« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 92 »

16.12.2019 | Alan Uutiset

Toimitukset työmaalle kiinteällä kuukausikustannuksella

Hilti (Suomi) Oy lanseeraa tammikuussa 2020 kuukausiveloitteisen rahtipalvelun, jossa rahtien kustannus kuukaudessa on aina sama riippumatta tilausmääristä.

10.12.2019 | Alan Uutiset

Rakennuskonevuokraus kääntyy ensi vuonna taas kasvuun

Suomen talouden ja rakentamisen aiempaa hieman myönteisemmät odotukset näkyvät rakennuskoneiden vuokrakysynnässä sekä kuluvana että ensi vuonna. Maailmantalouden näkymissä ei ole tapahtunut juurikaan muutoksia: kasvuvauhti hiipuu, mutta taantumaa ei ennakoida.  Vuonna 2021 sekä rakentamisen että rakennuskoneiden käytön ennakoidaan vähenevän selvästi, Forecon Oy:n tuoreesta selvityksestä käy ilmi.

5.12.2019 | Alan Uutiset

Konecranes vahvistaa markkina-asemaansa Kaakkois-Aasiassa ostamalla MHE-Demagin

Konecranes vahvistaa markkina-asemaansa nopeasti kasvavilla Kaakkois-Aasiassa ostamalla MHE-Demagin. Yritysosto kasvattaa Konecranesin liikevaihtoa Aasian ja Tyynenmeren alueella noin 30 prosenttia. Kaupan odotetaan toteutuvan 2.1.2020.

4.12.2019 | Alan Uutiset

Savosolar aloittaa aurinkolämpöjärjestelmäyhteistyön saksalaisyhtiö Uniperin kanssa

Mikkeliläisyhtiö Savosolar on solminut aiesopimuksen yhteistyöstä suurien aurinkolämpöjärjestelmien toteutuksessa teollisuuden prosessilämmön ja kaukolämmön tarpeisiin Fortumin osakkuusyhtiö Uniperin kanssa. Suunniteltu yhteistyö saksalaisyhtiön kanssa sisältää järjestelmien myynnin, suunnittelun, toteutuksen ja tarvittaessa operoinnin. 

29.11.2019 | Alan Uutiset

Caverion saattaa päätökseen Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan toimintojen ostot

Caverion on tänään saattanut päätökseen Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan toimintojen ostot CapManin hallinnoimilta rahastoilta 34 miljoonan euron kauppahinnalla. Osana kaupan toteutumista, Caverion on sitoutunut divestoimaan noin 6,5 prosenttia Teollisuuden ratkaisut -divisioonan kaupan jälkeisestä Suomen liikevaihdosta. 

25.11.2019 | Alan Uutiset

Rakennuslehti: Helsinki haluaa muuttaa kunnossapitolakia sujuvoittaakseen katutöitä

Helsinki haluaa saada kunnossapitolain muutosten kautta lisää valtuuksia puuttua kaupunkilaisia piinaaviin katutöihin. ”Sama kadunpätkä voidaan avata uudestaan ja uudestaan eikä kaupunki voi sitä estää”, Helsingin pormestari Jan Vapaavuori sanoo Rakennuslehti.fi -verkkosivuston haastattelussa.

22.11.2019 | Alan Uutiset

Caverion on saanut Kilpailu- ja kuluttajavirastolta hyväksynnän Maintpartnerin Suomen toimintojen ostolle

Caverion on saanut Kilpailu- ja kuluttajavirastolta hyväksynnän Maintpartnerin Suomen toimintojen ostolle. Kilpailu- ja kuluttajaviraston päätös sisältää tiettyjä ehtoja, joiden mukaan Caverion sitoutuu divestoimaan noin 6,5 prosenttia Teollisuuden ratkaisut -divisioonan kaupan jälkeisestä Suomen liikevaihdosta (noin 300 miljoonaa euroa vuonna 2018).