https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet investoi lisää puristinhuopatuotantoon Suomessa

Valmet jatkaa puristinhuopatuotantonsa kehittämistä ja investoi lisää uusiin huopien tuotantokoneisiin ja -laitteisiin Tampereella.

96d129c46d6ec69f_800x800ar

Valmetin Tampereen tehdas. Kuva: Valmet

Valmet jatkaa puristinhuopavalmistuksensa vahvistamista Tampereella ja investoi uuteen kutomakoneeseen ja lämpökäsittelykoneeseen. Uuden investoinnin arvoa ei julkisteta.

Parhaillaan on toteutuksessa vuoden 2022 elokuussa julkaistu 18 miljoonan euron investointi uuteen esineulauslinjaan ja neulauskoneeseen.

– Investointi varmistaa puristinhuopatuotantokapasiteetin riittävyyden tuleville vuosille ja vahvistaa asemaamme yhtenä johtavista puristinhuopatoimittajista maailmassa. Asiakkaamme kartonki-, paperi-, pehmopaperi- ja selluteollisuudessa hyötyvät myös tulevaisuudessa puristinhuovista, jotka vastaavat korkeimpiin laatu- ja suorituskykyvaatimuksiin ja jotka on valmistettu alan nykyaikaisimmassa, tehokkaimmassa ja vastuullisimmassa puristinhuopayksikössä, Valmetin Kudokset-liiketoimintayksikön johtaja Tero Kokko sanoo.

– Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää ja panostamme jatkossakin muun muassa tuotannon sivuvirtojen kierrätykseen. Tutkimme ja testaamme laboratorioissamme jatkuvasti myös uusia, ympäristöystävällisempiä lankoja ja muita raaka-aineita. Nämä toimenpiteet koskevat kaikkien kudostemme ja teknisten tekstiilien tuotantoa: märkä- ja kuivatusviiroja, puristinhuopia, kenkäpuristinbelttejä sekä suodatinkankaita ja pesulahuopia, Kokko jatkaa.

Valmet on valmistanut puristinhuopia Tampereella vuodesta 1882.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

16.11.2023 | Tutkimus ja koulutus

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.