https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Älykkäillä jätepisteillä vähennetään jätehuollon rekkarallia

Suomalaiset ympäristöalan yritykset Hannoa Oy ja Haurun Jäteauto Oy ovat sopineet yhteistyöstä.  Tavoitteena on parantaa jätehuollon asiakastyytyväisyyttä sekä tehokkuutta ja samalla vähentää jätehuollon  aiheuttamia ympäristöpäästöjä.

hannoa_jateastiasuoja (1) (1)

Hauru on tuonut jätehuoltoon mukaan uutta teknologiaa ja varustanut jo tuhansia jätepisteitä Jaete sensoreilla, joilla mitataan jäteastioiden täyttöastetta. Tieto on yhdistetty Haurun käyttämään Vingo ajojärjestelmään, jolloin astioiden tyhjennykset voidaan tehdä älykkäästi. Näin ollen astiat tyhjennetään  oikea-aikaisesti ja toisaalta asukkaita harmittavia ylitäyttötilanteita ei myöskään synny. 

Hannoa toteuttaa jätepisteratkaisuja. Uudistuksissa jätepisteestä saadaan ympäristöönsä sopeutuvia ja  tyylikkäitä piharatkaisuja, joita asukkaiden on miellyttävä käyttää ja jotka nostavat asuntojen arvoa.  

Yhteistyössä pystytään tarjoamaan taloyhtiöille parempia jätehuoltokokonaisuuksia, vähentämään  jätehuollon ympäristövaikutuksia ja parantamaan asumismukavuutta.  

- Yhteistyömahdollisuus Haurun kanssa sopii Hannoan liiketoimintatapaan ja yrityskulttuuriin  erinomaisesti, tiivistää Hannoa Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotro.

- Näin kahdesta pk yritysten verkostosta saadaan suuri hyöty asiakkaille ja suomalaiseen jätehuoltoon. Yhteistyö on  luonteeltaan kumppaneita verkostoon kutsuvaa, eikä poissulkevaa – näin mahdollistetaan uusia  suomalaisia jätehuoltoinnovaatioita. Ensimmäiset hyödynsaajat yhteistyöstä ovat oululaiset  asiakkaat ja asukkaat. 

Älykkäiden ratkaisujen ja digitaalisuuden lisääminen jätehuoltoon on moderneinta Oulussa, jossa Haurun  älykäs Hauru Smart palvelukonsepti on saanut jo lyhyessä ajassa paljon uusia tyytyväisiä asiakkaita. Näin  myös jätehuoltopäästöt vähenevät. 

- Jätehuolto ja taloyhtiöiden kierrätyspisteet  tuovat nyt siis paitsi kustannussäästöjä, myös nostavat asunnon arvoa – tämä kaikki  mahdollista siis paremmilla suomalaisilla roskiksilla! toteaa Haurun toimitusjohtaja Mikko Hauru.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.