https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 121 »

6.4.2021 | Alan Uutiset

SESKO julkaisi sähköautosanaston: ota sähköisen liikenteen termistö haltuun!

Sähköautosanaston tarkoituksena on yhtenäistää alan terminologiaa.

6.4.2021 | Alan Uutiset

Sähkön hinta negatiivinen Ruotsissa ja Suomessa toisena pääsiäispäivänä 5.4.2021 aamuyöstä

Pääsiäisen johdosta sähkön kulutus on ollut teollisuudessa, toimistoissa ja kaupoissa pientä. Samanaikaisesti ulkolämpötila ei ole ollut erityisen kylmä. Negatiiviset hinnat Ruotsissa ovat suhteellisen epätavallisia, mutta niiden odotetaan lisäävän, koska tuulivoimaa rakennetaan koko ajan lisää. Pohjoismaiden energiansaannin vaihtelevin tekijä on tuuli. 

1.4.2021 | Alan Uutiset

Sitowise kehittää Väyläviraston ratatietojärjestelmiä

Sitowise on voittanut kilpailutuksessa sopimuksen Väyläviraston ratatietojärjestelmien jatkokehittämisestä. Sopimuksen arvo Sitowiselle on 3,84 miljoonaa euroa ja sen kesto on neljä vuotta.

30.3.2021 | Alan Uutiset

Ruotsalaisyhtiö Essity ottaa nesteytetyn biokaasun koekäyttöön – tavoitteena fossiiliton tuotantoprosessi

Gasum kertoo toimittaneensa ruotsalaisasiakkaalleen Essitylle ensimmäisen erän nesteytettyä biokaasua (LBG). Essity käyttää jo ennestään nesteytettyä maakaasua (LNG) ja ottaa nyt koekäyttöön uusiutuvan LBG:n.

29.3.2021 | Alan Uutiset

EcoUpin kehittämä menetelmä muuttaa rakennuksien purkuvillan ongelmajätteestä uusiomateriaaliksi

Suomalainen kiertotalouden asiantuntijayritys EcoUp on tuonut ensimmäisenä markkinoille ekologisen menetelmän purkuvillan kierrättämiseen. Rakentamisen jätteenä syntyvän mineraalivillan, lasi- ja kivivillan, kierrättäminen on ollut tähän saakka erittäin vaikeaa. Purkuvilla ei ole kelvannut energiajakeeksikaan vaan on tähän asti päätynyt kaatopaikalle, jonne se on maatumattomana jäänyt pysyvästi.

26.3.2021 | Alan Uutiset

Säteilyturvakeskus on myöntänyt OL3-laitosyksikölle polttoaineenlatausluvan

Säteilyturvakeskus (STUK) on tänään 26. maaliskuuta 2021 myöntänyt Olkiluoto 3 -laitosyksikölle polttoaineenlatausluvan. STUK on luvan myöntämisellä todentanut TVO:n valmiuden polttoaineen lataamisen aloittamiseen. 

24.3.2021 | Alan Uutiset

FF-Futurella uusi teknologia biomuovin valmistukseen

Salolaisen Niemisen suvun yritykset suunnittelevat Uuteenkaupunkiin pilottilaitosta, joka valmistaa biomuovia soijan tähdeaineesta. Ensimmäisenä maailmassa biomuovia tehtäisiin ravinnoksi kelpaamattomasta raaka-aineesta.