https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

PiBond laajentaa Espoon tuotantolaitostaan – litografiatuotteiden kysyntä kasvaa

Suunnitellun kapasiteetin laajennuksen odotetaan johtavan 50 prosentin kasvuun tuotantokapasiteetissa. 

pibond

Kuva: PiBond Oy

Puolijohdeteollisuutta palveleva erikoiskemikaalien valmistaja PiBond Oy, aikoo laajentaa merkittävästi nykyistä Espoon Kilossa sijaitsevaa tuotantolaitostaan. Vuodeksi 2024 suunnitellun kapasiteetin laajennuksen odotetaan johtavan 50 prosentin kasvuun tuotantokapasiteetissa. 

Maailmanlaajuisien puolijohdemarkkinoiden ennustetaan nousevan tänä vuonna 624 miljardiin dollariin (Gartner) ja kaksinkertaistuvan 1 300 miljardiin dollariin tämän vuosikymmenen aikana.

Yhtiön laajennus kohdistuu litografiatuotteiden kasvavaan markkinakysyntään ja tukee mikroprosessoreiden, muistisirujen, antureiden ja näyttöjen tarvitsemaa volyymituotantoa. PiBondin sitoutuminen ultrapuhtauteen merkitsee pii- ja hiilipohjaisten tuotteiden valmistusprosessien erottamista toisistaan, mikä vastaa alan korkeimpia standardeja.

– Tämän strategisen investoinnin myötä PiBondilla on keskeinen rooli puolijohdeteollisuuden litografiatuotteiden kasvavaan kysyntään vastaamisessa. Olemme sitoutuneet edistämään teknologiaa ja tukemaan asiakkaitamme korkealaatuisilla erikoismateriaaleilla, PiBondin myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Leinonen toteaa yhtiön tiedotteessa.

Laajennettu tuotantolaitos myös helpottaa uusien valmistusprosessien käyttöönottoa entistä laajemmalla mittakaavalla.

– Tämä laajennus merkitsee uutta lukua PiBondin kasvutarinassa ja vahvistaa sen asemaa johtavana arvokkaiden erikoismateriaalien toimittajana nopeasti kasvavalla ja kehittyvällä alalla, Leinon lisää.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.