https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 133 »

25.1.2022 | Alan Uutiset

Uusi bioteollisuuslaitos Joensuuhun – torrefioidun biomassan valmistus alkaa 2023

Joensuu Biocoal Oy rakentaa torrefioitua biomassaa valmistavan bioteollisuuslaitoksen Joensuuhun. Torrefioitu biomassa korvaa kivihiilen käyttöä esimerkiksi sementti- ja terästeollisuudessa. Investoinnin arvo on noin 20 miljoonaa euroa.

21.1.2022 | Alan Uutiset

VTT:n Antti Vasara listaa teknologia-aloja, joilta nousee Suomen seuraavia startup-menestyjiä

VTT:n toimitusjohtaja Antti Vasara listaa uudessa julkaisussaan uudet materiaalit, nanoelektroniikan ja terveysteknologian niin sanotuiksi syväteknologian alueiksi, joilla suomalaisosaaminen voi mullistaa globaalia taloutta ja luoda uutta, kestävää teollisuutta Suomeen.

18.1.2022 | Alan Uutiset

Lämmitys sähköistyy – Lämpöpumppujen myynti kasvoi 25 prosenttia

Lämmityksen sähköistyminen on Suomessa hyvässä vauhdissa.  Suomen 1,2 miljoonaa lämpöpumppua tuottavat jo lähes 20 prosenttia lämmityksestä. Lämpöpumppumarkkina kasvoi vuonna 2021 yli 25 prosenttia, kertoo Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry.

13.1.2022 | Alan Uutiset

Sähkötekniikan tukkumyynti kasvoi 8,4 prosenttia edellisvuodesta

Sähköteknisten tuotteiden tukkumyynnin arvo vuonna 2021 oli 1145 miljoonaa euroa, mikä on enemmän kuin yhtenäkään vuonna aiemmin. Kasvua edellisvuodesta oli 8,4 prosenttia, ja viimeisen vuosineljänneksen kasvu ylsi jopa 15,9 prosenttiin verrattuna vuoden takaiseen.

12.1.2022 | Alan Uutiset

Caverion luopuu tytäryhtiöstään Venäjällä

Caverion on päättänyt myydä Venäjän tytäryhtiönsä (JSC “Caverion Rus”) koko osakekannan Aim Cosmetics Rus, LTD:lle. Kauppa käsittää Caverionin koko Venäjän operatiivisen toiminnan, joka on keskittynyt Pietarin ja Moskovan alueille. Kaupan toteuttamisen jälkeen Caverion-konserni ei enää toimi Venäjällä.

12.1.2022 | Alan Uutiset

Sähkön hintakriisi ja talouden odotettua nopeampi elpyminen pysäytti päästöjen laskun vuodeksi 2021

Normaalit talvilämpötilat ja talouden odotettua nopeampi toipuminen koronasta nostivat sähkönkulutuksen takaisin aiemmalle tasolle vuonna 2021. Tuotannon lisäys katettiin uusiutuvalla energialla, joten päästöt eivät sähkön käytön kasvusta huolimatta nousseet. Turpeen käyttö sähkön tuotannossa väheni kahteen prosenttiin, selviää Energiateollisuus ry:n raportista*.

12.1.2022 | Alan Uutiset

Ponsse avasi uuden huoltopalvelukeskuksen Joensuuhun

Ponssen mukaan noin 2,5 miljoonan euron investoinnin taustalla on markkinaosuuden sekä konekannan kasvu Itä-Suomessa ja halu palvella asiakkaita entistäkin paremmin.