« 1 2 3 4 5 6 7 ... 105 »

10.7.2020 | Alan Uutiset

Teknologiateollisuus: Reeta Luomanpää valmistavan teollisuuden toimialaryhmien asiantuntijaksi

Reeta Luomanpää (DI) aloitti kesäkuun alussa Teknologiateollisuuden toimialaryhmien asiantuntijana. Hän siirtyi tehtävään Ovakolta.

9.7.2020 | Alan Uutiset

Automaatio avaa yritykselle mahdollisuuden paikalliseen tuotantoon ja uusiin markkinoihin

Teollisuusautomaatioprojektit ovat herättäneet paljon kiinnostusta kuluneena keväänä. Tämä on näkynyt myös kuopiolaisella EID Roboticsilla reippaasti kasvaneena kysyntänä.

7.7.2020 | Alan Uutiset

CapMan Infra sijoittaa uusiutuvaan kaukolämpöön Loviisassa

Capman Infra kertoi sijoittavansa uusiutuvaan kaukolämpöön Loviisassa sijaitsevaan kaukolämpöverkkoon, joka on Porvoon Energian omistuksessa. Kaupan toteutuessa Capman Nordic Infrastructure l -rahasto saa haltuunsa Loviisan kaukolämpöliiketoiminnan kokonaisuudessaan. 

4.7.2020 | Alan Uutiset

EU satsaa kymmeniä miljardeja vetyyn

Euroopan komissio haluaa kymmenien miljardien investointeja vetyyn. Panostus liittyy EU:n elvytyspakettiin, jolla pyritään elvyttämään taloutta koronakriisin iskuista. Vedyn rooli kasvaa erityisesti teollisuudessa sekä raskaan liikenteen ja merenkulun energialähteenä, kertoo Energiateollisuus ry lehdistötiedotteessa. 

3.7.2020 | Alan Uutiset

Fortum myy kaukolämpöliiketoimintansa Järvenpäässä noin 375 miljoonalla eurolla

Fortum on sopinut Järvenpään ja Tuusulan alueiden kaukolämpöliiketoimintansa myynnistä Vantaan Energiasta, Infranodesta ja Kevasta koostuvalle konsortiolle. Yhtiö kertoi lehdistötiedotteessa, että kaupan velaton kokonaisarvo on noin 375 miljoonaa euroa.

2.7.2020 | Alan Uutiset

Energia 2020 - innovaatiokilpailu avattu

Grid.vc on järjestämässä innovaatiokilpailua vuoden suurimmassa energia-alan tapahtumassa. Finaaliin selviävät start-up yritykset pääsevät esittelemään energia-alaa uudistavia ratkaisujaan Energia 2020 - messujen Tulevaisuus-lavalla koko toimialan päättäjille.

2.7.2020 | Alan Uutiset

PSK-kysely: Megatrendien aiheuttama murros muokkaa yritysten toimintakenttää

PSK:n verkossa toteuttamassa kyselyssä selvitettiin toimintaympäristön muutosten tuomia vaikutuksia yrityksiin ja niiden kumppaneihin. Kyselyssä tiedusteltiin myös mielipiteitä PSK:n nykyisestä toiminnasta ja siitä, kuinka jäsenet itse parantaisivat yhdistyksen toimintaa.