« 1 2 3 4 5 6 7 ... 77 »

11.4.2019 | Alan Uutiset

Leif Backman Keskolta Elcolinen toimitusjohtajaksi

Leif Backman siirtyy Keskolta huhtikuun puolivälissä teollisuuden kunnossapitoyhtiö Elcolinen toimitusjohtajaksi. Keskon K-kampus -hankkeen johtajana työskennellyt Backman pääsee jatkamaan Elcolinella uuden rakentamista. Edessä on paljon työtä, sillä yhtiö aikoo tehdä kasvuloikan 100 miljoonan liikevaihtoon seuraavan viiden vuoden aikana. Luottamus tulevaan on kuitenkin vahva, sillä Elcolinella on hänen mielestään poikkeuksellisen hyvä draivi ja yhteishenki.

11.4.2019 | Alan Uutiset

Kreaten Sami Rantalalle vuoden 2019 rakennusalan diplomi-insinööri -tunnustus

Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL on valinnut vuoden 2019 rakennusalan diplomi-insinööriksi Kreaten Sillanrakentaminen- ja -korjausyksikön johtajan Sami Rantalan. Hän on pitkän uransa aikana rakentanut ja johtanut satoja erilaisia siltahankkeita haastavista ratasilloista ainutlaatuisiin museosiltoihin.

9.4.2019 | Alan Uutiset

"Historiallinen takinkääntö" - Norjan öljyrahasto satsaa uusiutuvaan energiaan

Maailma muuttuu ja niin muuttuu myös Norjan upporikas öljyrahasto. Tuhannen miljardin dollarin arvoinen kansallinen rahasto alkaa sijoittaa miljardeja aurinko- ja tuulivoimaan sekä muihin uusiutuvan energian hankkeisiin.

8.4.2019 | Alan Uutiset

Rikasta Pohjoista 2019: virtuaalitodellisuus muuttaa tehtaiden toimintaa

Rikasta pohjoista on vuosittain Kemissä järjestettävä teollisuusfoorumi ja -seminaari. Tämän vuoden teemoja ovat teolliset innovaatiot ja käyttövarmuuden uudet teknologiat.

8.4.2019 | Alan Uutiset

Jätedieseliä markkinoidaan kustannustehokkaimpana keinona vähentää liikenteen päästöjä – asiantuntijan mukaan tuote on hyvä, mutta yksistään sillä...

Edullisin tapa vähentää 90 prosenttia kasvihuonepäästöjä heti. Näin valtion osin omistama öljynjalostusyhtiö Neste markkinoi uusiutuvaa dieseliään, jonka se lupaa vähentävän ilmastoa rasittavia päästöjä radikaalisti.

3.4.2019 | Alan Uutiset

Master data -kirjasta löydät perustiedot datan hallinnasta ja sen hyödyntämisestä

Kaikessa liiketoiminnassa käytetään nykyään tavalla tai toisella dataa. Uudet tekniset innovaatiot, edistyneen analytiikan tuleminen, koneäly ja muut trendit tuovat monia mahdollisuuksia datan hyödyntämiselle. Taru Väreen Master data -kirja kertoo kaiken mitä tarvitsee tietää master datasta. 

1.4.2019 | Alan Uutiset

Suomi pyrkii akkuliiketoiminnan kärkijoukkoihin

Business Finlandin tilaamassa tuoreessa selvityksessä tarkasteltiin suomalaisen akkutoimialan tilaa ja valmiuksia perustaa akkuekosysteemejä Suomeen. Tutkimusta varten haastateltiin yli sataa asiantuntijaa alan suomalaisista ja eurooppalaista yrityksistä sekä tutkimuslaitoksista. Selvitys antaa suuntaviivoja alan kehitystoimintaan.