https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 116 »

8.3.2021 | Alan Uutiset

Purkupiha laajentaa toimintaansa ja avaa toimipisteen Tampereelle

Massiivi- ja haitta-ainepurkamiseen sekä rakennusmateriaalien kierrättämiseen erikoistunut Purkupiha Group vahvistaa valtakunnallista palveluverkostostoaan asbesti- ja haitta-ainesektorilla maantieteellisen laajentumisen avulla. Tampereelle on vuoden alussa avattu uusi toimipiste, joka laajentaa Purkupihan olemassa olevaa asbesti- ja haitta-ainepurku liiketoimintaa. 

5.3.2021 | Alan Uutiset

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022

Kesäkuun 2021 alkuun suunniteltu Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma siirtyy toukokuulle 2022. Tarkat päivämäärät ovat 18.-19.5.2022 ja tapahtumapaikkana säilyy Ouluhalli Oulussa.

3.3.2021 | Alan Uutiset

Tukesin pääjohtajan paikkaa on hakenut kuusi hakijaa

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) valvoo ja edistää tuotteiden, palveluiden sekä tuotantojärjestelmien turvallisuutta, vaatimustenmukaisuutta ja luotettavuutta sekä kuluttaja- ja kemikaaliturvallisuutta. Tukesin pääjohtajan tehtävä tuli haettavaksi helmikuussa ja se täytetään heinäkuun alusta alkaen.

3.3.2021 | Alan Uutiset

Sitowise Group suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin pörssilistalle

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise Group Oyj suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Listautumisannin kautta yhtiö hakee lisää tunnettuutta kasvavilla markkinoilla sekä tukea kasvustrategiansa toteuttamiseksi myös uusien yritysostojen kautta.

24.2.2021 | Alan Uutiset

Naisten osuus johtajista on noussut Suomessa ennätyskorkeaksi

Naisten osuus johtajista on noussut Suomessa ennätyskorkeaksi, osoittaa EVAn Lasikattomittari. Suomi kirii kiinni tasa-arvon mallimaata Ruotsia, mutta sukupuolittuneilla työmarkkinoilla riittää edelleen rakenteita romutettaviksi.

23.2.2021 | Alan Uutiset

Ilmatieteen laitoksen ja Vaisalan mittalaitteet Perseverance-kulkijassa ovat toimintakunnossa

Perseverance-kulkija lähetti ensimmäiset kuvat Marsista heti laskeutumisensa jälkeen. Viikonlopun aikana Perseverance lähetti Maahan lisää kuvia, videota ja ääninäytteen. Myös ensimmäiset ”terveystiedot” kulkijasta on saatu. Mukana kulkevat mittalaitteet näyttävät olevan kunnossa avaruusmatkan ja laskeutumisen jäljiltä.

18.2.2021 | Alan Uutiset

Talven uusi ennätys sähkönkäytössä – Texasin tilanne ei toistu Suomessa, sähköä riittää ja sähköverkko kestää

Sähkön tähänastinen kulutushuippu tuli tammikuun puolivälin kylmän jakson aikana. Kuluneen vuorokauden kiristynyt pakkanen nosti sähkön kulutuksen vielä pykälää korkeammalle. Talven aiempi ennätys oli 15.1. yhdeksän ja kymmenen välillä aamulla, jolloin sähköä kului 14 230 megawatin teholla, kun torstai aamun vastaava lukema oli 14 267 megawattia.