1 2 3 4 5 6 7 ... 79 »

10.6.2019 | Alan Uutiset

Konevuokraaja Ramirentistä ostotarjous ranskalaiselta Loxamilta

Ranskalainen Loxam on tehnyt julkisen käteisostotarjouksen suomalaisesta konevuokrausyhtiöstä Ramirentistä.
Loxam tarjoaa Helsingin pörssiin listatun Ramirentin osakkeista yhdeksän euroa kappaleelta. Tarjous ylittää reippaasti Ramirentin perjantain päätöskurssin, joka oli 5,44 euroa osakkeelta, STT uutisoi.

6.6.2019 | Alan Uutiset

Investoinnit sähköverkkoihin tehoavat - sähkönjakelun keskeytyksiä harvemmin

Energiateollisuus ry:n keskeytystilaston mukaan sähkönjakelu oli vuonna 2018 keskeytyneenä noin 90 minuuttia sähkönkäyttäjää kohden. Taso on sama kuin viime vuonna, mutta parempi kuin aikaisempina vuosina. Taustalla ovat sähkönjakelun luotettavuuden parantamiseen tähtäävät mittavat investoinnit. 

5.6.2019 | Alan Uutiset

”Teollisuus on Suomen ja EU:n hyvinvoinnin moottori” – Suomalainen teollisuustapahtuma MPD käynnistyi

Suomalainen teollisuustapahtuma MPD käynnistyi Tampereen TähtiAreenalla. Tapahtuman avasi Tampereen täpötäydellä TähtiAreenalla Tomas Hedenborg, MPD:n järjestelytoimikunnan puheenjohtaja ja ja Euroopan valmistavan teollisuuden kattojärjestön Orgalimin presidentti.

28.5.2019 | Alan Uutiset

Suomi esittelee puhtaan energian ratkaisuja Vancouverissa

Suomi osallistuu kahteen merkittävään energia-alan ministerikokoukseen 27.-29.5.2019 Kanadan Vancouverissa. Kymmenes Clean Energy Ministerial (CEM10) ja neljännen kerran järjestettävä Mission Innovation (MI-4) kokoavat yhteen G20-maiden, Pohjoismaiden ja Euroopan komission edustajat keskustelemaan miten nopeuttaa siirtymistä puhtaan energian ratkaisuihin.

21.5.2019 | Alan Uutiset

Teollisuuden koneiden ja laitteiden vuokrauskysyntä kasvaa, alan markkinanäkymät heikentyneet

Rakennuskonevuokrauksen kasvu jatkuu kuluvan vuoden alkupuoliskon, mutta laantuu sitten hetkeksi. Vuosivolyymi jää vuonna 2019 edellisen vuoden tasolle, mutta ensi vuodelle ennakoidaan parin prosentin kasvua. den heikentyneet näkymät sekä rakentamisen aiempaa heikommat näkymät uudistalonrakentamisessa ja infrarakentamisessa. Markkinanäkymät ovat nyt heikommat kuin marraskuun 2019 ennusteessa. 

17.5.2019 | Alan Uutiset

Gasum ostaa Mäkikylän biokaasulaitoksen Kouvola Vesi Oy:lta

Gasumin ja Kouvolan Veden välisen sopimuksen mukaisesti Mäkikylän biokaasulaitos ja sen liiketoiminta sopimuksineen siirtyvät Gasumille 17.6 2019. Laitos koostuu Mäkikylän jätevedenpuhdistamon yhteydessä sijaitsevasta biokaasulaitosrakennuksesta prosessilaitteineen.

17.5.2019 | Alan Uutiset

Matti Vaattovaara ABB Power Grids Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

ABB nimittää Matti Vaattovaaran ABB Power Grids Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2019 lähtien. Vaattovaara on ollut ABB:n palveluksessa 15 vuoden ajan.