« 1 2 3 4 5 6 7 ... 83 »

12.8.2019 | Alan Uutiset

SA-TU Logistics suunnittelee uutta terminaalia Vuosaaren satamaan

Logistiikkayhtiö SA-TU Logistics ja Helsingin Satama ovat jo tehneet aiesopimuksen maa-alueen vuokrauksesta.

9.8.2019 | Alan Uutiset

Teollisuuden uudet tilaukset kääntyivät laskuun - vain kemianteollisuus piti pintansa

Tilastokeskuksen mukaan uusien tilausten arvo oli kesäkuussa 4,8 prosenttia pienempi kuin vuotta aikaisemmin. Teollisuustuotanto kuitenkin kasvoi kesäkuussa verrattuna sekä vuodentakaiseen että edelliseen kuukauteen.

7.8.2019 | Alan Uutiset

Suomen teknologiateollisuus sinnittelee horjuvilla markkinoilla - ”Odotuksissa kasvavaa varovaisuutta”

Uusia tilauksia kertyi huhti-kesäkuussa 4 prosenttia vähemmän kuin alkuvuonna. Teknologiateollisuus ennustaa kuitenkin yritysten liikevaihdon yltävän syksyllä parempiin lukemiin kuin vuosi sitten.

7.8.2019 | Alan Uutiset

Ekonomistit varuillaan: Jos työllisyys ei kohene, hallitus voi joutua leikkaamaan

Yli puolet taloustieteilijöistä katsoo, että Antti Rinteen hallitus voi joutua leikkaamaan julkisia menoja, mikäli se ei onnistu kohottamaan työllisyyttä. Eri mieltä on 26 prosenttia vastanneista. Ekonomistikone selvittää ekonomistien kannat ajankohtaisiin talouden kysymyksiin.

1.8.2019 | Alan Uutiset

Elcoline Group osti voimalaitoskattiloiden valmistukseen ja huoltoon erikoistuneen SVS Supervise Servicen

Teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava Elcoline Group ostaa voimalaitoskattiloiden valmistus-, asennus-, ja kunnossapitotöihin erikoistuneen SVS Supervise Service Oy:n. Alkuvuoden odotettua voimakkaamman orgaanisen kasvun ja yrityskaupan myötä Elcolinen liikevaihto kasvaa tänä vuonna yli 30 milj. euroon ja henkilöstömäärä 300:n. Yhdistyminen laajentaa Elcolinen palvelutarjonnan kattamaan myös voimalaitoskattiloiden osien valmistuksen.

29.7.2019 | Alan Uutiset

Maailman ylikulutuspäivä on tänään – Kiertotaloudesta ratkaisu luonnonvarojen kestävään käyttöön

Maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat on kulutettu loppuun tänään, maanantaina 29. heinäkuuta. Kulutamme luonnonvarat alle seitsemässä kuukaudessa, vaikka niiden pitäisi riittää koko vuodeksi.

29.7.2019 | Alan Uutiset

EU:n heikko vesihuolto kärjistyy helteillä

Euroopan vuosi vuodelta pahenevan kuivuusongelman ratkaisemiseksi EU-maiden pitää nopeasti hyväksyä komission jo pitkään ajama vesidirektiivi, ympäristöjärjestö WWF vaatii tuoreessa raportissaan.