« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 35 »

Kahden oululaisen pk-yrityksen yhteisponnistus Demotehdas avataan

Oulun Ruskossa käynnistetään 14.6. uusista innovatiivisista teknologioista rakentuva tuotantokonsepti. Demotehdas-projekti ravinnerikkaiden orgaanisten massojen käsittelyyn on kahden paikallisen pk-yrityksen yhteisponnistus. 

Fortum kehittää ydinvoiman purkamisteknologiaa

Fortum ja Cyclife Sweden, joka on osa EDF-konsernia, ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen ydinvoimalaitosten käytöstäpoistoon ja purkujätteiden hallintaan liittyvien kaupallisten palveluiden kehittämisestä pohjoismaisille markkinoille.

Vältä tyypilliset sudenkuopat mekaanista suunnittelua hankkiessa

Teollisuuslaitoksilla tehdään jatkuvaa lisärakentamista ja kehitysprojekteja. Yleensä niihin liittyy tarve suunnitella lisäosia putkistoihin ja teräsrakenteisiin. Mitä suunnittelua tilatessa pitäisi osata ottaa huomioon?

Prosessiteollisuuden toiminnallisen turvallisuuden standardiin korjauksia

Prosessiteollisuuden turva-automaatiojärjestelmän suunnittelulle, asennukselle, käytölle ja ylläpidolle asetetaan vaatimukset standardisarjassa SFS-EN 61511. Sarjan standardit uudistettiin 2017. Sen jälkeen osaan 1 tehtiin joitain korjauksia, jotka on nyt julkaistu erillisenä dokumenttina.

Työturvallisuuden vuositilasto 2017: Suurimmat haasteet sotealalla, kasvuyrityksissä ja ihmisten asenteissa

Työturvallisuuden suurimmat haasteet ovat sotealalla, kasvuyrityksissä ja ihmisten asenteissa. Tuoreen tilaston mukaan vain joka viides suomalaisyritys huolehtii työturvallisuudesta hyvin.

Ahlsellin ja Enexian yhteistyö alkaa – infra- ja paloturvatuotteet esillä Ahlsell Keravan avajaisissa

Pohjoismaiden johtava teknisen kaupan ammattilainen Ahlsell Oy osti kiinteiden sammutusjärjestelmien ja mekaanisten putkistotuotteiden johtavan tukkukaupan Enexia Oy:n ja sen sisaryhtiöt viime vuoden lopulla. Yhdistymisen myötä syntynyt Ahlsell Paloturva -valikoima on ensimmäistä kertaa esillä Ahlsell Keravan liiketiloissa.

Kemikaaliturvallisuus tehovalvontaan teollisuuden työpaikoilla

Työsuojeluviranomainen tekee kemikaaliturvallisuuden tehovalvontaa teollisuuden työpaikoilla sekä auto- ja moottoripyöräkorjaamoissa ensi syksynä. Tehovalvontaviikko toteutetaan lokakuussa 2018 viikolla 41 eri puolilla Suomea. Tehovalvonnan tavoitteena on varmistaa, että työpaikat laittavat kuntoon kemikaaliturvallisuuden perusasiat: kemikaaliluettelot, käyttöturvallisuustiedotteet ja kemiallisten tekijöiden riskin arvioinnin.