https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

Valmetille useita sopimuksia Papierfabrik Palmin kanssa Saksassa

Valmet ja Papierfabrik Palm GmhH & Co KG ovat allekirjoittaneet kolmivuotisen palvelusopimuksen ja yksivuotisen suorituskykysopimuksen Palmin Aalen tehtaan PK5- ja Wörth tehtaan PK6 -tuotantolinjojen suorituskyvyn parantamiseksi.

bfd86270afaac19c_800x800ar

Palm Wörthin paperitehdas Reinin varrella.

Sopimukset sisältyivät Valmetin vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen tilauksiin ja ovat voimassa välittömästi. Sopimusten arvoa ei julkisteta.

Palvelusopimus sisältää kattavat huoltopalvelut perälaatikolta pituusleikkurille. Suorituskykysopimus sisältää kunnonvalvontapalvelut ja teknisen tuen. Lisäksi tehtailla on käytössään Valmet Performance Centerin ympärivuorokautinen etäpäivystys ja henkilöstöä myös paikan päällä.

Sopimukset tukevat Palmin kehittymistä alan malliyritykseksi käytettävyyden, kannattavuuden ja turvallisuuden parantamisessa molemmilla tehtailla. Sopimuksilla varmistetaan myös tuotantolinjojen luotettavuus ja prosessien optimointi vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseksi.

– Ainutlaatuinen paperikoneemme tarvitsee räätälöityä huoltoa ja käyttötukea, joita vain Valmet pystyy toimittamaan. Olemme iloisia, että voimme jatkaa kumppanuuttamme Valmetin kanssa näillä palvelu- ja suorituskykysopimuksilla sitoutuen innovatiivisesti edistämään tuotantolinjojemme luotettavuutta ja suorituskykyä, Palm Aalenin tehtaanjohtaja Jonas Schuster sanoo.

– Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Valmetin kanssa vuodesta 2000 lähtien. Vuosien varrella Valmet on tukenut meitä erittäin hyvin ja tuonut monia huipputeknologioita tuotantolinjallemme. Meillä on vahva yhteys ja pidimme tärkeänä jatkaa yhteistyötä näillä sopimuksilla, Palm Groupin kartonkituotannon teknologiajohtaja ja Palm Wörthin tehtaanjohtaja Jürgen Kosse sanoo.

– Valmetin sopimukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tässä tapauksessa sopimukset ovat ainutlaatuisia myös siksi, että ne tarjoavat asiakkaalle yhteistyökanavan teknologiatuki- ja kunnossapitopalveluihin Valmetin eri liiketoimintayksiköissä, Valmetin EMEA-alueen tehdasmyyntipäällikkö Christian Strohschein toteaa.

Palm Group on Saksan suurin paperiteollisuuden perheyritys. Se työllistää noin 4 200 henkilöä eri puolilla Eurooppaa. Papierfabrik Palmilla on viisi paperitehdasta ja kuusi tuotantolinjaa Saksassa, Ranskassa ja Isossa-Britanniassa. Yhtiö tuottaa vuosittain 2,6 miljoonaa tonnia kierrätysraaka-aineesta valmistettua paperia eri tarkoituksiin.

Uusimmat artikkelit

13.6.2024 | Alan Uutiset

Vanhoista renkaista uusia autonosia – Nesteen, Borealiksen ja Covestron yhteishanke

Käytetyt auton renkaat nesteytetään kemiallisen kierrätyksen avulla ja jalostetaan peruskemikaaleiksi sekä edelleen erittäin puhtaiksi polykarbonaateiksi. Polykarbonaatteja voidaan käyttää erilaisissa autoteollisuuden käyttökohteissa ajovalojen osista jäähdyttimien säleikköihin.

Outokumpu laajentaa robotiikan käyttöä turvallisuustyössä

Ensimmäinen ANYmal-robotti "Jokkeri" aloitti työnsä Torniossa. Yhtiö arvioi, että tarkastustehtävien siirtäminen robotille voi auttaa vähentämään työntekijöiden altistumisaikaa vaarallisille aineille yli 80 prosenttia ja vaarallisia huoltokorjauksia 20 prosenttia.

Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokki saatiin onnistuneesti päätökseen

Suurseisokin ajan Porvoon jalostamo oli yksi Suomen suurimmista. Vuoden 2024 suurseisokin kokonaisinvestointi oli noin 390 miljoonaa euroa.

Valio investoi Lapinlahden tehtaaseen yli 60 miljoonaa euroa

Investointi käsittää juustonvalmistustilojen laajennuksen ja laitteiden uusimisen. Investoinnin tarkoituksena on korvata nykyinen, teknisen käyttöikänsä päässä oleva valmistuslaitteisto.

Schneider Electric testaa Helenin sähköverkossa haitallisen SF6-kaasun korvaamista uudella teknologialla

Merkittävä osa sähköverkkoon asennetuista keskijännitekojeistoista sisältää SF6-kaasua. Schneider Electric on pyrkinyt ratkaisemaan ongelmaa RM AirSeT -kojeiston avulla.

VTT rakentaa uuden puolijohteiden pilottilinjan

Puolijohdealalla kiekkokoko on keskeisessä roolissa. Uuden yhteiskäyttöisen pilottilinjan laitteistot tulevat tukemaan sirukehitystä ja piensarjatuotantoa sekä 300 millimetrin että 200 millimetrin piikiekoille.

16.2.2024 | Kumppaniartikkeli

Sulzerilla panostetaan asiakassuhteisiin

Maailmanluokan pumppukaupoissa suurin arvo luodaan asiakkaan kanssa.