https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet varmistaa Helenin Vuosaaren biolämpölaitoksen savukaasujen lauhdutusjärjestelmän onnistuneen käyttöönoton

“Valmet on laitoksen alkuperäinen toimittaja, ja koska tämä on Helenille ensimmäinen laatuaan, haluamme varmistaa onnistuneen käyttöönoton tekemällä yhteistyötä Valmetin kanssa ainakin parin ensimmäisen vuoden ajan.”

8ecacc6060efec22_800x800ar

Palvelusopimus sisältää asiantuntijapalveluita laitteiden optimaalisen suorituskyvyn turvaamiseksi. kuva: Helen

Sopimuksen tavoitteena on turvata koko savukaasujen lauhdutusjärjestelmän eli siihen kuuluvien pesurin, palamisilman kostuttimen, absorptiolämpöpumppujen, lauhteen käsittelylaitteiston ja päästöjen valvontajärjestelmän (CEMS) optimaalinen suorituskyky.

Palvelusopimus sisältää vuosittaisia määräaikaishuoltoja, lämpöpumppujen ja vedenkäsittelyjärjestelmien käynnistys- ja alasajotuen, varaosatuen sekä tarkastuksia.

Sopimus on yksivuotinen, ja siihen sisältyy vuoden jatko-optio. Sopimus sisältyy Valmetin vuoden 2023 toisen neljänneksen saatuihin tilauksiin, ja se astuu voimaan välittömästi. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Valmet on toimittanut vuoden 2022 lopussa käynnistyneelle Vuosaaren voimalaitokselle laitteistot savukaasujen lauhdutukseen, lauhteen käsittelyyn ja kattilassa tarvittavan lisäveden tuotantoon.

– Valmet on laitoksen alkuperäinen toimittaja, ja koska tämä on Helenille ensimmäinen laatuaan, haluamme varmistaa onnistuneen käyttöönoton tekemällä yhteistyötä Valmetin kanssa ainakin parin ensimmäisen vuoden ajan. Odotamme saavamme asiantuntevaa palvelua ja oppivamme sopimuskauden aikana itse käyttämään ja ylläpitämään laitosta parhaalla mahdollisella tavalla. Olen erittäin luottavainen, että yhteistyömme Valmetin kanssa sujuu mutkattomasti, Helenin kunnonhallintapäällikkö Kaj Luukko sanoo.

Helenin tavoitteena on saavuttaa energiantuotannossaan sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä.

– Pitkäjänteinen ja tiivis yhteistyö sekä oikea palveluyhdistelmä auttavat asiakkaitamme varmistamaan kestävän kehityksen mukaiset tulokset ja saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet. Valmetin tuella Helen voi keskittyä olennaiseen eli laitoksen toimintaan ja lämmön toimittamiseen pääkaupunkiseudun asukkaille. Arvostamme mahdollisuutta jatkaa hyvää yhteistyötämme, Suomen ja Baltian alueen Energy, Recovery and Environmental Services -johtaja Minna Saarelainen Valmetilta toteaa.

Uusimmat artikkelit

21.9.2023 | Kumppaniartikkeli

SULZER nosti tuotannon tehoa

Sulzer Pumps Finland keskitti toimintojaan Kotkan Karhulaan. Samaan aikaan tehtaalla otettiin käyttöön lean-toimintamalli, joka paransi tuloksen lisäksi työhyvinvointia ja edisti osaltaan ympäristöarvoihin liittyvää kehitystyötä.

21.9.2023 | Alan Uutiset

Metsä Tissue valitsi Ison-Britannian uuden pehmopaperitehtaansa sijaintipaikaksi

Metsä Tissue on valinnut suunnittelemansa uuden pehmopaperitehtaan sijaintipaikaksi Goole East Riding of Yorkshiren kreivikunnassa. Toteutuessaan hanke lisäisi Ison-Britannian omavaraisuutta pehmopaperituotteissa yli 30 prosentilla.

Caruna kuvaa dronella sähköverkkoja

Sähkönjakeluyhtiö Caruna kokeilee uudessa pilotissaan sähköverkkojen älykkäämpää kunnossapitoprosessia.

Outokumpu hyödyntää ensimmäisenä terästuottajana robotiikkaa turvallisuustyössä

Outokumpu arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vähentämään mahdollisesti työntekijöille vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Teollisuuden sähkölämmitysten uusi sukupolvi

Teollisuuden oikeat lämmitysvalinnat säästävät sekä euroja, energiaa että ympäristöä. Modernien sähkösaattojen kysyntä on kasvussa.

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.