1 2 3 4 5 6 7 ... 60 »

22.12.2017 | Alan Uutiset

Glaston on myynyt FC-karkaisulinjan Aasian ja Tyynenmeren alueelle

Glaston on solminut vajaan 2,0 miljoonan euron arvoisen kaupan Aasian ja Tyynenmeren alueella toimivan nimekkään lasinjalostajan kanssa, joka toimittaa vaativia lasitusratkaisuja alueen arkkitehtuurilasiteollisuudelle. Karkaisulinja toimitetaan asiakkaalle kesällä 2018.

18.12.2017 | Alan Uutiset

Vastavalmistuneiden insinöörien työllisyys ja alkupalkka paranivat

Vastavalmistuneet insinöörit löytävät aikaisempaa helpommin töitä ja alkupalkat ovat samalla nousseet, kertoo Insinööriliiton uusin työmarkkinatutkimus.

7.12.2017 | Alan Uutiset

Teollisuuden kriittiset raaka-aineet huolenaiheena Tukholmassa

Ruotsin teollisuusministeriö järjesti 23.11. Tukholmassa keskustelutilaisuuden, jonka aiheena oli teollisten innovaatioiden tarvitsemat kriittiset raaka-aineet. Huolenaiheeksi nousi muun muassa EU:n energiamurroksen synnyttämä raaka-ainekysyntä, joka ei täyty ellei nykyisiä kierrätysvaatimuksia päivitetä vastaamaan tulevia tarpeita.

26.11.2017 | Alan Uutiset

Mitsubishi Materialsille kallis lasku valeuutisoinnista

Teollisuusyritys Mitsubishi Materials taistelee sen tuotteiden laatuväärennöksiä vastaan. Yhtiö yrittää korvata valeuutiset oikealla informaatiolla ja sanoo, että yli 200 koti- ja ulkomaista asiakasta on vastaanottanut vääriä tietoja Mitsubishin tuotteiden heikosta laadusta.

24.11.2017 | Alan Uutiset

Vuoden Sähköurakoitsija on valittu

Vuoden 2017 sähköurakoitsijaksi on valittu leppävirtalainen Mittasähkö Oy:n toimitusjohtaja Simo Kosunen.

22.11.2017 | Alan Uutiset

Ikkunafirma Skaalan osake-enemmistö Itävaltaan

Suomen toiseksi suurimman ikkuna- ja ovienvalmistajan Skaala Group Oy:n osakekannasta 80 prosenttia on myyty itävaltalaiselle IFN Groupille. Ostaja eli International Window Network on johtava eurooppalainen yritysryhmä, joka tarjoaa kattavia kokonaisratkaisuja ikkuna-alalla. Yhtiöt eivät julkista kauppahintaa.

20.11.2017 | Alan Uutiset

Ketterää kehitystä ja palvelumuotoilua Puolustusvoimien ICT-projekteihin

Ketterän kehittämisen ja palvelumuotoilun perusteet tulevat tutuksi Puolustusvoimien henkilökunnalle muun muassa erityisen KETTU-koulutuskokonaisuuden kautta.