi ERP-hankkeen kumppaniksi ohjelmisto- ja palveluyritys Digian. Monivuotisen sopimuksen arvo on noin 1,5 miljoonaa euroa.

acf2a2b1ad7a369a_800x800ar

Kuvituskuva: Digia

Lahti Energia on Lahden kaupungin tytäryhtiö, joka tuottaa kaukolämpöä ja sähköä kierrätys- ja biopolttoaineilla sekä räätälöityjä energiaratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille.

– Olemme kehittäneet toimintaamme ja uudistaneet mm. liiketoimintaprosessejamme. Toimintamme ja tavoitteidemme tueksi tarvitsemme modernin toiminnanohjausjärjestelmän, joka tukee uudistettuja prosessejamme, tuo läpinäkyvyyden koko konserniin ja mahdollistaa aidon tiedolla johtamisen, Lahti Energian ICT- ja kehitysjohtaja Juha-Pekka Moisio kertoo hankinnan taustoista.

Yhtiön nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä on ollut käytössä lähes 15 vuoden ajan ja sen ympärillä on hyödynnetty lisäksi erillisjärjestelmiä. Pitkään palvellut kokonaisuus ei vastaa enää yhtiön nykyisiä tarpeita.

– Haluamme käyttöömme strategiaamme aidosti toteuttavan yhtenäisen toiminnanohjausjärjestelmän, joka tuo käyttöömme tarvittavat työkalut toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen sekä luo mielekkään työskentely-ympäristön henkilökunnallemme, Moisio sanoo.

Lahti Energia kilpailutti toiminnanohjausjärjestelmän neuvottelumenettelyn kautta. Kumppaniksi valittiin ohjelmisto- ja palveluyritys Digia ja teknologiaksi Microsoft Dynamics 365. Digia vastaa käyttöönottoprojektin lisäksi myös järjestelmän tuki- ja ylläpitopalveluista.

– Lahti Energia saa uudistuksen myötä käyttöönsä kokonaisvaltaisen ja joustavan liiketoiminta-alustan, joka tukee yhtiön uutta tapaa toimia ja mahdollistaa operatiivisen toiminnan saumattomuuden. Se mahdollistaa myös pilvipalveluiden ja tekoälyn hyödyntämisen liiketoiminnan tehostamisessa sekä uusien palveluiden kehittämisessä, Digian liiketoimintajohtaja Jarkko Savolainen sanoo.

Digia on kokemusta yli 400 ERP-hankkeen toteutuksesta eri toimialoilla. Kilpailutuksessa pisteitä keräsivät erityisesti yhtiön osaaminen ja energia-alan referenssit.

– Digia on yksi Suomen suurimmista Microsoft Dynamics 365 -toimittajista ja meillä työskentelee noin 400 Dynamics 365 -asiantuntijaa, joilla on runsaasti kokemusta yrityskohtaisten prosessien ja Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten yhteensovittamisesta, Savolainen lisää.

Uudistushanke on jo käynnissä. Määrittely- ja analyysivaihe on tarkoitus saada valmiiksi vuoden 2024 alussa, jonka jälkeen alkaa toteutusvaihe. Tavoitteena on, että uusi järjestelmä on käyttöönotettu vuoden 2024 aikana.

Uusimmat artikkelit

18.6.2024 | Alan Uutiset

Wärtsilä lanseeraa ensimmäisenä maailmassa 100 % vedyllä toimivan suuren mittakaavan moottorivoimalan konseptin

Konsepti perustuu Wärtsilä 31 -moottorialustaan. Vetyvalmiin moottorin odotetaan olevan tilattavissa vuonna 2025 ja toimitettavissa vuodesta 2026 alkaen.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.