« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 105 »

1.6.2020 | Alan Uutiset

Uutta liiketoimintaa elintarvikekuljetuksia ja muita kuljetuksia yhdistelemällä

Kun elintarvikekuljetuksia ja muita kuljetuksia laitetaan yhteen, voittajia ovat sekä kuljetusyrittäjä että elintarvikealan yrittäjä. Kuljetusten ulkoistaminen vapauttaa elintarvikeyrittäjän aikaa vaikkapa omien uusien tuotteiden kehittämiseen ja markkinointiin, kun taas elintarvike-erien ottaminen mukaan kuljetuksiin täydentää kuljetusyrittäjän palveluita ja tuo kasvua liiketoimintaan. 

29.5.2020 | Alan Uutiset

RT: Koronakriisi tuplaa rakentamisen hidastumisen Suomessa

Rakennusteollisuus RT ry:n mukaan asuntoaloitukset vähenevät tänä vuonna yli neljänneksellä, mikä painaa koko rakentamista vauhdilla alaspäin. Myös toimitilarakentaminen on supistumassa voimakkaasti ja julkisen sektorin investoinnit uhkaavat vähentyä.

28.5.2020 | Alan Uutiset

STEP toteuttaa merkittävän teollisuusinvestoinnin osana akkuklusteria Harjavallan suurteollisuuspuistoon

Suomen Teollisuuden Energiapalvelut – STEP Oy (STEP)  ja BASF Battery Materials Finland Oy (BASF) ovat sopineet pitkäaikaisesta teollisuuden käyttöhyödykkeiden toimittamisesta BASFin Harjavaltaan rakennettavalle akkumateriaalitehtaalle.

26.5.2020 | Alan Uutiset

STK: Tavara liikkuu ja työmaat toimivat - entä syksyllä?

Miten virusepidemia seurauksineen on vaikuttanut sähköalan toimintaan? Mitä on odotettavissa lähikuukausina? Muun muassa näihin kysymyksiin saatiin vastauksia ”Sähköala auttaa selviytymään” -keskustelutilaisuudessa 24.4. 

26.5.2020 | Alan Uutiset

Tieverkot sähköisiksi tulevaisuudessa?

Voisiko tieliikenteen päästöjä vähentää radikaalisti tieverkon sähköistyksellä? Väylävirasto on selvittänyt sähköistyksen vaihtoehtoisia toteutustapoja, kustannuksia ja vaikutuksia. Tulokset esitellään 12.6.

25.5.2020 | Alan Uutiset

ETLA: Suomen talous sukeltaa kahdeksan prosenttia

Etlan tuoreen talousennusteen mukaan Suomen BKT supistuu tänä vuonna kahdeksan prosenttia, mutta kääntyy ensi vuonna neljän prosentin kasvuun.  Eniten kärsivät hotellit, ravintolat, kuljetus ja varastointi.

19.5.2020 | Alan Uutiset

Konepaja-, Nordic Welding Expo- ja 3D & New Materials -ammattitapahtumat siirtyvät vuoteen 2022

Tampereen Messut Oy:n kaksi metalliteollisuuden ammattitapahtumaa Konepaja ja Nordic Welding Expo järjestetään seuraavan kerran 22.‒24.3.2022. 3D-tulostuksen ja uusien materiaalien tapahtuma 3D & New Materials järjestetään kaksipäiväisenä 23.‒24.3.2022.