https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 158 »

28.12.2023 | Alan Uutiset

Suomen ensimmäinen kaukolämmitys otettiin käyttöön Tapiolassa jouluaattona 70 vuotta sitten

Espoon alueella toiminut Otsolahden Lämpö Oy otti kaukolämmön ensimmäisenä Suomessa käyttöön Espoon Tapiolassa jouluaattona 1953.

28.12.2023 | Alan Uutiset

TEK tutki: Tekoälysääntöjen puute hämmentää yliopistoissa ja työpaikoilla

Suurin osa tekniikan alan korkeakouluopiskelijoista kertoo, että heidän yliopistonsa politiikka tekoälyn suhteen on epäselvä tai olematon. Myös merkittävä osa työssäkäyvistä Tekniikan akateemiset TEKin jäsenistä on epätietoisia työpaikkojen tekoälysäännöistä.

21.12.2023 | Alan Uutiset

Metsä Groupin toimittajien ensimmäisen vastuullisuuskilpailun voitti Soilfood

Metsä Group järjesti ensimmäistä kertaa palvelu- ja tavarantoimittajilleen vastuullisuuskilpailuun. "Vaativia 2030-kestävyystavoitteita ei saavuteta ilman kumppaneidemme työtä."

20.12.2023 | Alan Uutiset

Nesteen Porvoon öljynjalostamo muutetaan asteittain uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen jalostamoksi

Yhtiön uusi strategia tähtää 2030-luvun puoliväliin. "Porvoon jalostamon pitkän aikavälin muutos on keskeinen osa uusiutuvien tuotteiden kasvustrategiaamme, ja valmistuessaan se saattaa päätökseen Nesteen muutosmatkan 100-prosenttiseksi uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen toimittajaksi," Nesteen toimitusjohtaja Matti Lehmus toteaa.

14.12.2023 | Alan Uutiset

Pinja perustaa Ruotsiin maayhtiön

Pinja tavoittelee kasvua Ruotsista erityisesti puunjalostusteollisuudessa, bioenergiassa, kiertotaloudessa ja valmistavan teollisuuden digitalisaatiossa.

14.12.2023 | Alan Uutiset

Outokumpu hankkii osuuden ruotsalaisesta Envigasista

Outokumpu hankkii 20 prosentin osuuden Envigas AB:stä, joka on Euroopan johtava biohiilen tuottaja. Tavoitteena vähentää päästöjä biomassapohjaisen raaka-aineen avulla.

8.12.2023 | Alan Uutiset

Kansanedustaja Antti Kaikkonen vieraili Taitotalossa

Vierailun aikana keskusteltiin muun muassa oppisopimus- ja kotoutumiskoulutuksesta sekä koulutuksen roolista Suomen huoltovarmuudessa.