https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 163 »

4.4.2024 | Alan Uutiset

Vantaan Energia rakentaa maailman suurimman lämmön kausivaraston

Kallioon louhittavan lämmön kausivaraston tilavuus prosessitiloineen tulee olemaan noin 1 100 000 kuutiometriä. Lämmön kausivaraston lämpökapasiteetti on 90 GWh, mikä vastaa keskisuuren suomalaisen kaupungin vuotuista lämmönkulutusta.

4.4.2024 | Alan Uutiset

Huonekaluja paperikoneella – VTT ja ISKU kehittivät uudenlaisen biokomposiittituolin selluloosasta

Tuoli on maailman ensimmäinen vaahtorainausteknologiaa hyödyntävä innovaatio, jossa yhdistyvät luonnolliset selluloosakuidut, pellava sekä termoplastiset komponentit, ja se tarjoaa kestävän vaihtoehdon huonekalujen suunnitteluun.

3.4.2024 | Alan Uutiset

Green North Energy suunnittelee vetylaitoksen rakentamista myös Poriin ja Kemiin

Yhtiön tarkoitus on hyödyntää Business Finlandin tuella kehitettyä tuotantokonseptia, jota se soveltaa jo Naantaliin rakentuvassa pilottilaitoksessa. Yrityksen mukaan tähtäimessä Suomen omavaraisuus ammoniakin tuotannossa.

25.3.2024 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma jälleen tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen Oulun Ouluhallissa 22.–23.5.2024. Näytteilleasettajapaikat on loppuunmyyty,  ja tapahtuman ohjelmalava täyttyy mielenkiintoisista ja taatusti ajankohtaisista puheenvuoroista.

22.3.2024 | Alan Uutiset

Janne Tarvainen Millog Oy:n toimitusjohtajaksi

Janne Tarvainen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään elokuussa. Toimitusjohtajan tehtäviä viime syksystä asti hoitanut Rami Harmaala siirtyy vastaamaan Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta.

21.3.2024 | Alan Uutiset

Suomeen Naton yrityskiihdyttämö ja kaksi testikeskusta

VTT perustaa yrityskiihdyttämön Espoon Otaniemeen yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston kanssa. Teknologioiden testikeskukset perustetaan Oulun yliopiston ja VTT:n Otaniemen toimipisteen yhteyteen.

15.3.2024 | Alan Uutiset

Traficom julkaisi selvityksen koko Suomen kaukoliikenteen pysäyttäneen ratavaurion syistä – korjaamista tiedonkulussa

Ratavaurion syynä oli veturin rikkoontuminen ja sitä seuranneet liikkeellelähtöyritykset. Selvityksen mukaan erityisesti häiriötilanteiden viestinnässä ja johtamisessa on kehitettävää. Tapahtumiin liittyvien keskeisten toimijoiden yhteinen tilannekuva puuttui.