https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 133 »

15.3.2022 | Alan Uutiset

SESKOn Puhdas energia -hankkeen käynnistyswebinaari lähestyy

SESKO on käynnistänyt vuoden 2022 alussa kampanjan ”Puhdas energia”. Kampanja kestää vuodet 2022 ja 2023 ja sillä pyritään vahvistamaan ja aktivoimaan osallistumista SESKOn kansallisissa standardointiryhmissä sekä kansainvälisissä IEC- ja CENELEC-standardointiryhmissä. Kampanjan käynnistyswebinaari pidetään 18.3.2022. Siinä esitellään kaikki Puhdas Energia-hankkeen aihealueet.

10.3.2022 | Alan Uutiset

Mobiili betonitehdas turvaa jättiurakan valut Porissa

Boliden rakennuttaa uuden punnitus- ja näytteenottolaitoksen sekä uuden rikastevaraston Porin Sataman alueelle. Projektissa parannetaan merkittävästi rikasteiden käsittelyä Porin Satamassa.

9.3.2022 | Alan Uutiset

Suomalaisen startup-kampuksen yhteiskunnallinen vaikutus merkittävä

Pohjoismaiden johtava startup-kampus Maria 01 on tänään julkaissut uuden vaikuttavuusraporttinsa. Kampuksella olevien 183 startupin vaikuttavuutta mitattiin niin sanotulla Upright -yrityksen metodilla. Metodi antaa yrityksille joko positiivisen tai negatiivisen nettovaikutussuhteen riippuen siitä, käyttääkö yritys enemmän resursseja kuin se luo arvoa.

7.3.2022 | Alan Uutiset

SKAL: Sota Euroopassa nostaa huoltovarmuuden esiin

Venäjän hyökkäys on mullistanut koko Euroopan turvallisuustilanteen ja sysännyt maailmanmarkkinat raiteiltaan. Samalla kuljetus- ja logistiikka-alaan kohdistuu kriisitilanteesta johtuen suuria kustannushaasteita, muistuttaa Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry. Tilanne on nostanut esiin myös huoltovarmuuden merkityksen. 

7.3.2022 | Alan Uutiset

Lotus Demolition uudisti rakennuspurkualan projektiseurannan: Kaikki hankkeen tiedot reaaliajassa

Lotus Demolitionin uusi LotusExtra-projektiseurantapalvelu antaa purkutyön tilaajalle, valvojalle ja muille osapuolille aina ajan tasalla olevan näkymän hankkeen etenemiseen. 

28.2.2022 | Alan Uutiset

Sähkönkulutus kasvoi Suomessa – päästöt eivät

Sähkönkulutus kasvoi Suomessa viime vuonna ja palasi takaisin pandemiaa edeltäneelle tasolle.

17.2.2022 | Alan Uutiset

Onhan Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jo kalenterissasi?

Ouluhalli on täpötäynnä mielenkiintoisia näytteilleasettajia! Nyt jos koskaan kannattaa osallistua pohjoisen suurimpaan teollisuustapahtumaan.