https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 121 »

9.6.2021 | Alan Uutiset

"Sähkölämmitys on 40 prosenttia öljylämmittämistä pahempi ympäristöhaitta"

Jos nykyiset 130 000 öljylämmittäjää toteuttaisivat hallituksen toiveen eli remontoisivat taloonsa muun lämmitysmuodon, 4 000 euron yksittäiset tuet maksaisivat valtiolle 520 miljoonan euroa. Ylivoimaiselle valtaosalle vaihdos tarkoittaisi sähkölämmitystä. 130 000 uutta sähkölämmittäjää tarkoittaa keskimäärin 260 000 tonnia lisää hiilidioksidipäästöjä vuodessa, Lämmitysenergia Yhdistyksen toiminnanjohtaja Arto Hannula kommentoi.

2.6.2021 | Alan Uutiset

Rapasaaren litiumesiintymän mitatut ja osoitetut mineraalivarannot kasvoivat yli 30 prosenttia

Keliberin Rapasaaren litiumesiintymän mineraalivarantoarvio on päivitetty. Uuden arvion mukaan Rapasaaren mitatut ja osoitetut mineraalivarannot ovat yhteensä 8,10 miljoonaa tonnia eli aiemmin tehtyä arviota 31 prosenttia suuremmat. Kun myös mahdolliset mineraalivarannot huomioidaan, kasvuprosentti on 17,4.

2.6.2021 | Alan Uutiset

Suurtilaus Ranskaan – suomalainen älyroskis murtautui Keski-Euroopan markkinoille

Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehtaalta on tilattu Etelä-Ranskaan toistasataa City Solar -älyroska-astiaa, jotka toimitetaan Pays de l'Orin alueelle vielä tämän alkukesän aikana. Lähes miljoonan euron arvoinen tilaus tuo Ylöjärvelle töitä usean henkilötyövuoden verran.

31.5.2021 | Alan Uutiset

Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän Fortumin Suomen kaukolämpöjärjestelmään

Valmet toimittaa automaatiojärjestelmän Fortumin Suomen lämmitys- ja jäähdytysliiketoiminnalle. Uuden teknologian avulla Fortum pystyy paremmin hallitsemaan, kehittämään ja optimoimaan Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella toimivaa kaukolämpöjärjestelmäänsä, mikä lisää ohjauksen joustavuutta sekä alentaa hiilidioksidipäästöjä.

25.5.2021 | Alan Uutiset

Suomalaisten startupien kasvurahoituspotti lähes tuplaantui vuodessa, lähestyy miljardia euroa

Kotimaiset startupit keräsivät viime vuonna ennätysmäärän kasvurahaa. Kahtena edellisenä vuotena saavutettu puolen miljardin rajapyykki oli jo ennätys, mutta viime vuonna kertynyt summa on lähes kaksinkertainen, yhteensä 951 miljoonaa euroa.

25.5.2021 | Alan Uutiset

VM: Lämpöpumppujen, konesalien ja sähkökattiloiden sähköveroalennukselle tukea selvityksestä

Valtiovarainministeriön teettämän selvityksen mukaan veronalennukset lisäisivät kiinnostusta erilaisten hiilineutraaliutta edistävien ratkaisujen laajempaan käyttöönottoon. Kaukolämmön hintaan muutoksella ei arvioida olevan juurikaan vaikutusta.

24.5.2021 | Alan Uutiset

Konwell laajentaa tarjontaansa ostamalla Kaasulaite Lennart Wikström Oy:n liiketoiminnan

Strategisen liiketoimintakaupan myötä Oy Konwell Ab voi tarjota asiakkailleen laajoja ja vaativia neste- ja maakaasujärjestelmien toimituskokonaisuuksia, kun alan pitkän linjan asiantuntija Lennart Wikström siirtyy Konwellin palvelukseen.