https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

PiBond laajentaa Espoon tuotantolaitostaan – litografiatuotteiden kysyntä kasvaa

Suunnitellun kapasiteetin laajennuksen odotetaan johtavan 50 prosentin kasvuun tuotantokapasiteetissa. 

pibond

Kuva: PiBond Oy

Puolijohdeteollisuutta palveleva erikoiskemikaalien valmistaja PiBond Oy, aikoo laajentaa merkittävästi nykyistä Espoon Kilossa sijaitsevaa tuotantolaitostaan. Vuodeksi 2024 suunnitellun kapasiteetin laajennuksen odotetaan johtavan 50 prosentin kasvuun tuotantokapasiteetissa. 

Maailmanlaajuisien puolijohdemarkkinoiden ennustetaan nousevan tänä vuonna 624 miljardiin dollariin (Gartner) ja kaksinkertaistuvan 1 300 miljardiin dollariin tämän vuosikymmenen aikana.

Yhtiön laajennus kohdistuu litografiatuotteiden kasvavaan markkinakysyntään ja tukee mikroprosessoreiden, muistisirujen, antureiden ja näyttöjen tarvitsemaa volyymituotantoa. PiBondin sitoutuminen ultrapuhtauteen merkitsee pii- ja hiilipohjaisten tuotteiden valmistusprosessien erottamista toisistaan, mikä vastaa alan korkeimpia standardeja.

– Tämän strategisen investoinnin myötä PiBondilla on keskeinen rooli puolijohdeteollisuuden litografiatuotteiden kasvavaan kysyntään vastaamisessa. Olemme sitoutuneet edistämään teknologiaa ja tukemaan asiakkaitamme korkealaatuisilla erikoismateriaaleilla, PiBondin myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Leinonen toteaa yhtiön tiedotteessa.

Laajennettu tuotantolaitos myös helpottaa uusien valmistusprosessien käyttöönottoa entistä laajemmalla mittakaavalla.

– Tämä laajennus merkitsee uutta lukua PiBondin kasvutarinassa ja vahvistaa sen asemaa johtavana arvokkaiden erikoismateriaalien toimittajana nopeasti kasvavalla ja kehittyvällä alalla, Leinon lisää.

Uusimmat artikkelit

Dronet ja paikkatietoanalytiikka kertovat, milloin ja missä sähköverkon kunnossapitotoimia tulee tehdä

Evision Oy on yhteistyössä Enerva Oy:n ja Järvi-Suomen Energia Oy:n kanssa kehittänyt verkon luotettavuusperusteisuuden analytiikkamallin, joka ratkoo energiayhtiöiden kunnossapitohaasteita ja tarjoaa säästöjä. 

27.6.2024 | Alan Uutiset

Metso sai merkittävän tilauksen Intiasta – rakenteilla ensimmäinen suuren mittakaavan elektroniikkaromun kierrätyslaitos

"Tämä on meille tärkeä tilaus. Hindalco Industries on tällä hetkellä yksi Intian merkittävimmistä alumiinin ja kuparin tuottajista," Metson sulatusliiketoiminnan johtaja Jyrki Makkonen toteaa.

Työntekijä putosi murskaimen päältä huoltotehtävissä – sakkoja vastuuhenkilöille

"Putoamistyötapaturmia tapahtuu edelleen liikaa ja putoamisesta voi aiheutua erittäin vakavia vammoja tai jopa kuolema", Lounais-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueen juristi Matti Suontausta muistuttaa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.