https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet investoi lisää puristinhuopatuotantoon Suomessa

Valmet jatkaa puristinhuopatuotantonsa kehittämistä ja investoi lisää uusiin huopien tuotantokoneisiin ja -laitteisiin Tampereella.

96d129c46d6ec69f_800x800ar

Valmetin Tampereen tehdas. Kuva: Valmet

Valmet jatkaa puristinhuopavalmistuksensa vahvistamista Tampereella ja investoi uuteen kutomakoneeseen ja lämpökäsittelykoneeseen. Uuden investoinnin arvoa ei julkisteta.

Parhaillaan on toteutuksessa vuoden 2022 elokuussa julkaistu 18 miljoonan euron investointi uuteen esineulauslinjaan ja neulauskoneeseen.

– Investointi varmistaa puristinhuopatuotantokapasiteetin riittävyyden tuleville vuosille ja vahvistaa asemaamme yhtenä johtavista puristinhuopatoimittajista maailmassa. Asiakkaamme kartonki-, paperi-, pehmopaperi- ja selluteollisuudessa hyötyvät myös tulevaisuudessa puristinhuovista, jotka vastaavat korkeimpiin laatu- ja suorituskykyvaatimuksiin ja jotka on valmistettu alan nykyaikaisimmassa, tehokkaimmassa ja vastuullisimmassa puristinhuopayksikössä, Valmetin Kudokset-liiketoimintayksikön johtaja Tero Kokko sanoo.

– Vastuullisuus on meille erittäin tärkeää ja panostamme jatkossakin muun muassa tuotannon sivuvirtojen kierrätykseen. Tutkimme ja testaamme laboratorioissamme jatkuvasti myös uusia, ympäristöystävällisempiä lankoja ja muita raaka-aineita. Nämä toimenpiteet koskevat kaikkien kudostemme ja teknisten tekstiilien tuotantoa: märkä- ja kuivatusviiroja, puristinhuopia, kenkäpuristinbelttejä sekä suodatinkankaita ja pesulahuopia, Kokko jatkaa.

Valmet on valmistanut puristinhuopia Tampereella vuodesta 1882.

Uusimmat artikkelit

Tampereen Naistenlahden uusi biovoimalaitos leikkaa 20 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä

Tänään käyttöön vihitty Tampereen Sähkölaitoksen Naistenlahden biovoimalaitoksen kiertoleijukattilan pääpolttoaineita ovat uusiutuvat metsäperäiset biomassat.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

16.5.2023 | Alan Uutiset

Destia voitti jälleen Savon radan kunnossapitosopimuksen

Destia jatkaa Savon radan ja sen turvalaitteiden kunnossapitäjänä lokakuuhun 2028 Väyläviraston uusittua Destian sopimuksen. 

HVK julkaisi yrityksille suunnatun oppaan kyberturvallisuudesta

Pilvipalveluita ei tarvitse nähdä riskinä̈ huoltovarmuudelle, vaan oikein käytettynä ne tukevat jatkuvuudenhallintaa.

5.4.2023 | Kumppaniartikkeli

Prosessilaitteiden optimointi ja kierrätys on vastuullisuutta

“Kerromme asiakkaillemme avoimesti, kun käytämme kierrätettyjä komponentteja ja myymme uudenveroisiksi kunnostettuja “pre-owned”-laitteistoja.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.