https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 16.11.2023

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

bd5ea844de21c65b_org

(vas) Kari Juntunen ja Teija Karjalainen ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon kanssa.

Vuosittain myönnettävän palkinnon tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen arvostusta ja laadunparantamista. Se myönnetään ammatillisen koulutuksen järjestäjille vuosittain vaihtuvan teeman pohjalta. Laatupalkinnon hakuprosessi sisältää arvioinnin, yksilöarvioinnin ja ulkoisen auditoinnin. Palkinnon saajat ovat esimerkillisiä toiminnassaan ja sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen.

Taitotalon sitoutuminen ja innovatiivinen lähestymistapa yhteiseen verkostomaiseen toimintakulttuuriin ja kumppanuuksiin olivat huomionarvoisia. Taitotalo osoitti erinomaista työtä toimintansa laadun ja tulosten parantamiseksi. Taitotalon toiminta on esimerkki siitä, miten verkostomaisuus ja kumppanuudet voivat täydentää ammatillista koulutusta ja edistää ammatillisen aikuiskoulutusalan kehitystä.

– Olemme päässeet pisteeseen, jossa laadunhallinta ei ole vain tahtotila paperilla, vaan se on kiteytynyt osaksi käytännön toimintaamme opiskelijoista työpaikoille asti, Taitotalon laatupäällikkö Teija Karjalainen sanoo.

Toimitusjohtaja Kari Juntusen mukaan palkinto on Taitotalolle iso tunnustus. Se osoittaa, että sitoutuminen laatuun on edellytys vaikuttavan koulutuksen järjestämiselle. Taitotalo kouluttaa osaajia suoraan elinkeinoelämän tarpeisiin.

Juntunen kiittää taitotalolaisia, taitotalon asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä.

– Tämä on meidän kaikkien yhteinen voitto, Juntunen sanoo.

Uusimmat artikkelit

12.4.2024 | Alan Uutiset

Volvo Cars käyttää biokaasua ensimmäisessä ilmastoneutraalissa tehtaassaan Kiinassa

Volvon tehdas Taizhoussa on siirtynyt käyttämään biokaasua. Taizhou on toinen Volvon ilmastoneutraali autotehdas Göteborgissa sijaitsevan Torslandan-tuotantolaitoksen jälkeen.

Kunnossapitokonkari opiskelee työn ohella alan erikoisammattitutkintoa

L&T Ympäristöpalveluiden laitostyöntekijä Kari Asikainen suorittaa aikuisena jo kolmatta tutkintoa. Taitotalossa suoritettava Kunnossapidon erikoisammattitutkinto auttaa etenemään hallinnollisiin tehtäviin.

SSAB:n vihreä energian jätti-investointi meni Ruotsiin, Raahen terästehtaan vuoro myöhemmin

Uusi huippumoderni fossiilivapaan teräksen minimill-tuotantolaitos rakennetaan Ruotsiin. Tehtaan uudistus vähentää Ruotsin hiilidioksidipäästöjä seitsemän prosenttia. SSAB kertoo liiketoiminnallisten syiden puoltaneen hankkeen etenemistä seuraavaksi Luulajan tehtaassa.

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.