1 2 3 4 5 6 7 ... 43 »

Akut vähentävät sähkön jakeluverkon häiriöitä Ruotsissa

Fortum on ottanut käyttöön akkuja Forshuvudin vesivoimalaitoksella, joka sijaitsee Borlängen ja Dalälven-joen läheisyydessä Taalainmaalla, Ruotsissa. Sähköverkkoon yhdistetyt akut tukevat vesivoimaa ja parantavat vesivoiman säätövoimaa.

Limingan Vesihuolto teki digiharppauksen Digitan IoT-verkon avulla

Limingan Vesihuolto Oy ja Digita Oy ovat allekirjoittaneet 10-vuotisen sopimuksen veden etäluentaan sekä vesi-infrastruktuurin digitalisointiin liittyen.

Belgialainen monialayhtiö Recticel avasi PIR-lämmöneristetehtaan Mäntsälään

Belgialainen lämpöeristevalmistaja Recticel Insulation on avannut PIR-lämmöneristetehtaan Mäntsälään. Business Finlandin Invest in Finland -yksikkö ja Mäntsälän Kehitys Oy auttoivat investoinnin päätymisessä Suomeen.

Kovabetoni otti käyttöön betonielementtien laatu- ja varastohallinnan järjestelmän

Turkulainen perheyhtiö Suomen Kovabetoni Oy on kehittänyt ja ottanut käyttöön yhteistyössä Digiloikka Oy:n kanssa digitaalisen laadun- ja varastonhallintajärjestelmän betonielementeille. Järjestelmän avulla elementtien kulkua ja laatua on mahdollista seurata reaaliaikaisesti tehtaalla. Tämä mahdollistaa puutteisiin reagoimisen välittömästi. Nopea reagoiminen näkyy asiakkaille kustannustehokkuutena ja minimoi mahdollisia virheitä.

Kaukolämmön ohjausratkaisu vähentää ostoskeskusten päästöjä

Espoon kaksi suurinta kauppakeskusta Sello ja Iso Omena ottavat käyttöön Fortumin kaukolämmön kulutusjouston, jossa lämmön ohjauksella voidaan vähentää päästöjä merkittävästi. Kauppakeskukset ottavat samalla käyttöön Fortumin Ekoplus-lämmön, joka on tuotettu kokonaisuudessaan uusiutuvilla polttoaineilla ja hukkalämmöillä.

PostNord ja GKN Powder Metallurgy vauhdittavat 3D-tulostuksen toimitusketjun kehitystä

Globalisaatio ja digitalisaatio vaikuttavat merkittävällä tavalla nykypäivän tuotantoteollisuuteen. Toimitusajoista on tullut keskeinen kilpailutekijä laadukkaan ja tehokkaan tuotannon rinnalle, mikä nostaa automaation merkityksen uudelle tasolle. PostNord ja GKN Powder Metallurgyn ovat ryhtyneet yhteistyöhön tavoitteenaan lisätä 3D-tulostusmarkkinoiden avoimuutta ja saatavuutta.

Tamspark tuo esiin additiivisen valmistuksen hybridiratkaisuja Tampereen Advanced Engineering -messuilla

Automaatiosta ja additiivisen valmistuksen hybridiratkaisuista tulee tärkeitä kilpailukeinoja yrityksille, jotka haluavat nostaa tuotantonsa seuraavalle tasolle. Suomalainen 3D-tulostuskoneiden maahantuoja ja toimittaja Tamspark esittelee näitä mahdollisuuksia Tampereella 20.–21.3.2019 järjestettävillä Advanced Engineering -messuilla.