https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

1 2 3 4 5 6 7 ... 116 »

8.4.2021 | Alan Uutiset

Energia-ala palkkaa ison joukon nuoria kesätöihin koronatilanteenkin keskellä

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n yrityskyselyn mukaan energia-alan yritykset palkkasivat viime kesänä keskimäärin 13 prosenttia kesätyöntekijöitä yritysten henkilöstömäärästä. Valtaosa energiayhtiöistä aikoo palkata kesällä 2021 vähintään saman verran nuoria kuin viime kesänä: 15 prosenttia yrityksistä palkkaa jopa enemmän kesätyöntekijöitä kuin viime vuonna.

8.4.2021 | Alan Uutiset

Terveysteknologian vienti kasvaa – Vaikuttavuus on vientilukuja suurempaa

Terveysteknologia on yksi merkittävimmistä korkean teknologian vientialoista. Ala on kasvanut vuosittain jo reilun 20 vuoden ajan ja tuonut ulkomaankauppaan 14 miljardin euron ylijäämän. Terveysteknologia ry:n toimitusjohtaja Saara Hassisen mukaan alan vaikuttavuus on kuitenkin vientilukuja huomattavasti suurempi. 

7.4.2021 | Alan Uutiset

Osa Laanilan Voiman henkilöstöstä siirtyy Oulun Energian palvelukseen

Pohjolan Voiman tytäryhtiön Laanilan Voiman tuotannollinen toiminta on loppunut maaliskuun lopussa. Laanilan Voiman tuotannollinen toiminta loppui, koska Pohjolan Voiman asiakkaat Oulun Energia ja Kemira Oyj toteuttavat energiatoimintojen uudelleenjärjestelyjä Oulussa sijaitsevalla Laanilan teollisuusalueella.

6.4.2021 | Alan Uutiset

SESKO julkaisi sähköautosanaston: ota sähköisen liikenteen termistö haltuun!

Sähköautosanaston tarkoituksena on yhtenäistää alan terminologiaa.

6.4.2021 | Alan Uutiset

Sähkön hinta negatiivinen Ruotsissa ja Suomessa toisena pääsiäispäivänä 5.4.2021 aamuyöstä

Pääsiäisen johdosta sähkön kulutus on ollut teollisuudessa, toimistoissa ja kaupoissa pientä. Samanaikaisesti ulkolämpötila ei ole ollut erityisen kylmä. Negatiiviset hinnat Ruotsissa ovat suhteellisen epätavallisia, mutta niiden odotetaan lisäävän, koska tuulivoimaa rakennetaan koko ajan lisää. Pohjoismaiden energiansaannin vaihtelevin tekijä on tuuli. 

1.4.2021 | Alan Uutiset

Sitowise kehittää Väyläviraston ratatietojärjestelmiä

Sitowise on voittanut kilpailutuksessa sopimuksen Väyläviraston ratatietojärjestelmien jatkokehittämisestä. Sopimuksen arvo Sitowiselle on 3,84 miljoonaa euroa ja sen kesto on neljä vuotta.

30.3.2021 | Alan Uutiset

Ruotsalaisyhtiö Essity ottaa nesteytetyn biokaasun koekäyttöön – tavoitteena fossiiliton tuotantoprosessi

Gasum kertoo toimittaneensa ruotsalaisasiakkaalleen Essitylle ensimmäisen erän nesteytettyä biokaasua (LBG). Essity käyttää jo ennestään nesteytettyä maakaasua (LNG) ja ottaa nyt koekäyttöön uusiutuvan LBG:n.