1 2 3 4 5 6 7 ... 45 »

Kahvipaahtimon hukkalämpö hyödyksi Helenin lämpöverkkoon

Helen ja Paulig valjastavat yhteisessä pilotissa hukkalämmön hyötykäyttöön Pauligin kahvipaahtimolla Vuosaaressa. Lämpöä voidaan kerätä uudenlaisella teknisellä ratkaisulla talteen niin paljon, että määrä vastaa 1000 kerrostalokaksion vuotuista lämmöntarvetta.

Kemissä raivataan jo uuden biotuotetehtaan pohjaa

Metsä Groupin Kemin tehdasalueella raivataan jo tonttia uudelle biotuotetehtaalle, joka sijoittuu nykyisen sellutehtaan viereen.

Gigantti ostaa logistiikka- ja asennuspalveluita tarjoavan K.M. Hastin Tampereen ja Vantaan terminaalien toiminnan

Gigantti ja K.M. Hast ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Gigantti ostaa K.M. Hastilta Tampereen ja Vantaan terminaalien kotiinkuljetus- ja asennuspalvelut. Gigantin tavoitteena on kotiinkuljetus- ja asennuspalveluiden entistä vahvempi ja ketterämpi kehittäminen sekä asiakastyytyväisyyden parantaminen kysynnän kasvaessa jatkuvasti.

Kiertotalouden liiketoimintamalleja teollisuuden käyttöön

SHIFT Business Festivalin perjantaissa puhuttiin kiertotalouden tulevaisuuden näkymistä. Kiertotaloudessa on kyse siitä, että toisen teollisuudenalan roska on toisen teollisuudenalan raaka-aine. Tavoitteena on tehdä ympäristöystävällistä liiketoimintaa tuottavuudesta tai tuloksesta tinkimättä.

Nokian Renkaiden USA:n tehtaan rakentaminen etenee

Nokian Renkaiden rakenteilla oleva Daytonin-tehdas on merkittävä osa yhtiön kasvustrategiaa, jolla yhtiö pyrkii kaksinkertaistamaan myyntinsä USA:ssa vuoteen 2023 mennessä. Laitoksen myötä yhtiö pystyy tuottamaan maanosan kuluttajien tarpeisiin räätälöityjä premium-tuotteita, kasvattamaan ja vahvistamaan asiakaskuntaansa.

Tuore selvitys sen vahvisti: hyvä johtaminen lisää kannattavuutta

Hyvä johtaminen ja esimiestyö lisäävät selkeästi yritysten kannattavuutta. Teknologiateollisuuden työhyvinvointihankkeessa tehty selvitys osoitti, että kannattavuudessa voi olla jopa useiden prosenttiyksiköiden eroja johtamisesta riippuvista syistä. Hyvällä johtamisella on myönteinen vaikutus myös työmotivaatioon ja työhön sitoutumiseen.

Nyt varmistui: UPM investoi yli 2 miljardia sellutehtaaseen Uruguayssa

UPM rakentaa toisen sellutehtaan Uruguayn keskiosiin. Investoinnin arvo on yli kaksi miljardia euroa, jonka lisäksi yhtiö rahoittaa Montevideon satamatoimintojen parannuksia sekä tehdaspaikkakunnan hankkeita yli 300 miljoonalla.