« 1 2 3 4 5 6 7 ... 105 »

1.7.2020 | Alan Uutiset

Hitachi ABB Power Grids käynnisti toimintansa

Hitachi Ltd. ja ABB Ltd. ilmoittivat tänään, että kaikki 17. joulukuuta 2018 allekirjoitetun sopimuksen mukaiset toimenpiteet on saatettu suunnitellusti päätökseen ja yhteisyritys Hitachi ABB Power Grids Ltd:n toiminta on käynnistynyt.

1.7.2020 | Alan Uutiset

Teollisuuden liikevaihto kasvoi kuukautta aiemmasta

Tilastokeskuksen julkaiseman päätoimialojen liikevaihtoennakon mukaan liikevaihdot kasvoivat toukokuussa teollisuuden ja rakentamisen päätoimialoilla edeltävään kuuhun verrattuna. Suurin kasvu tapahtui koko teollisuuden kausitasoitetussa liikevaihdossa, joka kasvoi 1,6 prosenttia edeltävästä kuukaudesta.

1.7.2020 | Alan Uutiset

Autonvalmistajia uhkaa 11,4 miljardin euron sakot EU:n päästötavoitteen ylittämisestä

Yksikään kymmenestä suurimmasta autonvalmistajasta ei ole lähellä EU:n hiilidioksidipäästöjen tavoitteen saavuttamista, ja uudet tutkimukset osoittavat, että niille voidaan määrätä jopa 11,4 miljardin euron vuotuiset sakot.

29.6.2020 | Alan Uutiset

Neljä uutta ydinvoimayksikköä Venäjälle

Venäjällä on käynnissä valmistelut uusien ydinvoimayksiköiden rakentamiseksi Leningradin ja Smolenskin alueille. Tähän liittyvän päätöksen allekirjoitti Venäjän valtion ydinvoimayhtiö Rosatomin pääjohtaja Aleksei Lihatsev.

26.6.2020 | Alan Uutiset

Caverion myy osia Teollisuuden liiketoiminnoistaan Elcoline Oy:lle

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen eräiden Caverion Industria Oy:n Suomen liiketoimintojen myynnistä Elcoline Oy:lle Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) Maintpartner-kaupalle asettamien ehtojen mukaisesti.

17.6.2020 | Alan Uutiset

Raute ostaa Hiotun osakekannan enemmistön

Teknologia- ja palveluyritys Raute kertoi tiistaina 16.6. ostaneensa Oulussa toimivan Hiottu Oy:n osakekannan enemmistön. Hiotun omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa. Yhtiössä työskennelleet omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa.

15.6.2020 | Alan Uutiset

VÄYLÄ: Hallitus satsaa isosti liikenneväyliin, rakentamishankkeet käyntiin nopeasti

Liikenteen ja viestinnän hallinnonalalle esitetään kuluvan vuoden neljännessä lisätalousarviossa kaiken kaikkiaan yli 1,3 miljardia euroa. Lisätalousarviossa esitetty rahoitus mahdollistaa useiden kiireellisten tiestön ja ratojen korjauskohteiden toteuttamisen jo vuonna 2020.