https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 63 »

Miljoonia kierrätettäviä laitteita hyödyntämättä

Vanhaksi jääneitä kierrätyskelpoisia sähkölaitteita löytyy valtaosalta kotitalouksia. Kiertotalouden kannalta kyse on hyödyntämättä jäävästä raaka-ainevarannosta.

Norjan Vardin telakka joutui kyberiskun kohteeksi

Norjalainen laivanrakennusyhtiö Vard vahvistaa, että sen Langstenin telakka on joutunut kyberhyökkäyksen kohteeksi. Uutispalvelu Digi.no:n mukaan telakan palvelimet ovat kiinni kiristyshaittaohjelman vuoksi.

TTK: Uusi verkkosivusto paremman sisäilman puolesta

Työturvallisuuskeskuksen (TTK) sisäilmaryhmä on julkaissut uuden Parempi sisäilma -verkkosivuston työpaikkojen tueksi sisäilma-asioiden käsittelyyn. Sivusto kokoaa hyvät käytännöt ohjeiksi työsuojelun yhteistoimintahenkilöille.

Varma ja LeaseGreen valitsivat päästövähennysprojektiinsa maalämmön ja maaviileän toteuttajaksi Rototecin

Rototec Oy ja LeaseGreen ovat solmineet sopimuksen koskien maalämmön toimittamista Varman kohteisiin. Varma on vähentämässä koko asuntokantansa hiilidioksidipäästöjä arviolta 48 prosenttia vuoteen 2023 mennessä ja muuttaa siksi energiamuodon useissa kohteissa saavuttaakseen tavoitteensa

Sähköinen tieverkko arkipäivää ehkä jo 2030-luvulla

On arvioitu, että merkittävä osa kevyestä ajoneuvoliikenteestä sähköistyy vuoteen 2030 mennessä. Väylävirasto on selvittänyt sähköistyksen toteutustapoja, kustannuksia ja vaikutuksia.

SSAB:n Raahen terästehtaalla testataan laivakuljetusten polttoaineena biokaasua

Kokeilu tehdään yhteistyössä ESL Shippingin ja Gasumin kanssa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun biokaasua käytetään laivan polttoaineena Suomessa.

Parempaa turvallisuutta teollisuusalueille uuden ohjelmiston avulla

Oululaisen Macon Oy:n ohjelmisto parantaa teollisuuslaitosten turvallisuutta. SiteSafety-sovelluksen avulla alueiden turvallisuustiedot ovat aina teollisuusalueiden työntekijöiden, urakoitsijoiden ja vierailijoiden käytössä.