« 1 2 3 4 5 6 7 ... 83 »

22.8.2019 | Alan Uutiset

LeaseGreenin johto uudistuu: Thomas Luther toimitusjohtajaksi

LeaseGreen uudistaa ja vahvistaa johtajistoaan. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.12.2019 Thomas Luther, ja nykyinen toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto siirtyy vastaamaan yhtiön palvelukehityksestä ja asiakkuuksista. Muutoksen tavoitteena on lisätä resursseja LeaseGreenin kasvun johtamiseen, palvelun kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden jatkuvaan parantamiseen.

20.8.2019 | Alan Uutiset

Saksan autoteollisuuden kriisi heijastuu alihankkijoihin - puolet alan yrityksistä säästää

Saksan autoteollisuuden kriisi heijastuu nyt rajusti myös alihankkijoihin. Automobil Industrie -lehti ja uutistoimisto dpa uutisoivat, ettei kriisissä ole kyse vain suhdanneongelmasta vaan tuotannon rakenteista. Asiasta uutisoi Tekiniikka & Talous -lehti.

20.8.2019 | Alan Uutiset

Viafin Service Oyj laajentaa toimintaansa Ouluun

Viafin Service Oyj laajentaa strategiansa mukaisesti toimintaansa Ouluun. Viafin Service -konserniin kuuluvan Viafin GAS Oy:n (”Viafin GAS”) uusi toimipiste sijaitsee Oulun Limingantullissa osoitteessa Kallisenkaarre 1, tehostaen Viafin GASin koko maan kattavaa palvelukykyä.

14.8.2019 | Alan Uutiset

Vinkkejä lastuamisnesteiden käsittelyn tehostamiseen ja muita tärppejä Kunnossapidon osto-oppaasta

Tehostamalla lastuamisnesteiden käsittelyä voidaan saavuttaa runsaasti hyötyjä. Näin voidaan esimerkiksi vähentää suunnittelemattomia käyttökatkoja ja pidentää työkalujen ja koneiden käyttöikää. Noudattamalla Fuchs Oil Finland Oy:n vinkkejä voit pitää tuotannon tehokkaana ja tasaisena. Lue aiheesta lisää tästä

14.8.2019 | Alan Uutiset

DHL alkaa hoitaa logistiikkaratkaisuja Wärtsilän nimiin Vaskiluodossa, järjestely vaatii kaavamuutosta

VAASA DHL alkaa hoitaa Wärtsilän logistiikkaratkaisuja Wärtsilän uudessa teknologiakeskuksessa. Yritykset ovat sopineet logistiikan yhteistyöstä. DHL on vuokraamassa kaupungilta tonttia logistiikkaa varten, ja solminut tontin vuokraamisesta sekä sillä sijaitsevan rakennuksen ostamisesta aiesopimuksen, kerrotaan Ilkka-lehden artikkelissa.

12.8.2019 | Alan Uutiset

Teollisuuspuun hakkuumäärä laski kesäkuussa huippuvuoden 2018 kesäkuusta

Metsäteollisuuskäyttöön käytettävän puun hakkuumäärät ovat laskeneet, kun vertailukohtana ovat edellisten vuosien kesäkuun hakkuumäärät selviää Luonnonvarakeskus Luken tiedotteesta.

12.8.2019 | Alan Uutiset

Saksalaisyhtiö ZARGES kasvaa Suomessa

Saksalaisyhtiö ZARGES kasvaa Suomessa. Yhtiö on palkannut kaksi uutta työntekijää, jotka tulevat auttamaan yrityksen kehittämisessä. Sharie Sveholm edistämään yrityksen digitaalista markkinointia ja Nelli Kotilainen vastaamaan erilaisista Back Office -palveluista sekä varastosta.