https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Paranna yrityksesi näkyvyyttä — ilmoita alan suurimmassa ammattilehdessä

Lataa promaint mediakortti 2022

Promaint-lehti on kunnossapitoalan suurin ja merkittävin ammattilehti Suomessa. Toimimme alan riippumattomana ammatillisen tiedon jakajana. Tärkeitä aiheita ovat mm. tuotantotehokkuuden kehittäminen, turvallisuus ja ympäristö, johtaminen ja koulutus, kunnonvalvonta ja käyttövarmuus, sekä laite- ja korjaustekniikat. Nostamme esiin myös alan ammattilaisten henkilökuvauksia sekä case-tyyppisiä katsauksia alan hankkeisiin. Lukijakuntamme koostuu kunnossapidon ja tuotannon rautaisista ammattilaisista – heihin kuuluvat sekä alan ylin johto, että ylläpitohenkilöstö.

Ilmoittaminen Promaint-lehdessä on varmin tapa tavoittaa juuri oikeat avainhenkilöt. Autamme tarvittaessa ilmoituksen suunnittelussa, tai hoidamme sen kokonaan alusta loppuun, toiveesi mukaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, niin voimme keskustella juuri yrityksenne tarpeisiin sopivista vaihtoehdoista!

Tiia Heikkilä, myyntipäällikkö

040 351 7847

tiia.heikkila@media.fi

Tanja Lukkarinen, myyntipäällikkö

040 529 3628

tanja.lukkarinen@media.fi

Nina Harlin, johtaja, mediamyynti ja kumppanuudet

0400 629 400

nina.harlin@media.fi

Lataa promaint materiaaliohje 2022

Download promaint material guide 2022 

ingenjor

Tarjoamamme kanavat:

Printtimainonta
Perinteinen mainos, advertoriaali tai laajempi teema-artikkeli: on monta tapaa tuoda yrityksenne viesti esille ja luoda työnantajamielikuvaa. Etsitään yhdessä teille sopivin tapa. Promaint-lehden lukijatutkimuksesta selvisi, että yli 90 prosenttia lukijoistamme on itse vastuussa tai mukana teollisuuden ja tuotannon hankintapäätösten teossa. Koska alan tärkeimmät avainhenkilöt lukevat lehteämme, Promaint on tärkeä kanava tuotteidesi ja palvelujesi markkinointiin.

Uutiskirjemainonta
Sähköinen uutiskirjeemme ilmestyy kaksi kertaa kuussa. Uutiskirjeessä voi mainostaa joko bannerilla, tai tekstin ja kuvan yhdistelmällä uutisvirrassa. Tilaa uutiskirjeemme: promaintlehti.fi/tilaa-uutiskirje. Mikäli haluat vilkaista vanhoja uutiskirjeitämme, laita pyyntö, niin lähetämme sinulle pari esimerkkikirjettä.

Mainonta web-sivulla
Erikokoisia bannereita, työpaikkailmoituksia, mainosvideoita yms. saatavilla web-sivullemme.

Blogitekstit/artikkelit web-sivulla
Onko sinulla blogiteksti valmiina, tai aihe mielessä mutta ei kanavaa kirjoituksellesi? Muita alan ammattilaisia varmasti kiinnostaisi kuulla mielipiteesi! Laitetaan se julkaisuun sivullamme.

Kohdennettu sähköpostisuora, ns. ”uutiskirjepommi”
Pelkästään TEIDÄN yrityksenne viesti lähtee meidän uutiskirjetilaajajoukollemme. Sisältö – mitä vain, vain mielikuvituksesi on rajana! Mikäli haluat vilkaista vanhoja uutiskirjepommejamme, laita pyyntö, niin lähetämme sinulle pari esimerkkiä: tiia.heikkila@media.fi  

Sähköinen osto-opaslistaus
Sähköinen kunnossapidon pelikentän osto-opas. Täältä löytyvät alan yritykset, palvelut ja tuotteet: www.kunnossapidonyritykset.fi .

Blogitekstit sähköisessä osto-oppaassa
Tulemme julkaisemaan blogeja myös osto-oppaan puolella:  www.kunnossapidonyritykset.fi .

Ilmestyminen ja lisäjakelut 2022

NRO. 1

Ilmestyminen 10.3.
Aineistopäivä 22.2

Teemat
Voitelu, uudet teknologiat ja materiaalit

NRO. 2

Ilmestyminen 5.5.
Aineistopäivä 21.4.

Lisäjakelu
Teknologia, 3.–5.5.2022 Helsinki

Pohjoinen Teollisuus, 18.–19.5. Oulu

PulPaper 2022, 7.–9.6. Helsinki, Messukeskus

Teemat
Kunnossapidon palvelut, kunnossapitotekniikat ja -menetelmät, kaivosteollisuus, turvallisuus

NRO. 3

Ilmestyminen 15.9.
Aineistopäivä 25.8.

Lisäjakelu
Alihankinta, 27.–29.9. Tampere Energia,
25.–27.10. Tampere Finnmateria,
25.–27.10, Jyväskylä

Teemat
Sähkö, energia, älykäs tehdasympäristö

NRO. 4

Ilmestyminen 15.11.
Aineistopäivä 18.10.

Lisäjakelu
Konepaja-messut, 29.11.–1.12. Tampere

Teemat
Digitalisaatio ja järjestelmät, VR, AR, 3D-tulostus, koulutus & rekrytointi

Teemoina kaikissa numeroissamme:

Kaikissa numeroissamme käsitellään mm. seuraavia teemoja ja teollisuudenaloja: tuotantotehokkuuden kehittäminen, turvallisuus ja ympäristö, kunnonvalvonta, tutkimus ja kehitys, tarkastus ja testaus, koulutus, metalli- ja konepajateollisuus, hitsaustekniikka, pintatekniikka, valaistus, sähköistys ja automaatio, kaivosten kunnossapito, hydrauliikka & pneumatiikka, voitelu, kunnonvalvonta ja kunnossapito, nostolaitteet ja kuljettimet, logistiikka, metsäteollisuus, voimalaitokset, energia, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikka, pumppaus, teollisuusputkistot, tietojärjestelmät, IoT.

Promaint-lehden lukijatutkimus vahvisti, että yli 90 prosenttia lukijoistamme on itse vastuussa tai mukana teollisuuden ja tuotannon hankintapäätösten teossa.

graafi19112019

Uusimmat artikkelit

20.5.2022 | Alan Uutiset

Uudisrakentaminen kallistuu laskuun – Korjausrakentaminen pitää kuitenkin pintansa

Rakentamisen suhdannenäkymät ovat heikentyneet selvästi Venäjän Ukrainassa käynnistämän hyökkäyssodan vuoksi. Suurinta haittaa aiheuttavat kustannusten voimakas nousu sekä vuoden loppua kohti kasvava epävarmuus.

Automatisointi lievittää logistiikan työvoimapulaa

Finn-ID:n toimitusjohtaja Janne Pyrrö ja teknologiajohtaja Kari Hänninen kertovat, että esimerkiksi logistiikka-alalla robottien harteille voidaan ulkoistaa uuvuttavat ja toisteiset tehtävät.

16.5.2022 | Tutkimus ja koulutus

Hiilineutraalien prosessien materiaalitutkimukselle merkittävä TK-rahoitus Business Finlandilta

Business Finland on myöntänyt merkittävän rahoituksen MASCOT-projektille, joka vastaa tulevaisuuden kiertotalousprosessien ja vetyteknologioiden tuomiin materiaalien käytettävyyshaasteisiin ja luo tietopohjan niiden luotettavuuden ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Rakennusteollisuus RT:n Turvallisuusviikko käynnistyy tänään

Rakennusteollisuus RT:n järjestämää Turvallisuusviikkoa vietetään 16.-22.5.2022, jolloin rakennusalalla kiinnitetään erityistä huomiota työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen. SRV käynnistää samalla koko loppuvuoden kestävän kampanjan Oikeus hyvään työpäivään.

10.5.2022 | Kumppaniartikkeli

Loppuu se kuluminen – kestävillä ratkaisuilla huolettomuutta teollisuuden kunnossapitoon

Panssariteräksestä valmistetut siirtoruuvit, sykloonit, puhaltimet, putkistot ja monet muut teollisuuslaitteet altistuvat jatkuvasti kulumiselle. Halpa tuotanto ja vääränlaiset sovellukset ovat kuluttaneet laitteiden lisäksi panssariteräksen mainetta. Kestävä ratkaisu on kuitenkin olemassa. Ajatus laadusta, ennakoivasta kunnossapidosta ja elinkaariajattelusta jalkautuu teollisuuteen hitaasti mutta varmasti, luottaa Somotec Oy:n toimitusjohtaja Olli Riihiluoma.

Parikkalan vesihuollon ja Digitan yhteistyö edennyt mallikkaasti – “Käytännön hyöty merkittäviä”

Digita ja Parikkalan vesihuolto solmivat yhteistyön vesihuollon digitalisoinnista vuonna 2020. Onnistunut pilottivaihe päättyi viime vuonna ja tulevina vuosina tavoitteena on asentaa noin 900 etäluettavaa mittaria.

Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin

Sähköverkkoyhtiö Kajave varautuu lauhtuvan sään ja puuskaisen tuulen aiheuttamiin sähkökatkoksiin Kainuussa. Säätilan muutos on aiheuttanut vikoja sähköverkkoon jo nyt. Vikojen korjaus on käynnissä.