https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 121 »

12.8.2021 | Alan Uutiset

DHL Express sähköistää jakelukuljetuksiaan

Pikakuljettaja DHL Express kertoo aloittavansa paketti- ja asiakirjalähetysten kuljetukset sähköautoilla pääkaupunkiseudulla. Nyt käyttöön otettua viittä täyssähköistä Mercedes eSprinter -jakeluautoa tullaan käyttämään erityisesti iltajakeluissa kuluttaja-asiakkaille. DHL:n ympäristönsuojelutavoitteena on ilmastoneutraali logistiikka vuoteen 2050 mennessä.

11.8.2021 | Alan Uutiset

Alihankinnan valmistelut käynnissä

Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuutta valmistellaan parhaillaan. Tapahtumakokonaisuus järjestetään suunnitellusti 21.-23. syyskuuta 2021 Tampereella niiden rajoitusten mukaan, jotka viranomaiset ovat asettaneet.

11.8.2021 | Alan Uutiset

Uudet energiaohjausratkaisut kiinnostavat asiakkaita

Viiden energiayhtiön yhteinen Asiakas energiavaikuttajana -tutkimushanke päättyi kesäkuussa. Energiayhtiöt ovat reilun vuoden ajan keränneet kolmella, keskenään erilaisella energiaohjausteknologialla mittaustietoja ja käyttökokemuksia uudenlaisten kuluttajapalveluiden tarjoamiseksi.

10.8.2021 | Alan Uutiset

Tornion biokaasulaitoksen investointisuunnittelu käynnistyy

Torniossa toimiva kehitysyhtiö Business Tornio Oy ja Tornion Energia Oy ovat tehneet alustavan sopimuksen biokaasulaitoksen investointisuunnitelman laatimisesta Tornioon. Mahdollinen investointipäätös tehdään aikaisintaan vuoden 2021 loppuun mennessä.

29.6.2021 | Alan Uutiset

SFS:n toimitusjohtaja Helena Vänskä eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin hallitukseen

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n toimitusjohtaja Helena Vänskä on valittu eurooppalaisen standardisointijärjestö CENin hallitukseen kaksivuotiselle kaudelle. Valinta tarjoaa Suomelle ja suomalaiselle elinkeinoelämälle merkittävän näköalapaikan eurooppalaisen standardisoinnin kehitykseen.

21.6.2021 | Alan Uutiset

HYBRIT: SSAB, LKAB ja Vattenfall ensimmäisiä vetypelkistetyn rautasienen tuottajia

SSAB, LKAB ja Vattenfall ovat nyt tuottaneet pilottimittakaavassa ensimmäisinä maailmassa vetypelkistettyä rautasientä. HYBRIT-hankkeen tekninen läpimurto vähentää noin 90 percent terästuotannon päästöistä ja on ratkaiseva askel kohti fossiilivapaan teräksen tuottamista.

9.6.2021 | Alan Uutiset

Yli puolet suomalaisista haluaa käyttää aurinkoenergiaa kodin sähkön kulutuksessa

Sähkönjakeluyhtiö Carunan teettämä kansalaiskysely osoitti kuluttajien keskuudessa selkeän trendin: aurinkopaneelien käyttö kiinnostaa 54 prosenttia suomalaisista. Kiinnostus näkyy myös aurinkopaneelien määrässä ja vuoden 2020 aikana aurinkosähköntuottajien määrä Carunan sähkönjakeluverkossa kasvoi yli 40 prosenttia.