https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 133 »

20.12.2021 | Alan Uutiset

Vihreä energia auttoi Secoa saavuttamaan päästötavoitteet yhdeksän vuotta ennen määräaikaa

Vihreä sähkö ja uusiutuvien energialähteiden sertifikaatit Yhdysvalloissa ja Intiassa ovat auttaneet Secoa saavuttamaan vuoden 2030 päästötavoitteet yhdeksän vuotta ennen tavoiteaikataulua, minkä lisäksi yritys on tehnyt myös kustannussäästöjä.

17.12.2021 | Alan Uutiset

Pula sähköpyörämekaanikoista haasteena alan kehitykselle, alan koulutus käyntiin

Pyöräilyharrastus on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina ja positiivinen ilmiö on luonut myös erilaisia haasteita. Haasteet näkyvät viikkokausien mittaisina jonoina pyörähuollossa ja uusien pyörien saatavuus ongelmina. TTS Työtehoseura ja Sähköpyöräkeskus yhdessä alan toimijoiden kanssa aloittaa uusien sähköpyörämekaanikkojen koulutuksen kevättalvella tilanteen parantamiseksi. 

17.12.2021 | Alan Uutiset

Biometaanin tuotanto on monikertainen vuonna 2025

Biometaanin ja biokaasun tuotantokapasiteetti on kasvussa. Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n arvion mukaan uutta tuotantokapasiteettia on käytössä vuonna 2025 noin 330 GWh, josta 82 prosenttia olisi biometaanin tuotantoa.

13.12.2021 | Alan Uutiset

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Hans Martens jatkaa yrityksessä johdon tukena ja hallituksen jäsenenä sekä SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtajana.

13.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise laajentaa palveluntarjontaansa siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa

Sitowise on ostanut osan VRT Finland Oy:n liiketoiminnasta. Kauppa laajentaa Sitowisen palveluita siltojen ja taitorakenteiden vedenalaisten tutkimusten parissa ja vie osaamisen maailman parhaaksi.

7.12.2021 | Alan Uutiset

Digita ja Inergia solmivat sopimuksen IoT-verkon hyödyntämisestä

Inergia -konserniin kuuluvat yhtiöt Inarin Lapin Vesi Oy, Inergia Lämpö Oy ja Tunturiverkko Oy ovat solmineet Digitan kanssa viiden vuoden sopimuksen vesihuollon, kaukolämmön sekä sähköverkon digitalisoinnista Digitan LoRaWAN-teknologiaan pohjautuvan IoT-verkon avulla. 
 

1.12.2021 | Alan Uutiset

Sitowise ja Livair yhdistävät voimansa

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj on ostanut vuonna 1990 perustetun LVI-tekniikan suunnitteluun ja konsultointiin erikoistuneen espoolaisen Livair Oy:n.