https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet allekirjoitti kolmen vuoden palvelusopimuksen biomassavoimalaitoksen kanssa Espanjassa

Tavoitteena on kehittää Greenalian Curtis-Teixeiron biomassavoimalaitoksen suorituskykyä Espanjassa.

gree

Valmet ja Greenalia Biomass Power Curtis-Teixeiro S.L.U ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden palvelusopimuksen, johon sisälltää laitoksen kokonaiskehityksen ja tuen varaosien hallintaan, Valmet Performance Centerin palvelut, kuten KPI-seurannan, asiantuntijoiden etäpalvelut sekä suorituskyvyn arviointiin ja raportointiin liittyvät palvelut. Sopimus sisältää myös kattilan ja sen paineosien sekä polttoaineen syötön ja tuhkankäsittelyjärjestelmien kunnon arvioinnin

Sopimus sisältyy Valmetin vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin, ja se astuu voimaan välittömästi. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Greenalia on espanjalainen energiayhtiö, joka tuottaa sähköä yksinomaan uusiutuvista energianlähteistä, kuten tuulesta, auringosta ja sertifioitujen viljelysmetsien hakkuutähteistä saadusta biomassasta.

Greenalia operoi Valmetin vuonna 2020 toimittamaa 50 MWe:n biomassalla toimivaa kerrosleijukattilaa (BFB) Curtis-Teixeron voimalaitoksella. Sopimuksella Greenalia haluaa turvata laitoksen käytettävyyden ja maksimikapasiteetin sekä parantaa sen ympäristötehokkuutta vähentämällä päästöjä.

–Greenalialle sopimuksen tavoitteena on saavuttaa kattilan paras mahdollinen hyötysuhde ja käytettävyys täysin vihreässä energiantuotannossa ja siten tukea ilmastonmuutoksen torjuntaa, sanoo Greenalian tehtaanjohtaja Alex Espasandin Varela.

Uusimmat artikkelit

20.9.2023 | Alan Uutiset

Valmetin toimittama Metsä Fibren Kemin biotuotetehdas käynnistettiin

Tänään onnistuneesti käynnistetty tehdas toimii täysin ilman fossiilisia polttoaineita ja sen selluntuotantokapasiteetti on 1,5 miljoonaa tonnia.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.