https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmet varmistaa Helenin Vuosaaren biolämpölaitoksen savukaasujen lauhdutusjärjestelmän onnistuneen käyttöönoton

“Valmet on laitoksen alkuperäinen toimittaja, ja koska tämä on Helenille ensimmäinen laatuaan, haluamme varmistaa onnistuneen käyttöönoton tekemällä yhteistyötä Valmetin kanssa ainakin parin ensimmäisen vuoden ajan.”

8ecacc6060efec22_800x800ar

Palvelusopimus sisältää asiantuntijapalveluita laitteiden optimaalisen suorituskyvyn turvaamiseksi. kuva: Helen

Sopimuksen tavoitteena on turvata koko savukaasujen lauhdutusjärjestelmän eli siihen kuuluvien pesurin, palamisilman kostuttimen, absorptiolämpöpumppujen, lauhteen käsittelylaitteiston ja päästöjen valvontajärjestelmän (CEMS) optimaalinen suorituskyky.

Palvelusopimus sisältää vuosittaisia määräaikaishuoltoja, lämpöpumppujen ja vedenkäsittelyjärjestelmien käynnistys- ja alasajotuen, varaosatuen sekä tarkastuksia.

Sopimus on yksivuotinen, ja siihen sisältyy vuoden jatko-optio. Sopimus sisältyy Valmetin vuoden 2023 toisen neljänneksen saatuihin tilauksiin, ja se astuu voimaan välittömästi. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Valmet on toimittanut vuoden 2022 lopussa käynnistyneelle Vuosaaren voimalaitokselle laitteistot savukaasujen lauhdutukseen, lauhteen käsittelyyn ja kattilassa tarvittavan lisäveden tuotantoon.

– Valmet on laitoksen alkuperäinen toimittaja, ja koska tämä on Helenille ensimmäinen laatuaan, haluamme varmistaa onnistuneen käyttöönoton tekemällä yhteistyötä Valmetin kanssa ainakin parin ensimmäisen vuoden ajan. Odotamme saavamme asiantuntevaa palvelua ja oppivamme sopimuskauden aikana itse käyttämään ja ylläpitämään laitosta parhaalla mahdollisella tavalla. Olen erittäin luottavainen, että yhteistyömme Valmetin kanssa sujuu mutkattomasti, Helenin kunnonhallintapäällikkö Kaj Luukko sanoo.

Helenin tavoitteena on saavuttaa energiantuotannossaan sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä.

– Pitkäjänteinen ja tiivis yhteistyö sekä oikea palveluyhdistelmä auttavat asiakkaitamme varmistamaan kestävän kehityksen mukaiset tulokset ja saavuttamaan yhdessä sovitut tavoitteet. Valmetin tuella Helen voi keskittyä olennaiseen eli laitoksen toimintaan ja lämmön toimittamiseen pääkaupunkiseudun asukkaille. Arvostamme mahdollisuutta jatkaa hyvää yhteistyötämme, Suomen ja Baltian alueen Energy, Recovery and Environmental Services -johtaja Minna Saarelainen Valmetilta toteaa.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.