« 1 2 3 4 5 6 7 ... 77 »

26.4.2019 | Alan Uutiset

Mikä on standardi — miten sitä luetaan?

Standardisoinnilla lisätään tuotteiden yhteensopivuutta ja turvallisuutta, suojellaan kuluttajaa ja ympäristöä sekä helpotetaan kotimaista ja kansainväistä kauppaa. Standardien mukaan valmistettu tuote hyväksytään kansainvälisille markkinoille, jolloin kaupan esteet poistuvat.

24.4.2019 | Alan Uutiset

Teknologiateollisuus: Suomen teknologia-ala sinnittelee plussalla – maailmantaloudessa murheita

Maailmantalouden epävarmuus laimentaa vientiodotuksia, mutta Suomen teknologiateollisuus sinnittelee yhä kasvussa. Teknologiateollisuuden tilauskanta vahvistui alkuvuonna ja uusien tilausten arvo pysyi hyvällä tasolla. Myös henkilöstöä lisättiin.

23.4.2019 | Alan Uutiset

Janakkalassa vireillä iso akkutehdashanke

Kanta-Hämeen Janakkalaan suunnitellaan valtavaa akkutehdasta. Finnish Batteries Oy:n mukaan tehdas työllistäisi ensi vaiheessaan vuonna 2020 noin 50 henkilöä ja vuoteen 2025 mennessä kuntaan luotaisiin vähintään 400 työpaikkaa.

19.4.2019 | Alan Uutiset

Fortum sai ympäristöluvan Porin tuhkajalostamolle

Etelä-Suomen aluehallintovirasto myönsi Fortumin Porin tuhkajalostamolle ympäristöluvan 18.4.2019. Porin tuhkajalostamossa käsitellään jätteenpolttolaitoksissa syntyvät tuhkat lain vaatimalla tavalla.

18.4.2019 | Alan Uutiset

Vincit kasvoi alkuvuonna kannattavasti, yhtiön palveluvalikoima laajenee

Vincitin liiketoiminta sujui alkuvuonna myötätuulessa. Yhtiön liikevaihto kasvoi ja tulosmarginaali parani.

15.4.2019 | Alan Uutiset

Teolliset innovaatiot muuttavat tuotantoa ja teollisuutta

Rikasta Pohjoista on vuosittain huhtikuussa järjestettävä pohjoisen teollisuuden foorumi. Järjestyksessään viides foorumi järjestettiin Kemissä 10. - 11. huhtikuuta. 

15.4.2019 | Alan Uutiset

Lastinkäsittelyn nopeuttaminen optimoi päästöjä

Kuljetustoimiala ja liikenne vastaavat noin neljänneksestä maailman ilmastopäästöistä. Tavaravirtojen optimoimisella on isompi merkitys ympäristöpäästöihin kuin tuotteen ympäristöystävällisyydellä.