https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 121 »

26.8.2021 | Alan Uutiset

Altibox, Digita ja Pingday/StadshubbsAlliansen käynnistävät pohjoismaisen IoT-kumppanuushankkeen

Norjalainen Altibox, suomalainen Digita ja ruotsalainen Pingday/StadshubbsAlliansen ovat käynnistäneet IoT-kumppanuushankkeen, jonka tarkoituksena on edistää IoT-palveluiden saatavuutta maiden välillä.

25.8.2021 | Alan Uutiset

Suomen talous kasvaa odotettua rivakammin – työllisyyden nousutahti yllättää

Handelsbanken on nostanut Suomen talouden kasvuennustettaan tälle sekä ensi vuodelle. Swedbankin tuore suhdanneraportti osoittaa, että Suomen talous on jo saavuttanut pandemian edeltäneen tason.

23.8.2021 | Alan Uutiset

LVI-alan ammattilaiset keräsivät lähes 7000 euroa lasten ja nuorten syöpätyöhön

Jo toisen kerran järjestetty Watermark-hyväntekeväisyyspyöräily keräsi syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä näiden perheiden hyväksi tehtävään työhön lähes 7000 euroa. Pyöräilyyn osallistui 40 LVI-alan ammattilaista.

23.8.2021 | Alan Uutiset

OL3 EPR:n säännöllinen sähköntuotanto siirtyy edelleen turbiinihuollon vuoksi

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on saanut laitostoimittaja AREVA-Siemens konsortiolta tiedon, että OL3 EPR:n säännöllinen sähköntuotanto siirtyy kolmella kuukaudella turbiinille toteutettavan huollon ja tarkastustoimenpiteiden pidentymisen vuoksi.

20.8.2021 | Alan Uutiset

Paransiko korona resilienssiä? Etla selvittää yritysten uudistumista ja varautumista shokkeihin

Etlassa syksyllä 2021 käynnistyvässä hankkeessa pyritään selvittämään, millaisia vaikutuksia kriisillä oli, miten yritykset ovat uudistaneet toimintaansa, ja millainen on resilienssi eli palautumiskyky. Etla toteuttaa hankkeen yhdessä VTT:n kanssa.

18.8.2021 | Alan Uutiset

Kansainvälisen energiajärjestö IEA:n konferenssi vuonna 2022 Etelä-Tanskassa

Pariisissa päämajaansa pitävä Kansainvälinen energiajärjestö IEA isännöi seitsemättä vuotuista maailmanlaajuista energiatehokkuuskonferenssiaan Danfossin pääkonttorin naapurissa Etelä-Tanskan Sönderborgissa 8.-9.6.2022. 

16.8.2021 | Alan Uutiset

Biolanilta jätti-investointi kohti turpeettomuutta – rakentaa uuden biokuitulaitoksen

Biolanin hallitus on päättänyt investoinnista uuteen biokuitulaitokseen. Laitos rakennetaan yhtiön pääkonttorin yhteyteen Euraan, ja investointiin on budjetoitu noin kuusi miljoonaa euroa. Kyseessä on yhtiön historian suurin investointi.