https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Alan Uutiset | 22.4.2020

POHJOINEN TEOLLISUUS 2020 tuo teollisuuden tulevaisuuden Ouluun syys-lokakuun vaihteessa

Teollisuuden suurtapahtuma Pohjoinen Teollisuus 2020 järjestetään Oulun Ouluhallissa 30.9. – 1.10.2020. Joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman tämän vuoden kantava teema on Pohjoisen menestyksen tekijät, minkä tiimoilta päästään kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja tuote-esittelyjä. 

Potevaraaosasto300x300px

Kaksipäiväisen tapahtuman aiheet käsittelevät pohjoisen Suomen teollisuuden tulevaisuutta eri näkökulmista ja tapahtumaan osallistujat pääsevät tutustumaan ajankohtaisiin teemoihin, kuten kestävään kehitykseen teollisuudessa, kaivosteollisuuden tulevaisuuteen sekä kunnossapidon kehitykseen.

Tapahtuman ohjelmalavalla kuullaan monitahoisia puheenvuoroja pääteemoista mielenkiintoisten puhujien ja case-esimerkkien kautta. Keskiviikkona kuullaan Lassila & Tikanojan Antti Tervon puheenvuoro siitä, mitkä ovat teollisuuden kiertotalouden mahdollisuudet. Samaa teemaa käsitellään aamupäivän aikana monesta eri näkökulmasta. Keskiviikkoiltapäivän kruunaa paneelikeskustelu, miten ammattitaitoisten osaajien saatavuus turvataan pohjoisessa Suomessa. Messupäivän jälkeen on hyvä vaihtaa ajatuksia hyvän ruuan ja seuran parissa hotelli Lasaretissa. Torstaina kuullaan nykypäivän kaivosteollisuudesta, kun Terrafamen Jouni Lukkaroinen tulee kertomaan, mitä kaivosteollisuus 2020-luvulla on. Päivän aikana puhutaan myös siitä, miten digitalisaatio tulee vaikuttamaan kunnossapitoon.

Pohjoinen Teollisuus 2020 -messujen aikana tapahtumakävijöille järjestetään myös B2B-matchmaking, jossa voi tavata mielenkiintoisten yritysten ja toimijoiden edustajia, jakaa ajatuksia pohjoisen tulevaisuudesta sekä verkostoitua. Messujen aikana järjestämme yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint Ry:n kanssa Oulun jäähallissa Pohjoinen Teollisuus -kongressin sekä digitalisaatioseminaarin. Voit tutustua koko messuohjelmaan kotisivuillamme pohjoinenteollisuus.fi.

Mukana kahden päivän Pohjoinen Teollisuus 2020 -messuilla on pohjoisen Suomen merkittävimmät toimijat ja ammattilaiset. Messuille on ilmainen sisäänpääsy!

Lue lisää tapahtumasta: www.pohjoinenteollisuus.fi

Pohjoinen Teollisuus 2020 teollisuuden suurtapahtuma Ouluhallissa Oulussa 30.9. – 1.10.2020.

Tapahtuman järjestää Expomark Oy.

 

Uusimmat artikkelit

21.5.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus kokoontuu Ouluun

Pohjoinen Teollisuus järjestetään tänä vuonna neljättätoista kertaa, ja mukana on jälleen laaja kattaus näytteilleasettajia, messukävijöitä ja ajankohtaista tietoa.

Olkiluoto 3:n ensimmäinen vuosihuolto on lopulta ohi – palasi yöllä sähköntuotantoon

37 vuorokaudeksi tarkoitettu huolto kesti noin 74 vuorokautta ja yhdeksän tuntia. Teollisuuden Voima arvioi jo ennakkoon ensimmäisen vuosihuollon olevan työläs. Sähköntuotannonjohtaja Marjo Mustosen mukaan nyt päättyneistä huolloista saatiin arvokasta oppia tulevaisuuteen.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

Euroopan suurin ja modernein taivekartonkikone vihittiin käyttöön Husumissa Ruotsissa

Metsä Boardin Husumin taivekartonkikone on 600 000 tonnin vuosikapasiteetilla Euroopan suurin ja modernein, ja sen tuotannossa käytetty energia on 98-prosenttisesti fossiilitonta

Kuinka hyvä 3D-tulostettu ja laserkarkaistu työkalu voi olla?

SSAB:n Borlängen tehtaalla testattiin 3D-tulostettuja työkaluja tuotannossa. Laserkarkaistu lävistin saavutti kolminkertaisen käyttöiän verrattuna alkuperäiseen osaan. Pidemmän käyttöiän lisäksi kustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.

Metsä Tissuen Kreuzaun tehtaalla siirryttiin puupelletteihin - päästöt vähenevät 30 000 CO2-tonnia vuodessa

Siirtymän taustalla oli yksinkertainen idea vaihtaa polttoainetta, mutta säilyttää tekninen infrastruktuuri ennallaan.