https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

LUT-yliopisto rakentaa osaamiskeskittymän ennätyksellisellä viiden miljoonan lahjoituksella

Yrittäjäpariskunta Jalo ja Anja Paanasen LUT yliopistolle tekemä lahjoitus on tiettävästi suurin yksityislahjoitus suomalaiselle yliopistolle. Lahjoituksella lisätään myynnin perus- ja täydennyskoulutusta.

lahti-campus

LUTin Lahden kampus. Kuva: Teemu Leinonen

Peikko Groupin perustajana tunnettu Jalo Paananen näkee myyntiosaamisen ratkaisuna taantuma-Suomen ongelmiin.

– Myyntiosaaminen voi parantaa vientiyritysten menestystä jopa niin paljon, että Suomen bruttokansantuote kasvaa yhdellä prosentilla. Luotamme LUTin kykyyn kouluttaa osaajia, jotka nostavat taantuma-Suomen takaisin jaloilleen, yrittäjälegenda Paananen toteaa.

Historiallinen lahjoitus on suuruudessaan omaa luokkaansa: se on tiettävästi suurin koskaan suomalaisyliopistolle tehty yksityislahjoitus. Lisäksi se on LUT-yliopiston historian suurin yksityishenkilön tekemä lahjoitus. LUT-kauppakorkeakoulu rakentaa lahjoitusvaroilla Lahden kampukselle myynnin ja markkinoinnin osaamiskeskittymän.

– Lahjoitus on oikea jättipotti LUTille ja koko Lahden seudulle. Se avaa myös aivan ainutlaatuiset mahdollisuudet yrityksille ja uudenlaista potentiaalia alueelliselle yritysyhteistyölle, LUT-yliopiston hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama kommentoi.

Lahden kampuksen osaamiskeskittymä tarkoittaa käytännössä uuden myynnin ja markkinoinnin maisterikoulutuksen sekä myyntiteemaisen Executive MBA -täydennyskoulutusohjelman perustamista. Molemmat koulutukset alkavat syksyllä 2025.

– Me luttilaiset olemme äärimmäisen kiitollisia tästä käsittämättömän upeasta lahjoituksesta, jolla rakennamme menestystä koko Suomen tulevaisuuden tarpeisiin, yliopiston rehtori Juha-Matti Saksa sanoo.

Uusimmat artikkelit

Wärtsilän ja 200 yrityksen yhteistyöprojekti kehittää autonomisia nollapäästöisiä tasapainotusratkaisuja energiasiirtymää varten

Projektin tavoitteena on tarjota joustavia autonomisia voimalaitoskonsepteja, jotka pystyvät toimimaan 100 prosentin e-polttoaineella, kuten vihreällä vedyllä ja sen johdannaisilla, vuoden 2028 loppuun mennessä.

22.2.2024 | Alan Uutiset

Outokumpu sijoittui ensimmäiseksi ruostumattoman terästeollisuuden ja suomalaisyritysten keskuudessa Corporate Knightin Clean200- listauksessa

Kaiken kaikkiaan Clean200-yritykset tekivät vastuullista liikevaihtoa yli 2,2 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kestävän liiketoiminnan osuus oli keskimäärin 54,7 prosenttia yritysten kokonaisliikevaihdosta.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

10.1.2024 | Tutkimus ja koulutus

Teollisuuden prosessien tehostaminen koneoppimisella vaatii dataa ja osaamista

Suomen tavoitteet hiilineutraaliuden saavuttamiseksi 2035 edellyttää vähäpäästöisyyttä tukevia innovaatioita ja investointeja uusiin teknologioihin. Tarpeisiin pyritään vastaamaan data-analytiikalla ja koneoppimisella teollisuuden kunnonvalvonnan ja prosessinohjauksen tehostamiseksi. Saavutettavia hyötyjä voivat olla vähäisemmät tuotantohäiriöt ja kokonaiskustannusten lasku.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.