https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 138 »

16.5.2022 | Alan Uutiset

Olli Sippula polttoprosessien päästöjen professoriksi

Polttoprosessien päästöillä on monia haittavaikutuksia ja niiden hallintaan tarvitaan uusia menetelmiä.

11.5.2022 | Alan Uutiset

Ydinvoiman suosio ennätyslukemissa

Ydinvoiman kannatus on Suomessa korkeammalla kuin koskaan, selviää Energiateollisuus ry:n Kantar Publicilla teettämästä kyselystä. Aineisto kerättiin huhtikuussa 2022. Ydinvoiman kannatusta on mitattu yhtäjaksoisesti vuodesta 1983. Tänä keväänä tulos on korkeammalla kuin kertaakaan mittaushistoriassa.

10.5.2022 | Alan Uutiset

Okmetic investoi lähes 400 miljoonaa euroa uuden tehtaan rakentamiseen Vantaalle

Piikiekkovalmistaja Okmetic rakentaa nykyisen tehtaansa viereen uuden tehdasrakennuksen Vantaan Koivuhakaan. Investoinnin odotetaan yli kaksinkertaistavan yhtiön tuotantokapasiteetin ja liikevaihdon ja tuovan yli 500 uutta työpaikkaa Vantaalle.

6.5.2022 | Alan Uutiset

Teollisuuden suurtapahtuma esittelee pohjoisen vahvaa osaamista

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään 18.–19.5.2022 Oulun Ouluhallissa. Ammattilaisille maksuttoman tapahtuman teemana on tänä vuonna Pohjoisen menestyksen tekijät. Esiin nostetaan pohjoisen teollisuuden keskeiset puheenaiheet, alan timanttinen osaaminen ja yritysten tuotteet sekä palvelut. Pohjois-Suomella on tärkeä rooli teollisuudenalalla, sekä Suomessa että maailmalla.

6.5.2022 | Alan Uutiset

Teknologia 22 -tapahtuma täytti Messukeskuksen hallit kolmen vuoden odotuksen jälkeen

Teknologia 22 -tapahtuma oli ensimmäinen iso pandemian jälkeen järjestetty ammattitapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumaan osallistui lähes 400 yritystä. Patoutunut tarve kohtaamisiin leimasi tunnelmia, ja tapahtumaan osallistuneet yritykset kiittelivät messusaldona saatuja liidejä ja kontakteja. Tapahtumassa vieraili 8054 alan ammattilaista. 

5.5.2022 | Alan Uutiset

CNGR Finland Oy edistämään Haminan akkumateriaalitehdasta

Suomen Malmijalostus ja teknologiayhtiö CNGR Advanced Material ilmoittivat loppuvuodesta 2021 perustavansa yhteisyrityksen edistämään prekursorimateriaalia tuottavan pCAM-tehtaan rakentamista Haminaan. Yhteisyritys on nyt perustettu, ja sen nimi on CNGR Finland Oy. CNGR Advanced Material omistaa uudesta yrityksestä 60 prosenttia ja Suomen Malmijalostus 40 prosenttia.

4.5.2022 | Alan Uutiset

Celltech Solutions ostaa Veldon ajoneuvoteollisuuteen keskittyneen liiketoiminnan

Suomen johtava akkujärjestelmien valmistaja Celltech vahvistaa tuotantoaan ostamalla tamperelaisen tarkkuuslaserhitsaukseen keskittyneen Veldo Oy:n ajoneuvoteollisuuteen keskittyneet toiminnot. Kaupassa Veldo Oy:n tuotantokalusto siirtyy tältä osin Tampereella toimivan Celltech Solutions Oy:n omistukseen ja liiketoimintaan liittyvä asiantuntija Celltechin palvelukseen.