https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Tutkimus ja koulutus | 16.11.2023

Taitotalo sai ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon

Taitotalo sai opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon. Kilpailun teemana oli yhteinen verkostomainen toimintakulttuuri ja kumppanuudet

bd5ea844de21c65b_org

(vas) Kari Juntunen ja Teija Karjalainen ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon kanssa.

Vuosittain myönnettävän palkinnon tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen arvostusta ja laadunparantamista. Se myönnetään ammatillisen koulutuksen järjestäjille vuosittain vaihtuvan teeman pohjalta. Laatupalkinnon hakuprosessi sisältää arvioinnin, yksilöarvioinnin ja ulkoisen auditoinnin. Palkinnon saajat ovat esimerkillisiä toiminnassaan ja sitoutuneet jatkuvaan kehittämiseen.

Taitotalon sitoutuminen ja innovatiivinen lähestymistapa yhteiseen verkostomaiseen toimintakulttuuriin ja kumppanuuksiin olivat huomionarvoisia. Taitotalo osoitti erinomaista työtä toimintansa laadun ja tulosten parantamiseksi. Taitotalon toiminta on esimerkki siitä, miten verkostomaisuus ja kumppanuudet voivat täydentää ammatillista koulutusta ja edistää ammatillisen aikuiskoulutusalan kehitystä.

– Olemme päässeet pisteeseen, jossa laadunhallinta ei ole vain tahtotila paperilla, vaan se on kiteytynyt osaksi käytännön toimintaamme opiskelijoista työpaikoille asti, Taitotalon laatupäällikkö Teija Karjalainen sanoo.

Toimitusjohtaja Kari Juntusen mukaan palkinto on Taitotalolle iso tunnustus. Se osoittaa, että sitoutuminen laatuun on edellytys vaikuttavan koulutuksen järjestämiselle. Taitotalo kouluttaa osaajia suoraan elinkeinoelämän tarpeisiin.

Juntunen kiittää taitotalolaisia, taitotalon asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä.

– Tämä on meidän kaikkien yhteinen voitto, Juntunen sanoo.

Uusimmat artikkelit

4.12.2023 | Alan Uutiset

Kemira myy Oil & Gas -liiketoimintansa Sterling Specialty Chemicals LLC -yhtiölle

Kauppa sisältää Kemiran tuotantolaitokset Mobilessa, Columbuksessa ja Aberdeenissä Yhdysvalloissa.

SSAB aloitti valokaariuunin rakentamisen Oxelösundiin

SSAB:n mukaan siirtyminen valokaariuuniin vähentää yksin noin kolmen prosenttia yhtiön Ruotsissa toteutettavan tuotannon hiilidioksidipäästöjä.

Espoosta ensimmäinen kaupunki, jonka sähköverkosta tulee pullonkaula puhtaalle siirtymälle?

“Espoossa sähköverkon kapasiteetti tulee vastaan ensimmäisenä ja datan perusteella muutos tapahtuu nyt nopeammin kuin kukaan olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut”, Carunan asiakkuusjohtaja Kosti Rautiainen sanoo.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan. 

25.9.2023 | Kumppaniartikkeli

Kohti ennakoivaa kunnonvalvontaa

Ennakoivalla kunnonvalvonnalla on merkittävä rooli tehtaiden käytettävyyden, tuottavuuden ja turvallisuuden ylläpitämisessä. Koneiden ja laitteiden hallitsematon vikaantuminen aiheuttaa odottamattomia kustannuksia toimialasta riippumatta.

17.5.2023 | Tutkimus ja koulutus

Wärtsilän Land & Sea Academy -koulutuskeskus Vaasassa avattiin

”Globaalit koulutuskeskuksemme ovat keskeinen elementti Wärtsilän elinkaaritarjonnassa.”

Sähköasennusstandardi SFS 6000 uudistui

Pienjännitesähköasennusten standardista on julkaistu uusi painos SFS 6000:2022. Uudistuksessa sähköasennustandardin aurinkosähköasennuksia käsittelevä osaan on tehty merkittäviä muutoksia. Päivitysten ja parannusten lisäksi sarjaan on julkaistu kaksi uutta standardia, jotka käsittelevät akkujen asennuksia SFS 6000-5-57 ja PoE-asennuksia SFS 6000-7-716.