1 2 3 4 5 6 7 ... 23 »

HSY:n Ekomo ja Fortum yhteistyöhön – Fortumille uusi hiilenkäyttöä korvaavaa energiantuotantolaitos Espoon Ämmässuolle

Fortum ja HSY solmivat aiesopimuksen Espoon Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen sijoittuvasta uudesta materiaalivirtoja tehostavasta energiantuotantolaitoksen.

8 työhyvinvoinnin trendiä

Työn merkityksellisyydellä, arvolla sekä autonomialla on työntekijöiden työhyvinvoinnin kannalta ratkaiseva merkitys. Työsuhde-etujen tarjoaja Edenred tiivisti haastatteluiden pohjalta kahdeksan tämän hetken työhyvinvoinnin trendiä. 

Nordic Energy Forum: Pohjois-Euroopan energia-alan asiantuntijat koolle Helsinkiin

Nordic Energy Forum tarjoaa kävijöilleen keskustelua ja huippupuhujien näkemyksiä energiapolitiikasta ja -markkinasta sekä energiateknologiasta ja -liiketoiminnasta.

Kansainvälistyvästä Inspectasta Kiwa Inspecta

Inspecta on muuttanut brändinimensä Kiwa Inspectaksi. Samalla yhtiön logo ja ulkoasu uudistuvat. Inspecta Oy:n, Inspecta Tarkastus Oy:n ja Inspecta Sertifiointi Oy:n yritysnimet säilyvät brändimuutoksen yhteydessä.

Nanohiukkasia voi torjua teollisuudessa

Itä-Suomen yliopisto ja Työterveyslaitos selvittivät Työsuojelurahaston rahoittamassa hankkeessa työntekijöiden altistumistasoja nanohiukkasille eri toimialoilla. Tutkitut toimialat edustivat konepaja-, elintarvike-, ja kalusteteollisuutta sekä palvelualaa. Nanohiukkasia vapautui kaikista tutkituista prosesseista.

Työtapaturmat ja työperäiset vammat maksavat EU:lle 476 miljardia euroa vuodessa

Singaporessa 3.–6. syyskuuta pidettävässä XXI:ssä työsuojelun maailmankongressissa Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto (EU-OSHA) ja Maailman työjärjestö (ILO) esittelevät yhdessä uusia arvioita heikon työsuojelun kustannuksista. Uusien tuloksien mukaan työperäisten vammojen ja sairauksien aiheuttamat menetykset ovat maailmanlaajuisesti 3,9 prosenttia BKT:sta, ja niiden vuosittaiset kustannukset ovat noin 2 680 miljardia euroa.

Prosessiteollisuuden toiminnallisen turvallisuuden standardit päivitetty

Prosessiteollisuuden turva-automaatiojärjestelmän suunnittelulle, asennukselle, käytölle ja ylläpidolle asetetaan vaatimukset standardisarjassa SFS-EN 61511. Sarjan standardit on uudistettu, ja niiden avulla varmistetaan prosessin ja sen ohjausjärjestelmien toiminnallinen turvallisuus.