https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 56 »

Suomeen rakennetaan Euroopan ensimmäinen ympäristöystävällinen vanadiinin tuotantolaitos EIT RawMaterialsin tuella

Vanadiinilla on suuri taloudellinen merkitys Euroopan unionille, ja sen saatavuuteen liittyy merkittäviä riskejä. Tästä syystä Euroopan komission on sisällyttänyt vanadiinin kriittisten raaka-aineiden luetteloonsa ja tukee tuotantolaitoksen rakentaminen EIT RawMaterials:in kautta.

Ensto Building Systemsin uusi älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistava tehdas valmistui

Älykkäitä sähköistysratkaisuja valmistavan Ensto Building Systemsin uusi tehdas on valmistunut Keilan teollisuuspuistoon. Uuden tehtaan rakentaminen kaksinkertaistaa yhtiön tehdaspinta-alan, ja tehtaan toiminta jatkuu nyt 8 200 neliömetrin tuotantoyksikössä. Yli kolme miljoonaa euroa maksaneen tehtaan rakentamisesta vastasi Harju KEK.

Volvo Cars avaa uuden 700 työpaikkaa luovan teknologiakeskuksen Tukholmaan

Volvo Cars kertoo laajentavansa toimintojaan Tukholmassa investoimalla pääkaupungin keskustassa sijaitsevaan teknologiakeskukseen. Keskus luo yli 700 työpaikkaa ohjelmistosuunnittelun, datatieteen ja -analyysin sekä tuotehallinnan ja digitaalisen käyttökokemuksen aloilla.

Koneurakoitsija - näillä vinkeillä saat polttoainekustannusten nousun kuriin

Viimeaikainen ja edelleen jatkuva raju polttoaineen hinnannousu pakottaa koneurakoitsijoita miettimään keinoja, miten pitää kustannukset kurissa ja toisaalta miten nostaa omia urakointitaksoja. 

Laser puolitti rekka-auton peruuttamiseen käytettävän ajan

Kuljetus- ja varastointipalveluja tarjoava yritys Ajomestarit Oy on ottanut Essityn pehmopaperivaraston lastauslaiturilla käyttöön laserit, jotka helpottavat yhdistelmäajoneuvokuljettajien työtä. Laser piirtää maahan vihreän viivan, jota kuljettaja seuraa peruuttaessaan pari-kolmekymmentä metristä autoa lastauslaituriin. 

Digiteknologia avuksi yksityisteiden kunnossapitoon

Pohjois-Karjalassa metsätietoa jalostetaan uudelle tasolle, kun joensuulainen Arbonaut Oy kumppaneineen onnistui pilotissaan yhdistämään avoimesta datasta saatavan laserkeilausaineiston, tiestön geometriset mittaustiedot ja rakennetyypit, maalajitiedot sekä kantavuusluokat digitaaliseksi käyttöliittymäksi.

Olkiluoto 3 EPR -laitosyksikkö on käynnistetty

OL3 EPR -laitosyksikön ensimmäinen kriittisyys saavutettiin tiistaina 21. joulukuuta 2021 klo 3.22. Sähköntuotanto alkaa tammikuun lopussa 2022 laitoksen kytkeydyttyä valtakunnan sähköverkkoon.