1 2 3 4 5 6 7 ... 26 »

Isku ja Konecranes yhteistyöhön Lahden tehtaalla

Iskun tehdasinvestoinnin valmistuessa Isku on tehnyt Lahden tehtaan tuotantolinjojen huollossa ja kunnossapidossa sopimuksen Konecranesin kanssa vuoden 2018 alusta.

Eforan digiloikalle kunnossapitoalan yritysinnovaatiopalkinto

”Eforan digiloikka” on voittanut Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n ja Suomen Messusäätiön jakaman yritysinnovaatiopalkinnon vuonna 2017. Efora palkittiin teollisen internetin johdonmukaisesta soveltamisesta ja lukuisista käytännön ratkaisuista, joilla se on digitalisoinut ja uudistanut puunjalostusteollisuuden kunnossapitoa.

Caverionin ja Metsä Fibren yhteisomistuksessa olevalle Oy Botnia Mill Service Ab:lle Suomen Laatupalkinto

Caverionin ja Metsä Fibren yhteisomistuksessa olevalle metsä- ja prosessiteollisuuden kunnossapidon ja suunnittelun osaajalle Oy Botnia Mill Service Ab:lle (BMS) myönnettiin viime vuonna Suomen Laatupalkinto. Koko organisaation toiminnan kattavissa arvioinneissa merkittävimmiksi vahvuuksiksi nostettiin strategian asiakaslähtöisyys, henkilöstön kattava osallistuminen sekä johtamisen johdonmukaisuus.

Kaukolämmön toimitusvarmuus huippuluokkaa

Kaukolämmön toimitusvarmuus oli viime vuonna lähes sata prosenttia. Energia-alaa edustavan Energiateollisuuden (ET) tuoreen tilaston mukaan vuonna 2016 kaukolämpöasiakkaat jäivät vaille lämmöntoimitusta keskimäärin 2,1 tunniksi. 

Mitä uudet teknologiat mahdollistavat kunnossapidossa?

Teollisuuden kunnossapidon päätapahtuma Kunnossapito-messut järjestetään 10.-12.10.2017 Helsingin Messukeskuksessa Teknologia17 -suurtapahtuman yhteydessä. Mukana laajassa teollisuus- ja teknologia-alojen ammattimessukokonaisuudessa ovat Automaatio, Hydrauliikka&Pneumatiikka, MecaTec, Elkom, Robosteam, Levytyö, LOGYiSCM sekä Kunnossapito.

Hukka pois data-analytiikalla

Älykäs analytiikka on täsmätyökalu suunnittelemattomien seisokkien vähentämiseen. Kysymys on käytännössä siitä, miten jo olemassa olevaa tietoa voi hyödyntää automatisoidusti ja kustannustehokkaasti kunnossapidon ja tuotannonohjauksen tueksi.

Digitaalisuus raivaa tietä itsenäisemmälle työlle

Teollinen internet muuttaa prosesseja läpinäkyviksi sekä henkilöstölle että asiakkaille. Johdon tehtävä on luoda visio, antaa kaikille sama tieto tavoitteista ja mittareista sekä mahdollistaa itseohjautuva työskentely.