https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet allekirjoitti kolmen vuoden palvelusopimuksen biomassavoimalaitoksen kanssa Espanjassa

Tavoitteena on kehittää Greenalian Curtis-Teixeiron biomassavoimalaitoksen suorituskykyä Espanjassa.

gree

Valmet ja Greenalia Biomass Power Curtis-Teixeiro S.L.U ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden palvelusopimuksen, johon sisälltää laitoksen kokonaiskehityksen ja tuen varaosien hallintaan, Valmet Performance Centerin palvelut, kuten KPI-seurannan, asiantuntijoiden etäpalvelut sekä suorituskyvyn arviointiin ja raportointiin liittyvät palvelut. Sopimus sisältää myös kattilan ja sen paineosien sekä polttoaineen syötön ja tuhkankäsittelyjärjestelmien kunnon arvioinnin

Sopimus sisältyy Valmetin vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin, ja se astuu voimaan välittömästi. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Greenalia on espanjalainen energiayhtiö, joka tuottaa sähköä yksinomaan uusiutuvista energianlähteistä, kuten tuulesta, auringosta ja sertifioitujen viljelysmetsien hakkuutähteistä saadusta biomassasta.

Greenalia operoi Valmetin vuonna 2020 toimittamaa 50 MWe:n biomassalla toimivaa kerrosleijukattilaa (BFB) Curtis-Teixeron voimalaitoksella. Sopimuksella Greenalia haluaa turvata laitoksen käytettävyyden ja maksimikapasiteetin sekä parantaa sen ympäristötehokkuutta vähentämällä päästöjä.

–Greenalialle sopimuksen tavoitteena on saavuttaa kattilan paras mahdollinen hyötysuhde ja käytettävyys täysin vihreässä energiantuotannossa ja siten tukea ilmastonmuutoksen torjuntaa, sanoo Greenalian tehtaanjohtaja Alex Espasandin Varela.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.