1 2 3 4 5 6 7 ... 55 »

Ilman typpidioksidipitoisuus laskenut Suomessa 40 prosenttia

Koronaviruksen myötä vähentyneet liikennemäärät ovat parantaneet kaupunkien ilmanlaatua. Katupöly kuitenkin heikentää monin paikoin ilmanlaatua.

Koronaepidemia muuttaa työn tekemisen tapoja

Koronan kaltaiset epidemiat pakottavat yritykset kehittämään teknologiavälitteistä työskentelyä. Myös asiantuntijoiden tekemä keikkatyö yleistyy, sillä työelämän nopea muutos edellyttää osaamisen jatkuvaa kehittämistä, sanoo LUT-kauppakorkeakoulun tietojohtamisen professori Kirsimarja Blomqvist kertoo LUT-yliopiston verkkosivustolla.

Kuinka desinfioida elintarviketeollisuuden kohteet viruksen varalta

Yleisesti alkoholi-, peretikkahappo- ja hypokloriittipohjaiset tuotteet ovat tehokkaimpia erilaisten virusten, kuten myös koronaviruksen COVID-19, tuhoamiseen.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki 2020 viivästyy koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki 2020 viivästyy koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi - vain kriittisimmät huoltotyöt voidaan tehdä kuluvan vuoden huhti - kesäkuun 2020 aikana.

STUK: Säteilyturvallisuus Suomessa pystytään turvaamaan koronavirusepidemiasta huolimatta

Koronaviruksen vuoksi STUK on sopeuttanut toimintansa sellaiseksi, että se selviää tehtävästään myös koronavirusepidemian laajentuessa Suomessa. STUKin työntekijät tekevät esimerkiksi mahdollisimman paljon etätöitä, jotta tartunnoilta vältytään.

VVY: Vesihuoltolaitokset ovat varautuneet turvaamaan riittävän henkilöstön epidemiatilanteessa

Suomen vesihuoltopalveluiden jatkuvuuden varmistamiseksi vesihuoltolaitokset varautuvat turvaamaan henkilöstön riittävyyttä ainakin tärkeimpien toimintojen ylläpitämiseksi. Vesihuollon toiminnan kannalta kriittisten materiaalien ja palveluiden saatavuus on myös tärkeää, kertoo Vesilaitosyhdistys VVY verkkosivustollaan.

Hiilineutraaliksi vaikka jäteautojen avulla

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen noin 140 jäteautoa alkaa kulkea biokaasulla tai uusiutuvalla dieselillä. HSY päätti helmikuussa, että jäteautoissa pitää käyttää vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten biokaasua tai uusiutuvaa dieseliä.