https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet investoi lisää puristinhuopatuotantoon Suomessa

Valmet jatkaa puristinhuopatuotantonsa kehittämistä ja investoi lisää uusiin huopien tuotantokoneisiin ja -laitteisiin Tampereella.

96d129c46d6ec69f_800x800ar

Valmetin Tampereen tehdas. Kuva: Valmet

Valmet jatkaa puristinhuopavalmistuksensa vahvistamista Tampereella ja investoi uuteen kutomakoneeseen ja lämpökäsittelykoneeseen. Uuden investoinnin arvoa ei julkisteta.

Parhaillaan on toteutuksessa vuoden 2022 elokuussa julkaistu 18 miljoonan euron investointi uuteen esineulauslinjaan ja neulauskoneeseen.

– Investointi varmistaa puristinhuopatuotantokapasiteetin riittävyyden tuleville vuosille ja vahvistaa asemaamme yhtenä johtavista puristinhuopatoimittajista maailmassa. Asiakkaamme kartonki-, paperi-, pehmopaperi- ja selluteollisuudessa hyötyvät myös tulevaisuudessa puristinhuovista, jotka vastaavat korkeimpiin laatu- ja suorituskykyvaatimuksiin ja jotka on valmistettu alan nykyaikaisimmassa, tehokkaimmassa ja vastuullisimmassa puristinhuopayksikössä, Valmetin Kudokset-liiketoimintayksikön johtaja Tero Kokko sanoo.

– Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää ja panostamme jatkossakin muun muassa tuotannon sivuvirtojen kierrätykseen. Tutkimme ja testaamme laboratorioissamme jatkuvasti myös uusia, ympäristöystävällisempiä lankoja ja muita raaka-aineita. Nämä toimenpiteet koskevat kaikkien kudostemme ja teknisten tekstiilien tuotantoa: märkä- ja kuivatusviiroja, puristinhuopia, kenkäpuristinbelttejä sekä suodatinkankaita ja pesulahuopia, Kokko jatkaa.

Valmet on valmistanut puristinhuopia Tampereella vuodesta 1882.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.