https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet allekirjoitti kolmen vuoden palvelusopimuksen biomassavoimalaitoksen kanssa Espanjassa

Tavoitteena on kehittää Greenalian Curtis-Teixeiron biomassavoimalaitoksen suorituskykyä Espanjassa.

gree

Valmet ja Greenalia Biomass Power Curtis-Teixeiro S.L.U ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden palvelusopimuksen, johon sisälltää laitoksen kokonaiskehityksen ja tuen varaosien hallintaan, Valmet Performance Centerin palvelut, kuten KPI-seurannan, asiantuntijoiden etäpalvelut sekä suorituskyvyn arviointiin ja raportointiin liittyvät palvelut. Sopimus sisältää myös kattilan ja sen paineosien sekä polttoaineen syötön ja tuhkankäsittelyjärjestelmien kunnon arvioinnin

Sopimus sisältyy Valmetin vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin, ja se astuu voimaan välittömästi. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Greenalia on espanjalainen energiayhtiö, joka tuottaa sähköä yksinomaan uusiutuvista energianlähteistä, kuten tuulesta, auringosta ja sertifioitujen viljelysmetsien hakkuutähteistä saadusta biomassasta.

Greenalia operoi Valmetin vuonna 2020 toimittamaa 50 MWe:n biomassalla toimivaa kerrosleijukattilaa (BFB) Curtis-Teixeron voimalaitoksella. Sopimuksella Greenalia haluaa turvata laitoksen käytettävyyden ja maksimikapasiteetin sekä parantaa sen ympäristötehokkuutta vähentämällä päästöjä.

–Greenalialle sopimuksen tavoitteena on saavuttaa kattilan paras mahdollinen hyötysuhde ja käytettävyys täysin vihreässä energiantuotannossa ja siten tukea ilmastonmuutoksen torjuntaa, sanoo Greenalian tehtaanjohtaja Alex Espasandin Varela.

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

16.5.2024 | Alan Uutiset

Suomen kolmanneksi suurin tuulipuisto vihittiin käyttöön Pjelaxissa

Fortumin ja Helenin yhteishanke, 56 tuulivoimalan Pjelax-tuulipuisto tuottaa vuosittain noin viisi prosenttia Suomen koko tuulivoimatuotannosta.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.