https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Ruukki uudisti kantavien poimulevyjen tuotantolinjan Ruotsin Anderslövissä

Investointi vahvistaa Ruukin kykyä toimittaa vahvoja ja kevyitä mikroprofiloituja kattorakenteita asiakkaiden liike- ja teollisuusrakennuksiin erityisesti Pohjoismaissa.

87234586288834e1_800x800ar

Ruukki Construction, osa SSAB-konsernia, on uudistanut kantavien poimulevyjen tuotantolinjan Anderslövissä Ruotsissa. Nyt Anderslövin tehtaalta voidaan toimittaa asiakkaille myös vahvempia kantavia T130M-profiileja entisten T130-profiilien lisäksi. Noin 4 miljoonan ruotsin kruunun investointi tuotantolinjan parantamiseen valmistui huhtikuussa.

Ruukin valmistamia kantavia poimulevyjä käytetään vesikattona tai kantavana rakenteena esimerkiksi teollisuusrakennuksissa, urheiluhalleissa, toimistorakennuksissa ja korjausrakentamiskohteissa.

– Investointi parantaa kykyämme palvella asiakkaita erityisesti Pohjoismaissa. Tähän mennessä olemme valmistaneet vahvinta T130M-profiilia vain Vimpelissä, ja nyt voimme toimittaa lähempää tuotteita Ruotsissa ja Norjassa toimiville asiakkaillemme sekä parantaa toimituskykyämme kiirehuipuissa, kertoo Miki Simic, Unit Manager, Ruukki Anderslöv.

Ruukki Anderslöv on erikoistunut rullamuovattuun metalliin ja on valmistanut profiileja asiakkaiden tuotteisiin jo noin 70 vuoden ajan. Tehtaan tuotevalikoima vaihtelee 20 millimetriä pitkistä elektronisista osista 18,5 metriä pitkiin kattoprofiileihin. Tehtaalla on noin 70 työntekijää, jotka palvelevat asiakkaita pääasiassa Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.