https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 116 »

20.1.2021 | Alan Uutiset

Kilpi­lahden hukka­läm­pö­hanke kattaisi toteu­tuessaan neljäsosan pääkau­pun­ki­seudun kauko­lämmön tarpeesta

Fortum, pääkaupunkiseudun muut energiayhtiöt sekä Kilpilahdessa toimivat Neste ja Borealis teettivät vuonna 2019 esiselvityksen Kilpilahden hukkalämmön hyödyntämisestä kaukolämmön tuotannossa. Hukkalämpöhanke etenee nyt kannattavuusselvitysvaiheeseen. Porvoon Kilpilahden tehdasalueelta saatava hukkalämpö riittäisi kattamaan noin neljäsosan koko pääkaupunkiseudun kaukolämpöverkkojen lämmön tarpeesta, ja lämpöä riittäisi lisäksi Keravalle ja Sipooseen.

18.1.2021 | Alan Uutiset

Gasumin biojätteen siirtokuormausasema Vantaalla on auennut

Vantaan Viinikkalassa sijaitseva Gasumin biojätteen siirtokuormausasema on auennut. Siirtokuormausasemalla vastaanotetaan kiinteitä ja lietemäisiä biojätteitä vuodessa 34 000 tonnia. 

15.1.2021 | Alan Uutiset

Ympäristöministeriöltä tukea tuulivoimarakentamiseen

Ympäristöministeriö kertoo myöntäneensä yhteensä 840 000 euroa kahdeksan kunnan ja yhdeksän maakunnan liiton alueen tuulivoimarakentamisen selvityksiin ja suunnitteluun. 

21.12.2020 | Alan Uutiset

YIT myy Murtomäen tuulivoimahankkeen Ålandsbanken Tuulivoima Erikoissijoitusrahastolle

Rakennusyhtiö YIT Oyj kertoo myyneensä kehittämänsä Murtomäen tuulivoimapuiston hankeoikeudet Ålandsbanken Tuulivoima Erikoissijoitusrahastolle. Osapuolet sopivat samalla Murtomäen tuulivoimapuiston infrastruktuurin urakoinnista sekä rakennuttamispalvelusta, jotka YIT toimittaa ostajalle.

21.12.2020 | Alan Uutiset

Fortum myy vesivoimatoimintojaan Ruotsissa

Energiayhtiö Fortum Oyj on päättänyt myydä kahdeksan pientä vesivoimalaitosta Ruotsissa Downing Renewables & Infrastructure Trust:lle. 

7.12.2020 | Alan Uutiset

Viafin Service Oyj ostaa huolto- ja kunnossapitoyhtiö Astepa Oy:n

Viafin Service Oyj on sopinut ostavansa Astepa Oy:n osake-enemmistön. Ostettavan yhtiön liikevaihto oli noin 2,35 miljoonaa euroa ja käyttökate noin 0,18 miljoonaa euroa vuonna 2019. Astepa Oy työllisti 31.12.2019 noin 30 henkeä.

4.12.2020 | Alan Uutiset

Metso Outotecille sadas elinkaaripalvelusopimus kivenmurskausteollisuuden asiakkaiden kanssa Intiassa

Metso Outotec on solminut Intiassa sadannen elinkaaripalvelusopimuksen kivenmurskausteollisuuden asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntaan kuuluu suuria ja keskisuuria louhoksia ja kivenmurskausurakoitsijoita. Ensimmäiset elinkaaripalvelusopimukset tehtiin Intiassa vuonna 2004, ja viime vuosina sopimusten määrä on kasvanut huomattavasti.