« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 58 »

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki 2020 viivästyy koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki 2020 viivästyy koronavirustilanteen (COVID-19) vuoksi - vain kriittisimmät huoltotyöt voidaan tehdä kuluvan vuoden huhti - kesäkuun 2020 aikana.

STUK: Säteilyturvallisuus Suomessa pystytään turvaamaan koronavirusepidemiasta huolimatta

Koronaviruksen vuoksi STUK on sopeuttanut toimintansa sellaiseksi, että se selviää tehtävästään myös koronavirusepidemian laajentuessa Suomessa. STUKin työntekijät tekevät esimerkiksi mahdollisimman paljon etätöitä, jotta tartunnoilta vältytään.

VVY: Vesihuoltolaitokset ovat varautuneet turvaamaan riittävän henkilöstön epidemiatilanteessa

Suomen vesihuoltopalveluiden jatkuvuuden varmistamiseksi vesihuoltolaitokset varautuvat turvaamaan henkilöstön riittävyyttä ainakin tärkeimpien toimintojen ylläpitämiseksi. Vesihuollon toiminnan kannalta kriittisten materiaalien ja palveluiden saatavuus on myös tärkeää, kertoo Vesilaitosyhdistys VVY verkkosivustollaan.

Hiilineutraaliksi vaikka jäteautojen avulla

Pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen noin 140 jäteautoa alkaa kulkea biokaasulla tai uusiutuvalla dieselillä. HSY päätti helmikuussa, että jäteautoissa pitää käyttää vaihtoehtoisia polttoaineita, kuten biokaasua tai uusiutuvaa dieseliä.

Kansalaisille suunnattu koronavirustietoa sisältävä digipalvelu on avattu

Suomen hallitus päätti 12.maaliskuuta, että Suomessa otetaan käyttöön kansalaisille suunnattu koronavirustietoa sisältävä digipalvelu. Sähköiseen Omaolo.fi -verkkopalveluun on avattu uuden koronaviruksen aiheuttaman covid-19-taudin oirearviokysely.

Vesi- ja energialaitokset varautuvat koronaviruksen epidemiatilanteeseen

Vesilaitokset ovat saaneet ministeriöiltä ohjeistuksen, miten turvata vesihuollon toimivuus koronavirusepidemian aikana. Suurimpana uhkana vesihuollon toimintavarmuudelle pidetään vesihuoltolaitosten henkilökunnan laajamittaista sairastumista.

Neste ja Mirova sijoittavat Recycling Technologiesiin vauhdittaakseen siirtymistä kiertotalouteen muoveissa

Neste ja sijoitusyhtiö Mirova julkistivat tänään yhteensä 10 miljoonan euron sijoituksen muovin kierrätysratkaisuihin erikoistuneeseen Recycling Technologies -yhtiöön. Sijoitusten tavoitteena on vauhdittaa muovijätteen kemiallisen kierrätyksen kehitystä ja muovisektorin siirtymistä kiertotalouteen.