1 2 3 4 5 6 7 ... 46 »

Honeywell Analytics tuottaa tehokkaammin joustavien mobiilirobottien avulla

Kolme tanskalaisen Mobile Industrial Robotsin (MiR) robottia siirtävät automaattisesti materiaaleja ja tuotteita koko matkan tuotannossa Honeywell Analyticsilla Englannissa. Robotit auttavat siinä, että yritys voi työskennellähelposti ja ketterästi tuotantoprosesseissaan.

Tieto digitalisoi Metsä Tissuen tuotannon Euroopassa

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Tissue on valinnut Tiedon tietojärjestelmäympäristönsä  kehittäjäksi ja mahdollistamaan modernit digitaaliset ratkaisut. Uusi tuotannonohjaus-järjestelmä otetaan käyttöön Metsä Tissuen tehtailla Suomessa, Ruotsissa, Puolassa, Slovakiassa ja Saksassa. Uudistus perustuu Tiedon TIPS-ratkaisuun paperiteollisuudelle.

Valmistavan teollisuuden kilpailukykyä nostetaan Business Finlandin uudella ohjelmalla

Business Finland käynnistää Sustainable Manufacturing Finland -ohjelman, joka tähtää valmistavan teollisuuden alan yritysten uudistumiseen ja kilpailukyvyn vahvistamiseen kestävällä tavalla. Ohjelma tukee erityisesti pk-yritysten liiketoiminnan kehitystä ja viennin kasvua.

DHL Expressin uusi terminaali avautui Pirkkalassa

DHL Express on ottanut käyttöön uuden terminaalin ja toimistotilat Pirkkalan Linnakalliossa. Uudesta 4000 neliömetrin suuruisesta terminaalista käsin hoidetaan Express-lähetysten nouto- ja jakelutoiminnot Pirkanmaalla sekä käsitellään koko Pohjois-Suomen alueen vienti- ja tuontilähetykset. Virallisia avajaisia vietettiin torstaina 24.10. asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Empower ja Visuon käynnistävät yhteistyön 360°VR-teknologiaa hyödyntävien digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä

Empower ja 360° visuaalisten työkalujen toimittaja Visuon ovat aloittaneet yhteistyön, jossa teollisuudelle älykästä kunnossapitoa ja ylläpidon analytiikkapalveluita tarjoava Empower hyödyntää Visuonin 360° VR-teknologiaan pohjautuvaa alustaa Em360° toimitilojen mallinnus- ja etähallintaratkaisussa Suomessa.

Energiansäästöviikko 7.-13.10. - kemianteollisuus täysillä mukana

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla, kouluissa, liikenteessä kuin kotonakin. Esimerkiksi kemianteollisuudessa energiatehokkuutta edistetään erilaisin keinoin kuten energiakatselmusten avulla. Energiatehokkuussopimukset ovat tärkeä osa Suomen energia- ja ilmastostrategiaa. 

Digitalisaation avulla vähemmän etsimistä, enemmän tehokkuutta rakennustyömaille

Rakennusalan digitalisaatiota tutkivan iCONS-tutkimushankkeen mukaan Rakennustyömaalta saatavan datan avulla on mahdollista digitalisoida koko rakennusprosessi ja samalla nostaa rakennusalan tuottavuutta.