https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

1 2 3 4 5 6 7 ... 118 »

25.5.2021 | Alan Uutiset

Suomalaisten startupien kasvurahoituspotti lähes tuplaantui vuodessa, lähestyy miljardia euroa

Kotimaiset startupit keräsivät viime vuonna ennätysmäärän kasvurahaa. Kahtena edellisenä vuotena saavutettu puolen miljardin rajapyykki oli jo ennätys, mutta viime vuonna kertynyt summa on lähes kaksinkertainen, yhteensä 951 miljoonaa euroa.

25.5.2021 | Alan Uutiset

VM: Lämpöpumppujen, konesalien ja sähkökattiloiden sähköveroalennukselle tukea selvityksestä

Valtiovarainministeriön teettämän selvityksen mukaan veronalennukset lisäisivät kiinnostusta erilaisten hiilineutraaliutta edistävien ratkaisujen laajempaan käyttöönottoon. Kaukolämmön hintaan muutoksella ei arvioida olevan juurikaan vaikutusta.

24.5.2021 | Alan Uutiset

Konwell laajentaa tarjontaansa ostamalla Kaasulaite Lennart Wikström Oy:n liiketoiminnan

Strategisen liiketoimintakaupan myötä Oy Konwell Ab voi tarjota asiakkailleen laajoja ja vaativia neste- ja maakaasujärjestelmien toimituskokonaisuuksia, kun alan pitkän linjan asiantuntija Lennart Wikström siirtyy Konwellin palvelukseen.

19.5.2021 | Alan Uutiset

Onko IoT-teollisuus kriisin partaalla? – Monta tekijää taustalla

IoT-teollisuus on kriisin partaalla maailmanlaajuisesta puolijohdepulasta, kehittäjien vähyydestä ja verkkoon liitettyjen laitteiden kasvavasta kysynnästä johtuen. Forresterin Qt:lle tuottama maailmanlaajuinen tutkimus osoittaa, että nämä asiat yhdessä ovat luoneet alalle suuria ongelmia. Yli 80 prosentilla valmistajista on tällä hetkellä haasteita digitaalisten tuotteiden ja palveluiden tuotannossa.

12.5.2021 | Alan Uutiset

STK ry:n jäsenkysely: Sähkötekniselle alalle tarvitaan lisää osaajia

Sähköistysala näkee työvoiman saannin yhdeksi keskeisistä haasteista tulevaisuudessa. Kolmannes STK:n jäsenkyselyyn vastanneista yrityksistä arvioi tarvitsevansa lisää työvoimaa jo lähitulevaisuudessa. Alalle toivotaan erityisesti ammattilaisia, joilla on myös kaupallista osaamista ja kielitaitoa.

12.5.2021 | Alan Uutiset

Gasum kehittää uusia konsepteja jätevesilietteiden ravinteiden talteenottoon ja kierrätykseen

Ympäristöministeriön tukemassa kaksivuotisessa  JÄRKKI (Jäteveden ravinteet keskittäen kiertoon) -hankkeessa  yhdistetään uusia jätevesilietteiden käsittelyteknologioita keskitetyiksi lietteidenkäsittelykonsepteiksi ja arvioidaan näiden ympäristökestävyyttä elinkaaritarkastelun avulla.

5.5.2021 | Alan Uutiset

Alihankinta-messut järjestetään 21.–23. syyskuuta 2021 Tampereella

Tampereen Messut -konserni vahvistaa, että messukausi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa alkaa syyskuun alussa järjestettävillä kuluttajamessuilla. Ammattimessuista ensimmäisenä järjestetään 21.–23. syyskuuta 2021 teollisuuden odotettu ykköstapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen täyttävään tapahtumaan on tulossa noin tuhat näytteilleasettajaa. Messujen teemana säilyy Datasta bisnestä.