https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet toimittaa täysimittaisen keskusvalvomon simulaattorin Nordic Ren-Gasille Suomeen

"Tavoitteenamme on rakentaa pilottijärjestelmä, jonka avulla varmistamme ja validoimme keskusvalvomokonseptin sekä sen toiminnallisuudet ja käyttöliittymät," automaatiopäällikkö Aleksi Sipilä kertoo.

valmet

3D-hahmotelma Nordic Ren-Gasin tehtaasta Tampereella.

Valmet toimittaa täysimittaisen keskusvalvomon simulaattorin Nordic Ren-Gas Oy:lle, vihreän vedyn ja e-metaanin hankekehittäjälle Suomeen. Valmetin toimitukseen sisältyy myös Valmet DNA -automaatiojärjestelmä, jolla todennetaan ja testataan kaikki keskusvalvomotoiminnot simuloidussa ja riskittömässä ympäristössä.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2023 viimeisen neljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tarkoituksena on toimittaa tilaus ja saada lopullinen hyväksyntä vuoden 2024 loppuun mennessä.

– Tavoitteenamme on rakentaa pilottijärjestelmä, jonka avulla varmistamme ja validoimme keskusvalvomokonseptin sekä sen toiminnallisuudet ja käyttöliittymät. Pystymme myös testaamaan toimintastrategiaamme kuuluvaa monen tuotantolaitoksen ajoa yhtenä kokonaisuutena, Nordic Ren-Gas Oy:n automaatiopäällikkö Aleksi Sipilä kertoo yhtiön tiedotteessa.

– Päädyimme Valmet DNA -automaatiojärjestelmään tarkan valintaprosessin kautta. Haluamme kehittää omaa toimintatapaamme ja täysimittainen simulointiratkaisu mahdollistaa toimintatapojen kehittämisen niin, että olemme valmiita tarjoamaan palveluitamme tuotantolaitoksillemme mahdollisimman hyvin ensimmäisestä päivästä lähtien. Digitalisaatio mahdollistaa uusia tapoja testata ja kehittää toimintaamme, joten teknologiamme lisäksi myös työntekijämme ovat valmiita heti alusta lähtien, Sipilä lisää.

Simulointiratkaisuun sisältyy Valmet DNA -automaatiojärjestelmä, joka kattaa energian- ja tuotannon optimoinnin, kehittyneet prosessisäädöt, informaationhallintajärjestelmät sekä tiedonsiirrot ulkoisiin järjestelmiin kuten sähkömarkkinoille.

– Simulaattorin avulla Nordic Ren-Gas voi optimoida ja testata dataan pohjautuvia toimintastrategioitaan todenmukaisessa ympäristössä. Käyttäjät voivat myös harjoitella erilaisia skenaarioita ja tilanteita riskittömässä ympäristössä. Toimitus osoittaa, että Valmet on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ja kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja vety- ja Power-to-X-sektoreille, kertoo Jyri Kaivosoja, Senior Product Manager, Automaatiojärjestelmät, Valmet.

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.