https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

1 2 3 4 5 6 7 ... 109 »

3.12.2020 | Alan Uutiset

Alihankinnan ensimmäisessä virtuaalitapahtumassa on 250 yritystä

Teollisuudelle suunnattu tapahtuma Alihankinta 2020 ja AlihankintaHEAT järjestetään ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisena verkossa 8.–10.12.2020. Luvassa on kolmen päivän täydeltä suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetettävää live-ohjelmaa, ennakkoon tallennettua ohjelmaa sekä Brella-verkostoitumisalustan tarjoamia teollisuuden asiantuntijoiden ja ammattilaisten kohtaamisia. 

2.12.2020 | Alan Uutiset

Viafin Service vahvistaa kunnossapitoliiketoimintaansa Varsinais-Suomessa

Viafin Service -konserniin kuuluva Viafin GAS Oy on avannut uuden toimipisteen Turun alueella. Viafin GAS Oy on erikoistunut kaasunkäyttöratkaisujen ja häiriöttömän kaasunkäytön tuottamiseen asiakkailleen.

2.12.2020 | Alan Uutiset

Infrarakentamisen digitalisoinnin toimijat Infrakit Group Oy ja Buildie Oy aloittavat yhteistyön

Infrarakennusalalle digitaalisia ratkaisuja tuottavat ohjelmistotalot Buildie Oy ja Infrakit Group Oy ovat sopineet yhteistyösopimuksen, jonka ensimmäinen askel on yhteisen rajapinnan rakentaminen ohjelmistojen välille.

1.12.2020 | Alan Uutiset

Toimialaraportti: Elintarviketeollisuus kasvaa, vaikka koronapandemia haastaa alaa

Elintarviketeollisuuden kasvuhakuisuus jatkuu. Vienti ja kansainvälistyminen nähdään keskeisenä kasvun mahdollistajana. Kotimaisen ruokajärjestelmän merkitys on laajasti tiedostettu koronapandemian aikana. Kuluvana vuonna Kiinasta on tullut toiseksi tärkein elintarvikkeiden vientimaa Ruotsin jälkeen.

30.11.2020 | Alan Uutiset

Naantalin jalostamo suljetaan maaliskuuhun mennessä

Öljynjalostaja Neste ilmoitti lopettavansa jalostustoimintansa Naantalissa maaliskuuhun 2021 mennessä. Yhtiön päätösten seurauksena Neste lopettaa noin 370 työtehtävää, joista 70 on toimihenkilöiden töitä. 

27.11.2020 | Alan Uutiset

Rahtihinnat Aasiasta Eurooppaan rajussa nousussa

Konttirahdin hinnat Aasiasta Eurooppaan kasvavat rajusti, kertoo logistiikka-alan uutissivusto The Loadstar. Sääntelyllä ei tunnuta kykenevän pysäyttämään FAK- ja GRI-hintojen nousukehitystä, jonka pelätään jatkuvan ainakin helmikuulle.

26.11.2020 | Alan Uutiset

Mineraalisektorin suhdannetilanne hyvä koronasta huolimatta – investoinnit jopa miljardi euroa

Mineraalialan yritysten liikevaihto on kehittynyt positiivisesti tänä vuonna ja kasvun arvioidaan jatkuvan ensi vuonna. Henkilöstömäärä on niin ikään kasvussa. Alan investoinnit nousevat noin miljardiin euroon vuosina 2021–23.