https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

1 2 3 4 5 6 7 ... 123 »

29.9.2021 | Alan Uutiset

Suomi jalostaa fuusioreaktorin monialaista tutkimusta bisnekseksi

VTT:n johtama yritysten ja tutkimusorganisaatioiden ryhmä on käynnistänyt hankkeen, joka edistää suomalaisen teollisuuden osallistumista Iter-fuusioreaktorin rakentamiseen ja syntyvien innovaatioiden hyödyntämistä muilla aloilla. Etelä-Ranskaan rakenteilla oleva Iter on fuusioenergian hyödyntämiseen tähtäävän tutkimustyön lippulaivaprojekti.

28.9.2021 | Alan Uutiset

Alihankinta-messujen avaus antoi uskoa tulevaan

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 järjestettiin 21.–23.9.2021 pandemian tuoman välivuoden jälkeen. Tapahtuma kokosi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 917 näytteilleasettajaa 16 maasta ja 7460 kävijää.

28.9.2021 | Alan Uutiset

Suomalainen teknologiayhtiö Unikie perustaa kehitysyksikön Viroon

Älykkäiden, reaaliaikaiseen päätöksentekoon kykenevien koneiden, autojen ja teollisuuden sovellusten edelläkävijä, suomalainen teknologiayhtiö Unikie laajenee Viroon.

28.9.2021 | Alan Uutiset

Ensimmäinen ja ainut suomenkielinen generaattorikirja

Generaattorit: käyttö, huolto ja kunnossapito -kirja on käytännönläheinen generaattorikäsikirja alalla työskenteleville ammattilaisille ja toisaalta sisältää syvemmälle menevää kerrontaa laitteistojen rakenteesta ja toiminnasta.

23.9.2021 | Alan Uutiset

Konkurssiaaltoa ei tullutkaan – miten suojautua asiakasyritysten maksuvaikeuksilta

Koronapandemian alkaessa ekonomistit ympäri maailman ennustivat kaikkien aikojen konkurssiaaltoa. Valtioiden nopeasti liikkeelle polkaisemat tukitoimet, lainojen lyhennysvapaat ja verottajan myöntämät lykkäykset ovat toistaiseksi suojanneet yrityksiä konkursseilta. Määräaikaiset lainsäädännön muutokset ja valtioiden tukitoimet ovat kuitenkin päättyneet kesällä 2021 tai päättyvät viimeistään kuluvan syksyn aikana.

23.9.2021 | Alan Uutiset

Alihankinta 2021: Suomen teollisuus koolle Tampereelle

Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden ja Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 käynnistyi Tampereella. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 21.–23. syyskuuta järjestettävillä messuilla on yli 900 näytteilleasettajaa 16 maasta.

23.9.2021 | Alan Uutiset

Ammattitaudit rasittavat myös julkista taloutta - asbestin aiheuttama syöpä kärjessä

Vain kolmasosa ammattitaudiksi todetun syövän hoitoon liittyvistä terveydenhuollon kuluista päätyy korvausvelvollisten vakuutusyhtiöiden maksettavaksi. Entistä tehokkaampien, mutta kalliiden hoitomuotojen yleistyessä tämä voi tarkoittaa miljoonien eurojen ylimääräisiä kuluja julkiselle terveyspalvelujärjestelmälle.