1 2 3 4 5 6 7 ... 47 »

Orion: Tekoäly lääkekehityksen apuna

Tekoäly on tutkijan tuki ja työkalu, jonka avulla Orionin lääkekehitys on entistä tarkempaa. Tämä heijastuu potilasturvallisuuteen: lääkkeiden haittavaikutukset voidaan jatkossa havaita entistä paremmin jo kehitystyön alkuvaiheessa.

Suunnitelmallisuus vie kunnossapidossa pitkälle

Suomalainen yhteiskunta on muuttunut täysin muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana: digikehityksen ansiosta teollisuuden kunnossapidon rooli on muuttunut pakollisesta kuluerästä tärkeäksi osaksi organisaatioiden liiketoimintastrategiaa.

Boomin dataintegraatiopalvelu IFS:n asiakkaiden käyttöön

IFS:n kenttähuollon ratkaisut, toiminnanohjausjärjestelmät ja kunnossapidon järjestelmät hyödyntävät jatkossa Boomin tarjoamia integraatiomahdollisuuksia yhdistämällä laajat ja nopeasti muuttuvat tietojoukot sovelluksiinsa.

Ydinvoimala uudistaa toimintatapansa

Ydinvoimateollisuuden raskaat hankintamenettelyt tekevät laitosten rakentamisesta, ja modernisoinnista haasteellisia. Ydinvoima-alan yhteinen KELPO-hanke selkeyttää hankintoja ja tähtää kattavan toimittajaverkoston sekä laadukkaiden laitteiden saatavuuden varmistamiseen.

Euroopan modernein jätevedenpuhdistamo toimii energiatehokkaasti peruskallion sisällä Mikkelissä

Mikkelin Metsä-Sairilan alueelle rakennetaan uusi jätevedenpuhdistamo. Puhdistamo, sen altaat ja tekniikka sijoitetaan peruskallioon: kiven sisällä jäteveden käsittelyn prosessiolosuhteet pystytään pitämään helposti tasaisina ja laitos on sekä turvallinen että toimintavarma.

Teollisuudessa voi automatisoida haarukkatrukkeja ilman pitkiä odotusaikoja

Skandinavian suurin automaatiotoimittaja BILA A/S on esittänyt uuden ratkaisun, Global AGV:n, jonka avulla vanhanaikaiset haarukkatrukit voidaan automatisoida. Samaan aikaan yhtiö kertoi perustavansa uuden osaston, Bila Logisticsin, joka keskittyy yksinomaan logistiikka-automaatioon. 

Metso harkitsee varastotoimintojensa keskittämistä Euroopassa

Osana maailmanlaajuisen jakelu- ja logistiikkaverkostonsa kehittämishanketta Metso harkitsee varastotoimintojensa keskittämistä Euroopassa ja aloittaa tähän liittyvät yhteistyöneuvottelut Euroopassa.