1 2 3 4 5 6 7 ... 50 »

Aurinkovoimala Nordean pääkonttorin katolle Helsingissä

Helen rakentaa aurinkovoimalan Nordea Campuksen katolle Helsingin Vallilassa vuoden 2019 loppuun mennessä. Arvio aurinkoenergian vuosituotannosta on 90 megawattituntia, mikä vastaa noin 45 suomalaisen kerrostalokaksion vuosikulutusta.

Kiilto kehittää muovin kierrätystä – L&T hoitaa logistiikan

Kiilto on aloittanut laajan pilottihankkeen yritysten muovijätteen vähentämiseksi.

Suomessa meni joulukuussa rikki miljoonan kerätyn rengastonnin raja

Joulukuun puolivälissä Suomalaisessa kierrätysjärjestelmässä saavutettiin ainutkertainen merkkipaalu. Tuolloin Suomessa rikottiin miljoonan kerätyn rengastonnin raja.

K-ryhmän uusi energiankierrätysjärjestelmä leikkaa ruokakauppojen lämmönkulutuksen jopa 95 prosenttia

K-ryhmä ja Granlund ovat kehittäneet K-ruokakaupoille energiankierrätysmallin, jolla lämmönkulutus pienenee parhaimmillaan 95 prosenttia ja joka muuttaa kiinteistön kerralla energian osalta lähes hiilineutraaliksi. Päästösäästöt vastaavat vajaan seitsemän tuhannen asukkaan kunnan vuosittaisia hiilidioksidipäästöjä.

TUKES: Sähkötöiden johtajilla ja käytön johtajilla on ryhdistäytymisen paikka

Sähkölaitteistojen varmennus- ja määräaikaistarkastuksissa on ilmennyt asennuksiin liittyviä puutteita. Turvalllisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) kehottaakin sähkötöiden johtajia ja käytön johtajia tehostamaan toimintaansa ja valvomaan annettujen ohjeiden noudattamista. 

SSAB aloittaa Suomessa tutkimuksen liittyen fossiilivapaan teräksen tuotantoon

Yhteistyössä Gasumin, Nesteen ja St1:n kanssa ja Business Finlandin tukemana SSAB käynnistää Energy4HYBRIT-nimisen ennakkotutkimuksen, jossa selvitetään fossiilivapaiden energialähteiden, pääasiassa biomateriaalisivuvirtojen käyttöä korvaamassa fossiilisia polttoaineita tietyissä teräksenvalmistuksen prosesseissa,esimerkiksi valssauksessa. Raahen tehdas on SSAB:n pilottitehtaana.

Onko nolla tapaturmaa saavutettavissa? 5 vinkkiä turvallisempaan teollisuusympäristöön

"Tavoitteena nolla tapaturmaa" on tuttu julistus työyhteisöissä kautta Suomen, mutta yksikään yritys ei pääse tavoitteeseen vain toivomalla vähän kovempaa.