« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 77 »

12.3.2019 | Alan Uutiset

Caverion ostaa Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan toiminnot

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Maintpartner Holding Oy:n kanssa Maintpartner Group Oy:n kaikkien osakkeiden ostamisesta, mukaan lukien sen Suomen, Puolan ja Viron tytäryhtiöt. Kauppaan ei kuulu Maintpartner Group Oy:n Ruotsin tytäryhtiö. Maintpartner Holding Oy:n omistavat suomalaisen pääomasijoitusyhtiö CapMan Buyoutin hallinnoimat rahastot.

10.3.2019 | Alan Uutiset

Uusi Teollisuus: Futuristit kertovat, miten maailman muutos näkyy teollisuudessa

Tulevaisuuden tutkija Elina Hiltunen ja digitaalisen työn asiantuntija Esko Kilpi valottavat erilaisia näkökulmia tulevaisuuden työhön maaliskuussa järjestettävässä Uusi Teollisuus -tapahtumassa Tampereella. 

6.3.2019 | Alan Uutiset

Uusi tekoälyn yleisteos paljastaa Googlen algoritmien suomalaisalkuperän

Helsingin Sanomista eläköitynyt toimittaja Timo Siukonen ja Jyväskylän yliopiston professori Pekka Neittaanmäki ovat koostaneet tuoreen Mitä tulisi tietää tekoälystä -teoksensa ihmislähtöiseksi näkemykseksi tekoälystä. Julkistustilaisuudessa puhuneen Siukosen mukaan hänen osuutensa kirjasta on humanistin näkemys tekoälystä. Se on syntynyt uteliaisuudesta, ja tavoitteena on ollut, että Pihtiputaan mummokin ymmärtää.

6.3.2019 | Alan Uutiset

Suomalainen tekoälyn perusteos – Mitä tulisi tietää tekoälystä?

Tekoälystä puhuvat nyt kaikki, mutta mitä siitä on olennaista ymmärtää? Uusi tekoälyn peruskirja ”Mitä tulisi tietää tekoälystä?” on tarkoitettu kaikille uudesta tekniikasta kiinnostuneille.

2.3.2019 | Alan Uutiset

ChemBio Finland 2019 – kemian ja bioalan huipputapahtuma 27.–28.3. Messukeskuksessa

ChemBio Finland on Pohjoismaiden johtava kemian ja bioalan tapahtuma, joka järjestetään 27.–28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

1.3.2019 | Alan Uutiset

SSAB palkkaa noin 800 kesätyöntekijää Suomessa

SSAB kertoo hakevansa jälleen kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Tänä vuonna kesätyöpaikkoja on tarjolla eniten Raahen tehtaalla, jonne palkataan noin 600 kesätyöntekijää. Tehtävät sijoittuvat pääasiassa tehtaan eri prosesseihin, kunnossapitoon, laboratorioihin ja kiinteistöhuoltoon. Lisäksi kesätyöpaikkoja on tarjolla tehtaan ympäristö- ja energiatiimissä, prosessikehityksessä, hankinnassa ja tuotannonohjauksessa.

26.2.2019 | Alan Uutiset

Porsche tuo sähköautot Leipzigin tehtaalleen

Porsche AG:n johtoryhmä on tehnyt päätöksen Macan -mallisarjan valmistamisesta täyssähköautona seuraavasta mallisukupolvesta alkaen. Tämä on jatkoa Porschen tuotevalikoiman laajentumiselle sähköautoihin: Porschen ensimmäinen täyssähköinen urheiluauto Taycan lanseerataan vuoden 2019 lopulla.