https://promaintlehti.fi/cialis-hinta-pfz.html
https://promaintlehti.fi/viagra-hinta-pfz.html

« 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 116 »

3.2.2021 | Alan Uutiset

Henkilöstökulut kasvussa ulkomaisissa teollisuusyrityksissä

Henkilöstökulut ulkomailla sijaitsevissa suomalaisomisteisissa teollisuusyrityksissä ovat kasvaneet ripeämmin kuin kotimaassa. Vuonna 2018 ero ulkomailla ja Suomessa sijaitsevien yksiköiden kuluissa oli enää marginaalinen ulkomaisen eduksi, toteaa Tilastokeskuksen yliaktuaari Anna-Maija Laakko blogikirjoituksessaan.

1.2.2021 | Alan Uutiset

Solitalle Microsoft Azure Expert Managed Services Provider -sertifiointi

Teknologia-, data- ja designyritys Solita on saanut  Microsoftin Azure Expert Managed Services Provider -sertifikaatin tunnustuksena Microsoft Azure -pilviteknologiaosaamisestaan. Tunnustuksen myötä Solita on hyväksytty Azure Expert Managed Service Provider (MSP) -kumppanuusohjelmaan.

28.1.2021 | Alan Uutiset

Energiainfrayhtiö Nevel siirtyi Ardianin omistukseen

Energiainfrayhtiö Nevelin kauppa Vapolta Ardianin omistukseen on saatettu päätökseen tänään. Nevel on kokonaisuudessaan siirtynyt uudelle omistajalle. 

27.1.2021 | Alan Uutiset

Iskunkestävyys auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä selviytymään kriiseistä

Business Finlandin Sustainable Manufacturing Finland -ohjelma on selvittänyt valmistavan teollisuuden toimijoiden kokemuksia pandemian hoidosta, siihen varautumisesta ja asioista, jotka jälkikäteen tarkasteltuna olisi kannattanut tehdä toisin. Gaia Cosulting haastateli Business Finlandin toimeksiannosta yrityksiä ja laati oppaan riskien ennakoinnissa ja niiden realisoitumisesta toipumisessa. 

26.1.2021 | Alan Uutiset

Sharper Shapen sähkönsiirron varmistava teknologia löi läpi Pohjois-Amerikan markkinoilla

Espoolainen Sharper Shape tarjoaa sähköyhtiöille ratkaisun sähköverkkojen kartoitukseen ja varmistamiseen. Dronella tai helikopterilla tehtävä laserskannaus tuottaa 3D-kartan sähköverkosta, jonka avulla esimerkiksi Kalifornian maastopalojen tai Suomessa riehuneen Liisa-myrskyn kaltaisten tuhojen ennaltaehkäiseminen helpottuu.

25.1.2021 | Alan Uutiset

Aalto-yo: Mekatroniikan opiskelijat ottivat kolmoisvoiton kehitysprojektikilpailussa

Kilpailussa palkittiin viime marraskuussa paras kevään 2020 aikana toteutettu yrityksen ja opiskelijaryhmän pienimuotoinen kehitysprojekti. Aalto-yliopiston opiskelijat saivat niin ykköspallin kuin jaetun toisen sijan.

21.1.2021 | Alan Uutiset

Valmet toimittaa kattilalaitoksen kaukolämmön tuotantoon Seinäjoen Energialle

Valmet toimittaa kattilalaitoksen Seinäjoen Energia Oy:n Kapernaumin lämpökeskukseen. Uusi kattila mahdollistaa uusiutuvien polttoaineiden käytön lisäämisen kaukolämmön tuotannossa.