« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 73 »

11.9.2018 | Alan Uutiset

Pääkaupunkiseudun uusi posteljooni: PKS Jakelu Oy aloittaa toimintansa

PKS Jakelu Oy jätti tänään, 11.9.2018 postitoimintailmoituksen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueille. Yhtiö tulee toimimaan Jakeluyhtiö Suomen verkostossa ja keskittyy osoitteellisten tuotteiden (kirjeet, aikakauslehdet ja pienpaketit) päiväjakeluun edellä mainittujen kaupunkien alueella.

7.9.2018 | Alan Uutiset

Pekka Ruutu aloitti pestinsä Eforan toimitusjohtajana

Pekka Ruutu on aloittanut työnsä Eforan toimitusjohtana 1.9.2018. Ruutu siirtyi Eforalle Quant Finland Oy:ltä Suomen ja Baltian operatiivisen johtajan tehtävästä.

5.9.2018 | Alan Uutiset

KemiDigi etenee, käyttäjätestit jatkuvat

KemiDigi-hanke (kemikaalitietojen digitaalinen hallinta) kerää yhteen kemikaaleihin liittyvät tiedot ja yksinkertaistaa yritysten ilmoitusvelvollisuuksia kemikaaleihin liittyen. Järjestelmän kautta yritykset tekevät muun muassa markkinoille saattamistaan kemikaaleista kemikaali-ilmoitukset sekä ylläpitävät muun muassa lupa- ja valvonta-asioihin tarvitsemiaan kemikaaliluetteloita.

28.8.2018 | Alan Uutiset

Syksyn satoa: halogenivalot himmenevät EU-maissa

EU:n halogeenidirektiivi tulee voimaan syyskuun alussa, jolloin halogeenipolttimot korvataan energiaa säästävillä ja vähempiä päästöjä aiheuttavilla led-valoilla. Halogeenit himmenevät asteittain, sillä kauppiaat saavat myydä jäljellä olevat varastonsa loppuun.

22.8.2018 | Alan Uutiset

Juuri Partnersilta miljoonasijoitus Flowplus Oy:hyn

Juuri Partners Oy on tehnyt miljoonien eurojen sijoituksen virtaustekniikan huolto- ja kunnossapitopalveluita tarjoavan Flowplus Oy:n toimintaan. Tavoitteena on kasvattaa Flowplus Oy:stä maanlaajuinen ketju toimipisteverkosto kaksinkertaistamalla. IoT-teknologiaan ja digitaalisuuteen panostava yhtiö satsaa merkittävästi myös ennakoivan kunnossapidon ja energia-auditoinnin kehittämiseen.

13.8.2018 | Alan Uutiset

Fortum myy käyttö- ja kunnossapitoliiketoimintansa Naantalissa Turku Energialle

Turun Seudun Energiantuotanto Oy (TSE) keskittää Turun ja Naantalin voimalaitostensa käytön ja kunnossapidon yhdelle palveluntoimittajalle, Turku Energialle. Tällä hetkellä Turun laitoksilla toiminnasta vastaa Turku Energia ja Naantalin laitoksilla Fortum. TSE on Fortumin osaomisteinen yhtiö.

8.8.2018 | Alan Uutiset

Sukupolvi vaihtuu Tehohydrossa – uudet omistajat löytyivät läheltä

Hydrauliikkaan ja pneumatiikkaan erikoistuneen lappeenrantalaisen Tehohydron omistaja vaihtuu. Yrityksen perustaja, omistaja ja toimitusjohtaja Kai Vainio myy yrityksen koko osakekannan Hanna Tirroselle, Mikko Vainiolle, Heli Hirvoselle ja Teemu Nurmelle.