« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 79 »

9.4.2019 | Alan Uutiset

"Historiallinen takinkääntö" - Norjan öljyrahasto satsaa uusiutuvaan energiaan

Maailma muuttuu ja niin muuttuu myös Norjan upporikas öljyrahasto. Tuhannen miljardin dollarin arvoinen kansallinen rahasto alkaa sijoittaa miljardeja aurinko- ja tuulivoimaan sekä muihin uusiutuvan energian hankkeisiin.

8.4.2019 | Alan Uutiset

Rikasta Pohjoista 2019: virtuaalitodellisuus muuttaa tehtaiden toimintaa

Rikasta pohjoista on vuosittain Kemissä järjestettävä teollisuusfoorumi ja -seminaari. Tämän vuoden teemoja ovat teolliset innovaatiot ja käyttövarmuuden uudet teknologiat.

8.4.2019 | Alan Uutiset

Jätedieseliä markkinoidaan kustannustehokkaimpana keinona vähentää liikenteen päästöjä – asiantuntijan mukaan tuote on hyvä, mutta yksistään sillä...

Edullisin tapa vähentää 90 prosenttia kasvihuonepäästöjä heti. Näin valtion osin omistama öljynjalostusyhtiö Neste markkinoi uusiutuvaa dieseliään, jonka se lupaa vähentävän ilmastoa rasittavia päästöjä radikaalisti.

3.4.2019 | Alan Uutiset

Master data -kirjasta löydät perustiedot datan hallinnasta ja sen hyödyntämisestä

Kaikessa liiketoiminnassa käytetään nykyään tavalla tai toisella dataa. Uudet tekniset innovaatiot, edistyneen analytiikan tuleminen, koneäly ja muut trendit tuovat monia mahdollisuuksia datan hyödyntämiselle. Taru Väreen Master data -kirja kertoo kaiken mitä tarvitsee tietää master datasta. 

1.4.2019 | Alan Uutiset

Suomi pyrkii akkuliiketoiminnan kärkijoukkoihin

Business Finlandin tilaamassa tuoreessa selvityksessä tarkasteltiin suomalaisen akkutoimialan tilaa ja valmiuksia perustaa akkuekosysteemejä Suomeen. Tutkimusta varten haastateltiin yli sataa asiantuntijaa alan suomalaisista ja eurooppalaista yrityksistä sekä tutkimuslaitoksista. Selvitys antaa suuntaviivoja alan kehitystoimintaan.

25.3.2019 | Alan Uutiset

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalle autoteollisuuden IATF 16949:2016 -sertifiointi

DNV GL sertifiointilaitos on arvioinut SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan toimintaa. Tehtaalle on myönnetty autoteollisuuden IATF 16949:2016 – sertifikaatti. IATF 16949:2016 -standardissa määritellään autoteollisuuden laadunhallintajärjestelmän vaatimukset.

20.3.2019 | Alan Uutiset

Tekoäly uudistaa teollisuuden palveluita, kunnossapitoa ja työturvallisuutta

Uusi Teollisuus ja Advanced Engineering -tapahtumat alkavat tänään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa ja ovat avoinna kävijöille keskiviikosta torstaihin 20.−21.3.2019.