https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Paranna yrityksesi näkyvyyttä — ilmoita alan suurimmassa ammattilehdessä

Lataa promaint mediakortti 2022

Promaint-lehti on kunnossapitoalan suurin ja merkittävin ammattilehti Suomessa. Toimimme alan riippumattomana ammatillisen tiedon jakajana. Tärkeitä aiheita ovat mm. tuotantotehokkuuden kehittäminen, turvallisuus ja ympäristö, johtaminen ja koulutus, kunnonvalvonta ja käyttövarmuus, sekä laite- ja korjaustekniikat. Nostamme esiin myös alan ammattilaisten henkilökuvauksia sekä case-tyyppisiä katsauksia alan hankkeisiin. Lukijakuntamme koostuu kunnossapidon ja tuotannon rautaisista ammattilaisista – heihin kuuluvat sekä alan ylin johto, että ylläpitohenkilöstö.

Ilmoittaminen Promaint-lehdessä on varmin tapa tavoittaa juuri oikeat avainhenkilöt. Autamme tarvittaessa ilmoituksen suunnittelussa, tai hoidamme sen kokonaan alusta loppuun, toiveesi mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin voimme keskustella juuri yrityksenne tarpeisiin sopivista vaihtoehdoista!

Pirkko Virtanen, myyntipäällikkö
0400 600 842
pirkko.virtanen@media.fi 

Tanja Lukkarinen, myyntipäällikkö
040 529 3628
tanja.lukkarinen@media.fi 

Lataa promaint materiaaliohje 2022

Download promaint material guide 2022 

ingenjor

Tarjoamamme kanavat:

Printtimainonta
Perinteinen mainos, advertoriaali tai laajempi teema-artikkeli: on monta tapaa tuoda yrityksenne viesti esille ja luoda työnantajamielikuvaa. Etsitään yhdessä teille sopivin tapa. Promaint-lehden lukijatutkimuksesta selvisi, että yli 90 prosenttia lukijoistamme on itse vastuussa tai mukana teollisuuden ja tuotannon hankintapäätösten teossa. Koska alan tärkeimmät avainhenkilöt lukevat lehteämme, Promaint on tärkeä kanava tuotteidesi ja palvelujesi markkinointiin.

Uutiskirjemainonta
Sähköinen uutiskirjeemme ilmestyy kaksi kertaa kuussa. Uutiskirjeessä voi mainostaa joko bannerilla, tai tekstin ja kuvan yhdistelmällä uutisvirrassa. Tilaa uutiskirjeemme: promaintlehti.fi/tilaa-uutiskirje. Mikäli haluat vilkaista vanhoja uutiskirjeitämme, laita pyyntö, niin lähetämme sinulle pari esimerkkikirjettä.

Mainonta web-sivulla
Erikokoisia bannereita, työpaikkailmoituksia, mainosvideoita yms. saatavilla web-sivullemme.

Blogitekstit/artikkelit web-sivulla
Onko sinulla blogiteksti valmiina, tai aihe mielessä mutta ei kanavaa kirjoituksellesi? Muita alan ammattilaisia varmasti kiinnostaisi kuulla mielipiteesi! Laitetaan se julkaisuun sivullamme.

Kohdennettu sähköpostisuora, ns. ”uutiskirjepommi”
Pelkästään TEIDÄN yrityksenne viesti lähtee meidän uutiskirjetilaajajoukollemme. Sisältö – mitä vain, vain mielikuvituksesi on rajana! Mikäli haluat vilkaista vanhoja uutiskirjepommejamme, laita pyyntö, niin lähetämme sinulle pari esimerkkiä: tiia.heikkila@media.fi  

Sähköinen osto-opaslistaus
Sähköinen kunnossapidon pelikentän osto-opas. Täältä löytyvät alan yritykset, palvelut ja tuotteet: www.kunnossapidonyritykset.fi .

Blogitekstit sähköisessä osto-oppaassa
Tulemme julkaisemaan blogeja myös osto-oppaan puolella:  www.kunnossapidonyritykset.fi .

Ilmestyminen ja lisäjakelut 2022

NRO. 1

Ilmestyminen 10.3.
Aineistopäivä 22.2

Teemat
Voitelu, uudet teknologiat ja materiaalit

NRO. 2

Ilmestyminen 5.5.
Aineistopäivä 21.4.

Lisäjakelu
Teknologia, 3.–5.5.2022 Helsinki

Pohjoinen Teollisuus, 18.–19.5. Oulu

PulPaper 2022, 7.–9.6. Helsinki, Messukeskus

Teemat
Kunnossapidon palvelut, kunnossapitotekniikat ja -menetelmät, kaivosteollisuus, turvallisuus

NRO. 3

Ilmestyminen 15.9.
Aineistopäivä 25.8.

Lisäjakelu
Alihankinta, 27.–29.9. Tampere Energia,
25.–27.10. Tampere Finnmateria,
25.–27.10, Jyväskylä

Teemat
Sähkö, energia, älykäs tehdasympäristö

NRO. 4

Ilmestyminen 15.11.
Aineistopäivä 18.10.

Lisäjakelu
Konepaja-messut, 29.11.–1.12. Tampere

Teemat
Digitalisaatio ja järjestelmät, VR, AR, 3D-tulostus, koulutus & rekrytointi

Teemoina kaikissa numeroissamme:

Kaikissa numeroissamme käsitellään mm. seuraavia teemoja ja teollisuudenaloja: tuotantotehokkuuden kehittäminen, turvallisuus ja ympäristö, kunnonvalvonta, tutkimus ja kehitys, tarkastus ja testaus, koulutus, metalli- ja konepajateollisuus, hitsaustekniikka, pintatekniikka, valaistus, sähköistys ja automaatio, kaivosten kunnossapito, hydrauliikka & pneumatiikka, voitelu, kunnonvalvonta ja kunnossapito, nostolaitteet ja kuljettimet, logistiikka, metsäteollisuus, voimalaitokset, energia, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikka, pumppaus, teollisuusputkistot, tietojärjestelmät, IoT.

Promaint-lehden lukijatutkimus vahvisti, että yli 90 prosenttia lukijoistamme on itse vastuussa tai mukana teollisuuden ja tuotannon hankintapäätösten teossa.

graafi19112019

Uusimmat artikkelit

Olkiluoto 3 käy täydellä teholla

Laitosyksikkö on nyt Euroopan suurin ja maailman kolmanneksi suurin sähköntuottaja.

28.9.2022 | Kumppaniartikkeli

Voimalaitosten vuosiseisokin seurantatutkimus auttaa tunnistamaan riskejä ja ennaltaehkäisemään häiriöitä

Fescon Oy palvelee voimalaitosasiakkaita erilaisin teknologiapalveluin, jota luotsaa Fesconin teknologiajohtaja Tapio Klasila yli 20-vuoden kokemuksellaan. Klasila on voimalaitosmateriaalien ja -järjestelmien rautainen ammattilainen ja hänen kokemuksensa on auttanut asiakkaita saavuttamaan merkittäviä etuja liiketoiminnassaan.

Konecranesin älytehdastutkimus palkittiin

Konecranesin tutkimuksessa on validoitu ja otettu käyttöön 15 erilaista teknistä ratkaisua neljässä eri maassa.

19.8.2022 | Tutkimus ja koulutus

Koulutusyhteistyöllä henkilöstön hyvinvointia

Wirmax on tehnyt Taitotalon kanssa koulutusyhteistyötä tammikuusta 2022 alkaen. Yhteistyö alkoi, kun Taitotalon asiakkuuspäällikkö osasi jo ensineuvottelussa ehdottaa ja tarjota Wirmaxille sopivia koulutusratkaisuja.

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista

Digita ja Kymen Vesi ovat solmineet yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista. Yhteistyö on alkanut vuonna 2018 pilotoinnin merkeissä. Mittarikannan vaihto etäluentaan aloitettiin tämän vuoden alussa. Tähän mennessä etäluettavia mittareita on asennettu jo yli 2000 kappaletta.

Tulevaisuuden digiratkaisut vauhdittavat ruokaketjun vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä

Uuden HKScanin johtaman kumppanuusverkoston tavoitteena on tuoda ruokaketjun vastuullisuusdata kaikkien ulottuville. Mukana verkostossa ovat HKScanin lisäksi huippuosaajat Biolanilta, Ilmatieteen laitokselta, Luonnonvarakeskuksesta ja Mtech Digital Solutionsilta.